پاتوق شب نشینی -
Mehrbod - 03-21-2014
Dariush نوشته: من در دو سه تالار مدیر هستم؛ مدیریتِ تالارِ فلسفه و منطق بر عهدهی کوروش است.
یکی توانست پیکهایِ [MENTION=332]Aquarius[/MENTION] و من و دیگر دربارهیِ پارسیک را هم بفرست اینجا:
ساختارشناسی زبان پارسیک - برگ 38
پاتوق شب نشینی -
Nevermore - 03-21-2014
Mehrbod نوشته: ها ها .. ولی گناه دارد من که میبینم تازگیها کمتر میترولد و یک چیزهایِ نویی هم میگوید این مهسا.
پیردختر هم شوخی بود امیدوارم برنخورده باشد.
نه بابا،اونقدر ها هم بی جنبه نیست.:e303:اتفاقا ترول هم اگر به جایش باشد خوب است،خوش می گذرد.
پاتوق شب نشینی -
یه نفر - 03-21-2014
هندونه میذارید زیر بغلم که با جنبه ام؟!!
کصافطا
:-))
اگر اطلاعات خودینه نیست، شهریار جان چند سالشه؟
خدایش من بزرگترم یا مهربد و داریوش؟
پارسیگر
پاتوق شب نشینی -
Mehrbod - 03-21-2014
یه نفر نوشته: اگر اطلاعات خودینه نیست، شهریار جان چند سالشه؟
خدایش من بزرگترم یا مهربد و داریوش؟
پارسیگر
چرا خودینه است.
از دید خردین تو در دستهیِ نخودیها جای میگیری (:
پارسیگر
پاتوق شب نشینی -
یه نفر - 03-21-2014
Nevermore نوشته: ما قدیما یکی این جوری بود میگفتیم اندازه خر موسی سن داره منتها از آنجایی که "خر" فحش حساب میشه نمی گیم.
خــَـــــــــــــ(جاندار است)ــــــــــــــــــر :-) فــُحــــــــــــ(نیست)ـــــــــــــــــش
پاتوق شب نشینی -
Dariush - 03-21-2014
یکی از دوستان از من خواسته بود که چند کتاب برای مطالعهی تاریخ به ایشان معرفی کنم، هر چه میگردم آن جستار را پیدا نمیکنم
پاتوق شب نشینی -
Mehrbod - 03-21-2014
Dariush نوشته: یکی از دوستان از من خواسته بود که چند کتاب برای مطالعهی تاریخ به ایشان معرفی کنم، هر چه میگردم آن جستار را پیدا نمیکنم
یکمین:
Let me google that for you
معرفی منابع تاریخ ایران
پاتوق شب نشینی -
یه نفر - 03-21-2014
Dariush نوشته: یکی از دوستان از من خواسته بود که چند کتاب برای مطالعهی تاریخ به ایشان معرفی کنم، هر چه میگردم آن جستار را پیدا نمیکنم
توی تالار تاریخ و فرهنگ هست
پاتوق شب نشینی -
sonixax - 03-21-2014
Dariush نوشته: اما الان چند روزیست به دوستان سفارش یک بست علف را دادهم همه میگویند تمام کردهایم و ما را در کف گذاشتهاند نامردها
خودت بکار داریوش جان! من یک دوستی دارم سالیانه ساله که خودش میکاره خودکفا شده در حد تیم ملی ولی کچل هم شده البته!!!
پاتوق شب نشینی -
یه نفر - 03-21-2014
مگه گوسفندید که علف میخورید؟!