پاتوق شب نشینی -
یه نفر - 03-21-2014
kourosh_bikhoda نوشته: نه میگیم مهسا بی ریخته :))
بی ریخت بودن بهتر از بی عقل بودنه :-)
پاتوق شب نشینی -
یه نفر - 03-21-2014
Dariush نوشته: اگر یک نفر با من پایه باشد برای هفتهای یکی دو بار، تا آخرش هستم.
من هستم :-) تا آخــــــــرش
پاتوق شب نشینی -
یه نفر - 03-21-2014
Mehrbod نوشته: هَه هَه .. من از آرَشِ خودفروخته به قلب ات نزدیکتر ام, نه مهسا؟ (:
نه. صرفا همینجوری نوشتم. 10 نفر اخر رو به ترتیب لیست دفترچه نوشتم.
وگرنه تو همونی هستی که اعصابمو توی فیسبوک خرد کردی و 3-4 روز قرص سر درد میخوردم! 3 بلوکه ات کردم :-)) ( مثل 3 طلاقه ) :))
سال جدیده هاااااااا . کسی سال نو عید تبریک نمیگه؟!
پاتوق شب نشینی -
Dariush - 03-21-2014
یه نفر نوشته: من هستم :-) تا آخــــــــرش
این را یک وقت به خودت نگیری [MENTION=418]یه نفر[/MENTION] جان، ولی تجربیاتِ خوبی از همپیاله شدن با دختران ندارم، در اکثر مواقع تگری زدهاند یا اینکه مسخرهبازی درآوردهاند و ما را حسابی از کردهی خویش پشیمان کردهاند! امیدوارم تو اینطور نباشی.
پاتوق شب نشینی -
یه نفر - 03-21-2014
Dariush نوشته: این را یک وقت به خودت نگیری @یه نفر جان، ولی تجربیاتِ خوبی از همپیاله شدن با دختران ندارم، در اکثر مواقع تگری زدهاند یا اینکه مسخرهبازی درآوردهاند و ما را حسابی از کردهی خویش پشیمان کردهاند! امیدوارم تو اینطور نباشی.
ساغی اگــر خوب باشد که کسی تگری نمیزند!
پاتوق شب نشینی -
Nevermore - 03-21-2014
Dariush نوشته: درود به شهریار خودمان، چطوری برادر؟
باور بفرمائید پول در آوردن نیست، موضوع چیز دیگریست، بیشتر تلاش برای رهایی از این گورستان است و این چیزها که نمیتوانم در اینجا با جزئیات رد موردش توضیح دهم.
از تو چه پنهان شهریار جان من عاشق مشروب هستم و اگر یک نفر با من پایه باشد برای هفتهای یکی دو بار، تا آخرش هستم. اما الان چند روزیست به دوستان سفارش یک بست علف را دادهم همه میگویند تمام کردهایم و ما را در کف گذاشتهاند نامردها
حیف،شوربختانه من با دو چیز هیچ گاه رابطه ی خوبی نداشته ام،یکی سیگار و دیگری علف.:e058:اما مشروب را پایه ام شدید،فقط [MENTION=418]یه نفر[/MENTION] نباشد.از چهره اش معلوم است که از آنها است که سریع به فاز می رسند.
پاتوق شب نشینی -
Dariush - 03-21-2014
یه نفر نوشته: ساغی اگــر خوب باشد که کسی تگری نمیزند!
ساقی اگر حافظ شیرازی و خیام نیشابوری هم باشد، طرف اگر ظرفیت خود را نداند و با هر پیک دو مَن چیپس و آبمیوه و آت و آشغال درونِ معدهاش بریزد، ساعتی نگذشته سرش باید برود توی کاسهی توالت!
پاتوق شب نشینی -
یه نفر - 03-21-2014
Nevermore نوشته: حیف،شوربختانه من با دو چیز هیچ گاه رابطه ی خوبی نداشته ام،یکی سیگار و دیگری علف.اما مشروب را پایه ام شدید،فقط @یه نفر نباشد.از چهره اش معلوم است که از آنها است که سریع به فاز می رسند.
تو هم مرا دیده ای؟! :-)))))))
واقعا اینقدر بی جنبه می نمایم؟!!
پاتوق شب نشینی -
یه نفر - 03-21-2014
Dariush نوشته: ساقی اگر حافظ شیرازی و خیام نیشابوری هم باشد، طرف اگر ظرفیت خود را نداند و با هر پیک دو مَن چیپس و آبمیوه و آت و آشغال درونِ معدهاش بریزد، ساعتی نگذشته سرش باید برود توی کاسهی توالت!
مزه لوتی خاکـــه :-)
بابام همیشه میگفت وقتی مرد عرق میخوره، باید یه خوردهاش بپاشه زمین..
پاتوق شب نشینی -
Mehrbod - 03-21-2014
یه نفر نوشته: تو هم مرا دیده ای؟! :-)))))))
واقعا اینقدر بی جنبه می نمایم؟!!
هیشکی تو رو دوست نداره "-: