پاتوق شب نشینی -
Crusader - 04-08-2014
شما خفه شوید که یکی از سختترین دخترهایی هستید که تاکنون در عمرم دیدهام. این تماما به ضرر شماست و مطمئن باشید که خواهید ترشید.
پاتوق شب نشینی -
Alice - 04-08-2014
شما راه دلبری بلد نیستد وگرنه من خیلی هم آسونم! :) اما حالا باید آبروی ما رو میبردی که همه بفهمن من تورو با اینجا آشنا کردم عزیزم؟؟؟
پاتوق شب نشینی -
Crusader - 04-08-2014
اگر آسان بودید که اینگونه نمیترشیدید! اما آلیس به نظرم چون تو پروسهی بازی را از طریق این سایت کاملا مطالعه کردهای فریب نمیخوری، برای من جای شگفتی بود که تمام این ها را عین دروس دانشگاهی از بر کرده بودی. برای همین هوش تو در زندگی کاملا بر علیه خودت نشانه رفته است.
پاتوق شب نشینی -
Alice - 04-08-2014
راستش مطالعه که نکردم، من تمام مطالب این سایت رو دنبال می کنم و طبیعتا مبانی مهم بازی رو هم از طریق همین جا یاد گرفتم. تو هم دیدم دیگه خیلی به دختربازی علاقه داری و هروقت مارو می بینی شروع می کنی به مخ زدن و آمار دادن به این و اون گفتم اینجا رو بهت معرفی کنم که باقیات صالحاتم باشه واسه من! :)
پاتوق شب نشینی -
Crusader - 04-08-2014
تو شایستگی این را داری که رهبر پسربازان این فروم برای آموزش بازی دخترانه باشی. پس درنگ نکن و متودهای عشوه آمدن را سریعا به طور علمی و عملی برای دختران آموزش بده.
پاتوق شب نشینی -
Alice - 04-08-2014
برو بابا امید من حوصله این مسخره بازی ها رو ندارم. خودت به دوس دخترت بگو بیاد اینجا مبانی آموزشی رو یاد بده، البته اون گوشکوب تر از این حرفاس که چیزی از تئوری های اینجا سر در بیاره! :)
پاتوق شب نشینی -
Crusader - 04-08-2014
Alice نوشته: برو بابا امید من حوصله این مسخره بازی ها رو ندارم. خودت به دوس دخترت بگو بیاد اینجا مبانی آموزشی رو یاد بده، البته اون گوشکوب تر از این حرفاس که چیزی از تئوری های اینجا سر در بیاره! :)
آن دختر کذایی که از گوشکوب هم به معنای واقعی کلمه «گوشتکوبتر» است.
باغ طوطی دیگر چه زهرماری است دختر؟ در خانهات گل و گیاه و حیوان نگه داری میکنی؟؟؟
پاتوق شب نشینی -
Alice - 04-08-2014
هیچی بابا در مورد صادق هدایته. تو که نمی خونیش! امید من خیلی دوست دارم تریاک بکشم مثل صادق.. واسم جور می کنی؟؟؟
(
پاتوق شب نشینی -
Crusader - 04-08-2014
Alice نوشته: هیچی بابا در مورد صادق هدایته. تو که نمی خونیش! امید من خیلی دوست دارم تریاک بکشم مثل صادق.. واسم جور می کنی؟؟؟ (
نه جور نمیکنم. قیافهی خودت به حد کافی شباهت به دخترهای معتاد تریاکی دارد!
پاتوق شب نشینی -
Alice - 04-08-2014
خودت می دونی من خیلی تنهام... دوست دارم تنهاییمو با مواد مخدر و صادق پر کنم. عیب نداره جور نکن دوباره می رم ترامادول می خورم...