پاتوق شب نشینی -
sonixax - 06-03-2014
Ouroboros نوشته: دادهی شخصی میشود ولی میلاد پیرمردی بوده برای خودش رو نمیکرده.
ای ننه دندون مصنوعی هام رو کجا گذاشتم ؟ :دی
پاتوق شب نشینی -
Dariush - 06-03-2014
دوستان، با احترامی که برایتان قائلم، چون این آشفتگیِ مالی/روحی/عاطفی/فکری که به آن دچارم موجبِ عدمِ تمرکز، دقت، علاقه و حوصلهی بسنده و شایستهی من برای نگارش مطالبِ درخور ِ این انجمن میشود، مدتی را به مرخصی رفته و در خدمتتان نخواهم بود. آنارشی عزیز لطف بکنید جستارِ شهریار را دو هفته بعد ببندید؛ دوستانِ شترنگباز هم آن تورنومنت را ساخته و لینکاش را در جستارِ شترنگ قرار بدهند، من خودم را خواهم رساند... .
تا دیدارِ دوباره خوش و پیروز باشید:e303:.
پاتوق شب نشینی -
shirin - 06-03-2014
Dariush نوشته: دوستان، با احترامی که برایتان قائلم، چون این آشفتگیِ مالی/روحی/عاطفی/فکری که به آن دچارم موجبِ عدمِ تمرکز، دقت، علاقه و حوصلهی بسنده و شایستهی من برای نگارش مطالبِ درخور ِ این انجمن میشود، مدتی را به مرخصی رفته و در خدمتتان نخواهم بود. آنارشی عزیز لطف بکنید جستارِ شهریار را دو هفته بعد ببندید؛ دوستانِ شترنگباز هم آن تورنومنت را ساخته و لینکاش را در جستارِ شترنگ قرار بدهند، من خودم را خواهم رساند... .
تا دیدارِ دوباره خوش و پیروز باشید:e303:.
امیدوارم همه مشکلاتت به زودی حل بشه داریوش. مخصوصا مشکلات مالی که به نظر من سر منشا همه مشکلات هست.
پاتوق شب نشینی -
Fox - 06-04-2014
درود به دوستان...
پاتوق شب نشینی -
Anarchy - 06-04-2014
Fox نوشته: درود به دوستان...
درود به Fox عزیز ، خیلی وقت بود که لاگین نکرده بودید
!!
پاتوق شب نشینی -
Fox - 06-04-2014
Anarchy نوشته: درود به Fox عزیز ، خیلی وقت بود که لاگین نکرده بودید !!
شب بخیر آنارکی گرامی! فکر نمیکردم اینجا کسی منو یادش بوده باشه! توی این مملکت هیچی روی برنامه و قابل پیشبینی نیست دیگه گرامی، همین میشه که ما یه بار یکسال ناپیدا میشیم.
پاتوق شب نشینی -
Anarchy - 06-04-2014
Fox نوشته: شب بخیر آنارکی گرامی! فکر نمیکردم اینجا کسی منو یادش بوده باشه! توی این مملکت هیچی روی برنامه و قابل پیشبینی نیست دیگه گرامی، همین میشه که ما یه بار یکسال ناپیدا میشیم.
نه دقیقا شما رو یادم هست ... البته کسی که 90 تا پست داره یعنی قبلا هم اینجا بوده
!! به هر حال امیدوارم مشکلات حل شده باشه و دوباره مثل قبل شاهد فعالیت شما باشیم.
پاتوق شب نشینی -
Fox - 06-04-2014
Anarchy نوشته: نه دقیقا شما رو یادم هست ... البته کسی که 90 تا پست داره یعنی قبلا هم اینجا بوده !! به هر حال امیدوارم مشکلات حل شده باشه و دوباره مثل شاهد فعالیت شما باشیم.
سپاس از خوشآمدگویی شما! امشب مثل اون سری دفترچه پرازدحام نیست. ببینم در این سکوت آیا میتونم جستارِ خودمو وا بکنم یا نه؟!
پاتوق شب نشینی -
یه نفر - 06-05-2014
Fox نوشته: آنارکی
نارنگی - آب نارگیل - انار کی؟! -
پاتوق شب نشینی -
kourosh_bikhoda - 06-05-2014
این سن و سال دوستان هم برای خودش داستانی داردها