پاتوق شب نشینی -
Anarchy - 11-05-2012
ویوی جان پروپوفول؟ این داروی بیمارستانی و در واقع اتاق عمل هست و تزریقی...نکنه میخوای بشی مثل مرحوم مایکل جسکون؟
راستی بیرونی خواستی بری، رو من حساب کن
پاتوق شب نشینی -
Anarchy - 11-05-2012
راستی وارفارین چه ربطی داشت آخه؟
پاتوق شب نشینی -
shirin - 11-05-2012
پروپوفول و وارفارین دیگه چیه؟ معتاد شدی بدبخت؟
پاتوق شب نشینی -
viviyan - 11-05-2012
Anarchy نوشته: ویوی جان پروپوفول؟ این داروی بیمارستانی و در واقع اتاق عمل هست و تزریقی...نکنه میخوای بشی مثل مرحوم مایکل جسکون؟
راستی بیرونی خواستی بری، رو من حساب کن
پروپوفول زیر دست بچه های هوشبری زیاده، آره دیگه.
باشه، روت حساب کردم.
Anarchy نوشته: راستی وارفارین چه ربطی داشت آخه؟
چون پروپوفول گرونه و تو داروخونه ها گیر نمیاد میشه به جاش از وارفارین استفاده کرد.
shirin نوشته: پروپوفول و وارفارین دیگه چیه؟ معتاد شدی بدبخت؟
شیرین اینا میکشن
پاتوق شب نشینی -
Anarchy - 11-05-2012
shirin نوشته: پروپوفول و وارفارین دیگه چیه؟ معتاد شدی بدبخت؟
شیرین جان پروپوفول داروی القا کننده بیهوشی هست و وارفارین هم داروی ضد انعقاد خون...نه هنوز ویوی معتاد نشده
پاتوق شب نشینی -
Anarchy - 11-05-2012
viviyan نوشته: چون پروپوفول گرونه و تو داروخونه ها گیر نمیاد میشه به جاش از وارفارین استفاده کرد.
به جاش؟ آخه اینا چه ربطی به هم دارن؟
پاتوق شب نشینی -
viviyan - 11-05-2012
Anarchy نوشته: به جاش؟ آخه اینا چه ربطی به هم دارن؟
خب وارفارین هم یه دکتری گفت 5 عدد به بالاش مرگ آوره و چون در دسترس و ارزون هست بنابراین به جای پروپوفول میشه ازش استفاده کرد، البته نمیدونم مثل پروپوفول راحت میکشه یا دردناکه... فکر کنم دردناک باشه، الان سرچ کردم نوشته مسمومیت با وارفارین باعث خونریزی شدید میشه.
پاتوق شب نشینی -
mamad1 - 11-05-2012
پاشو برو دریا از فکر خود کشی در میای
یه قلیون هم با خودت ببر
پاتوق شب نشینی -
Anarchy - 11-05-2012
viviyan نوشته: خب وارفارین هم یه دکتری گفت 5 عدد به بالاش مرگ آوره و چون در دسترس و ارزون هست بنابراین به جای پروپوفول میشه ازش استفاده کرد، البته نمیدونم مثل پروپوفول راحت میکشه یا دردناکه... فکر کنم دردناک باشه، الان سرچ کردم نوشته مسمومیت با وارفارین باعث خونریزی شدید میشه.
آها من متوجه نشدم قضیه خودکشی هست
!! از من میشنوی راه خوبی نیست،میشه مردن با اعمال شاقه...تو تاپیک خودکشی راه های بهتری رو معرفی کرده بودیم
پروپوفول هم دردناک نیست...بیهوش میشی و دیگه چیزی نمیفهمی!!
پاتوق شب نشینی -
sonixax - 11-05-2012
یعنی الان میخواد خودشو خودکشی کنه ؟