پاتوق شب نشینی -
kourosh_bikhoda - 02-27-2014
Dariush نوشته: حالا میدانی در زبانِ رشتی به چه زنانی میگویند «تومانبَکَندِه»؟
پاتوق شب نشینی -
Russell نوشته: ولی عزیزان اهل تخت نرد هستند؟
من هستم شدید.
پاتوق شب نشینی -
Dariush - 02-27-2014
kourosh_bikhoda نوشته:
معنیاش را درز نده کوروش جان، بگذار کمی خماری بکشد :))
پاتوق شب نشینی -
Anarchy - 02-27-2014
Dariush نوشته: معنیاش را درز نده کوروش جان، بگذار کمی خماری بکشد :))
منم که مال اون منطقه نیستم معنیشو فهمیدم ... خیلی سخت نیست که
!!
پاتوق شب نشینی -
Dariush - 02-27-2014
Anarchy نوشته: منم که مال اون منطقه نیستم معنیشو فهمیدم ... خیلی سخت نیست که !!
نه اتفاقا این معانیِ خیلی زیادی دارد؛ یکی معنیِ ظاهریاش همانیست که شما فهمیدهای، اما معانی مستتر در آن فراواناند که جز به توضیح یک بومی شمال قابل دریافت نیست
پاتوق شب نشینی -
Dariush نوشته: معنیاش را درز نده کوروش جان، بگذار کمی خماری بکشد :))
در همین راستا «تومان دیرین» هم فراموش نشه.
پاتوق شب نشینی -
Alice نوشته: بیدین چطو خواهیده می پِـره وَر مَره ضایع بکند! :) آخه من فقط ایپـچه رشتی بلدم، گیلکی اصطلاحانه که نانِـم!
ایپیچی؟ :))
من میرم «جوجو» لفظی ره. داریوش دنه چی بوگویه. بعضی دختران جوجو ایسد. بعضیشن کی نازنازی و ترسو و با اخلاقای دخترانه و کوچولو ایسدا.
پاتوق شب نشینی -
viviyan - 02-27-2014
از امروز میرم کلاس آواز. پولم زیادی کرده نمیدونم چطور خرجش کنم :))) اسم هنریِ استاد آوازم آسمان هست ولی اسم واقعیش یه چیزی تو مایه های سکینه که کسرا گفت.
دوستان کسی تجربه خاصی در گذراندن دوره های آواز داره؟ این استادم اصلا ازم نخواست براش صدا در بیارم تا ببینه صدام چطوره، فقط نت ها رو بهم گفت و خط های حامل و ... رو.
پاتوق شب نشینی -
viviyan نوشته: این استادم اصلا ازم نخواست براش صدا در بیارم تا ببینه صدام چطوره، فقط نت ها رو بهم گفت و خط های حامل و ... رو.
شما رفتی به طرف گفتی بیا پول منو بگیر بهم آواز یاد بده. طرف نمیگه بذار صداتو چک کنم که ببینم میتونی یا نه. میگه آی قربونت برم چشم. به همین خاطر صداتو چک نمیکنه. گذشته از اون اگر صداتون برای آواز خوب نباشه خب حتمن خواننده نمیشید دیگه ولی اشکالی پیش نمیاد که آواز یاد بگیرید.
در مرحله اول با تئوری موسیقی باید آشنا بشید. هنوز خیلی مونده.
پاتوق شب نشینی -
viviyan - 02-27-2014
kourosh_bikhoda نوشته: شما رفتی به طرف گفتی بیا پول منو بگیر بهم آواز یاد بده. طرف نمیگه بذار صداتو چک کنم که ببینم میتونی یا نه. میگه آی قربونت برم چشم. به همین خاطر صداتو چک نمیکنه. گذشته از اون اگر صداتون برای آواز خوب نباشه خب حتمن خواننده نمیشید دیگه ولی اشکالی پیش نمیاد که آواز یاد بگیرید.
در مرحله اول با تئوری موسیقی باید آشنا بشید. هنوز خیلی مونده.
نه بابا، کجا گفتم بیا پول منو بگیر بهم آواز یاد بده. حالا یه چیزی گفتم چرا باور کردی؟ گفت دو جلسه دیگه آواز رو کار میکنیم
انگیزه منو کور کرد بس که برام حرف زد.