پاتوق شب نشینی -
Alice - 02-26-2014
kourosh_bikhoda نوشته: سرکار گرایشات لزبین دارید پس؟
نیگا کن کف میزنه! :)
یعنی الان این گرایشاتو داشته باشه خیلی خوبه؟ :)
پاتوق شب نشینی -
Persepolis - 02-26-2014
که اینطور!!
حالا یاد حرف اون بابابی افتادم که میگفت اگه زنها اون معاملۀ مردها را داشتند روزی 10 بار ترتیب مردها را میدادند!!!
پاتوق شب نشینی -
kourosh_bikhoda - 02-26-2014
Alice نوشته: نیگا کن کف میزنه! :)
یعنی الان این گرایشاتو داشته باشه خیلی خوبه؟ :)
خوب و بد نداره. فرقی با گرایشات به جنس مخالف نداره برای من :)
کف زدم چون خوشحال شدم که کشفش کردم
پاتوق شب نشینی -
viviyan - 02-26-2014
Persepolis نوشته: که اینطور!!
حالا یاد حرف اون بابابی افتادم که میگفت اگه زنها اون معاملۀ مردها را داشتند روزی 10 بار ترتیب مردها را میدادند!!!
نه بابا، هیچ کدام از این هیکل هایی که ما در باشگاه میبینیم قابل ترتیب دادن نیستند، ما سخت پسندتر از این حرفهاییم
پاتوق شب نشینی -
viviyan - 02-26-2014
برویم به ترک اعتیادمان به اینترنت برسیم. شبتان خوش دوستان
پاتوق شب نشینی -
Dariush - 02-26-2014
Alice نوشته: فعلا خرید عید نرفتم، هفته بعدی میرم... ماهی قرمز هم خیلی دوست دارم. از سیگارت هم خوشم میاد! :)
ای بابا، حالا برای خرید رفتن میخواهی چی بپوشی؟ فکر کنم دوباره غددِ نیهیلیستیات عود کنند!
Alice نوشته: ولی من هنوزم نفهمیدم داریوش چرا اون رو برعکس کرد، اصن چه ربطی داشت؟ مثلا فکر کرد الان من عصبانی میشم؟ :)
ربطش را دوستان همگی میدانند؛ اگر نمیدانید از دوستپسرتان بپرسید به شما میگوید؛ ولی فکر کنم آن موقع دیگر حتما عصبانی شوی.
الان شوالیه با آن ذهن کثیفاش میآید برای موشکافی:))
پاتوق شب نشینی -
Alice - 02-26-2014
Dariush نوشته: ربطش را دوستان همگی میدانند؛ اگر نمیدانید از دوستپسرتان بپرسید به شما میگوید؛ ولی فکر کنم آن موقع دیگر حتما عصبانی شوی.
الان شوالیه با آن ذهن کثیفاش میآید برای موشکافی:))
نه جدا من ربطش رو نفهمیدم، توضیح بده کنجکاو شدم! اصلا چه ربطی داشت؟ :)
پاتوق شب نشینی -
Alice - 02-26-2014
Dariush نوشته: ای بابا، حالا برای خرید رفتن میخواهی چی بپوشی؟ فکر کنم دوباره غددِ نیهیلیستیات عود کنند!
حالا دیگه منو مسخره میکنی؟؟؟ :)
پاتوق شب نشینی -
Dariush - 02-26-2014
آخر میترسم پرنسسبانو دوباره طغیان کند و دچار افسردگی شود از این بیادبی به ساحتاش. ولی از دوستان در موردِ واژهی «کردن» و معانیاش بپرس بعدا
پاتوق شب نشینی -
Alice - 02-26-2014
Dariush نوشته: آخر میترسم پرنسسبانو دوباره طغیان کند و دچار افسردگی شود از این بیادبی به ساحتاش. ولی از دوستان در موردِ واژهی «کردن» و معانیاش بپرس بعدا
خب منم به خاطر همین گفتم که این شعر رو برعکس کردی حتی به عنوان شوخی هم وجههی خوبی نداره! البته منم شوخی کرده بودم.
منظور من این بود که اصلا برای چی برعکسش کردی؟ که حتما این رو به من وصل کنی؟؟؟