پاتوق شب نشینی -
Persepolis - 02-26-2014
viviyan نوشته: ملت ورزشکارنا. ولی هیکلا داغونه. ما با این قد و قواره مان احساس ریزی میکردیم بینشان. من و دوستام میریم باشگاه، چشم چرانی میکنیم بیشتر. آی حال میده، ولی میترسیم آخر بیایند و به علت هیزی عذرمان را بخواهند
ویوی جان چشم چرانی چه چیزی را میکنی؟
پاتوق شب نشینی -
viviyan - 02-26-2014
Persepolis نوشته: ویوی جان چشم چرانی چه چیزی را میکنی؟
سک و سینه، پر و پاچه و ...
پاتوق شب نشینی -
Persepolis - 02-26-2014
viviyan نوشته: سک و سینه، پر و پاچه و ...
سک؟! به قصد لذت یا سخره!
پاتوق شب نشینی -
Alice - 02-26-2014
نقل قول:خیلی بی ادبی آلیس :e405: !!!
ولی من هنوزم نفهمیدم داریوش چرا اون رو برعکس کرد، اصن چه ربطی داشت؟ مثلا فکر کرد الان من عصبانی میشم؟ :)
پاتوق شب نشینی -
viviyan - 02-26-2014
Persepolis نوشته: سک؟! به قصد لذت یا سخره!
سک حرف حشوه
صرفا به قصد لذت، تعداد معدودی چشمان ما را میگیرند و همان ها را چشم چرانی اشان میکنیم و با هم درباره اشان صحبت میکنیم و بهم نشانشان میدهیم
پاتوق شب نشینی -
kourosh_bikhoda - 02-26-2014
viviyan نوشته: ملت ورزشکارنا. ولی هیکلا داغونه. ما با این قد و قواره مان احساس ریزی میکردیم بینشان. من و دوستام میریم باشگاه، چشم چرانی میکنیم بیشتر. آی حال میده، ولی میترسیم آخر بیایند و به علت هیزی عذرمان را بخواهند
مواظب باشید ورزش مانع سیگارتون نشه
پاتوق شب نشینی -
Alice - 02-26-2014
viviyan نوشته: با هم درباره اشان صحبت میکنیم و بهم نشانشان میدهیم
منم بعضی اوقات چشمچرونی میکنم، اتفاقا چشمچرونی منم زیاد میکنن و منم خوشم میاد! (البته خانمها) ولی دیگه بهم نشون نمی دیم!!! :)
پاتوق شب نشینی -
kourosh_bikhoda - 02-26-2014
viviyan نوشته: سک و سینه، پر و پاچه و ...
سرکار گرایشات لزبین دارید پس؟
پاتوق شب نشینی -
viviyan - 02-26-2014
kourosh_bikhoda نوشته: مواظب باشید ورزش مانع سیگارتون نشه
ما زندگی امان اصول دارد. هیچ چیز جای چیز دیگر را نمیگیرد. البته سیگاری نیستیم. بعد از قرنی دلمان سیگار خواست
kourosh_bikhoda نوشته: سرکار گرایشات لزبین دارید پس؟
البته چشم چرانی زنان دیگر را کردن دلیل بر تمایل به سکس باهاشون نیست. من حالم بد میشه از تصور خوابیدن با دختری که امروز به دوستانم نشان دادم به عنوان دختر سکسی
پاتوق شب نشینی -
viviyan - 02-26-2014
Alice نوشته: ولی دیگه بهم نشون نمی دیم!!! :)
با اشاره که بهم نشان نمیدیم. یواش در گوشی، آدرس میدیم. اصلا تابلو نمیکنیم. البته آن یکی دوستمان گفت تو آینه ها همه چیز مشخص هست