پاتوق شب نشینی -
Mehrbod - 11-08-2012
راسل جان تو هم یک آموزشگاهی چیزی وا کن!
پاتوق شب نشینی -
Russell - 11-08-2012
Mehrbod نوشته: راسل جان تو هم یک آموزشگاهی چیزی وا کن!
آموزشگاه باز کنم ؟! :e405:
پاتوق شب نشینی -
Mehrbod - 11-08-2012
Russell نوشته: آموزشگاه باز کنم ؟! :e405:
آری، من که زبان پارسیو گرفتم، امیر گرامی هم که شترنگ، یه چندتا آموزشگاه! دیگه هم بد نیست!
ریاضی؟
پاتوق شب نشینی -
Russell - 11-08-2012
Mehrbod نوشته: آری، من که زبان پارسیو گرفتم، امیر گرامی هم که شترنگ، یه چندتا آموزشگاه! دیگه هم بد نیست!
ریاضی؟
من بگمانم تنها چیزی که بتوانم باز کنم فعلا دانشنامه است،از هر چیزی یکچیزکی میدانم،آنچیزی هم که میدانم هم رشته ام است بدرد اینجا نمیخورد نمیشود هم گفت،ریاضی هم نیست
اما گفتی ریاضی،یک تاپیک درباره نگره بازی داشتیم،آنرا بد نیست یک راهی بیاندازیم درست و حسابی یاد بگیریم،من نگره بازی را یک دوره آموزشی نسبتا مقدماتی اش را آموخته ام،ولی نمیدانم چقدر میشود بدون ریاضی دان بودن خودآموزی کرد و کاربردی هم آموخت.
پاتوق شب نشینی -
Anarchy - 11-08-2012
راسل جان شما آموزشگاه فلسفه رو باز کن...به صورت گام به گام تا ما هم یاد گیریم...
پاتوق شب نشینی -
Russell - 11-08-2012
Anarchy نوشته: راسل جان شما آموزشگاه فلسفه رو باز کن...به صورت گام به گام تا ما هم یاد گیریم...
آنرا هم جسته و گریخته خوانده ام و باید یکی به خود من درس بدهد آنارشی جان،راه اندازی آن تاپیک هم بگمانم دست امیر گرامی را میبوسد
پاتوق شب نشینی -
Ouroboros - 11-08-2012
راسل جان فلسفه خیلی گسترده است، من یک صدم آنرا هم به سختی بدانم.. فعلا که شما و دیگر دوستان مباحث فلسفی را کمکم راه انداختهاید و پیش میبرید.. منهم اگر چیزی به ذهنم رسید در خدمت دوستان هستم..
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
محمد جواد لاریجانی با بیان اینکه مذاکره با آمریکا تابو نیست و «اگر منافع نظام ایجاب کند با آمریکا مذاکره میکنیم»، گفت: «اوایل انقلاب عدهای از دوستان اصلاحطلب که
"سوپررادیکالیسم" بودهاند، مذاکره با آمریکا را تابو میدانستند اما انگار
روح القدس در آنان
نازل شد و تبدیل به
یک سوپرلیبرالیسم شدند.»
هررررررررررررررررر، اَدَ بودو دَبَ دو بو..
پاتوق شب نشینی -
Russell - 11-08-2012
من جدا علاقه مندم ببینم این مردک در کجا درس خوانده،بگمانم مدرکش از نوع کردانیه
پاتوق شب نشینی -
mamad1 - 11-08-2012
درود و شب بخیر به همه دوستان
یک دوست جدید داریم
اسمش برام اشناس
پاتوق شب نشینی -
mamad1 - 11-08-2012
چه قدر جای الیس خالیه
دلمون براش تنگ شده