پاتوق شب نشینی -
Alice - 02-13-2014
kourosh_bikhoda نوشته: یک قطره آب بود که با دریا شد
یک ذره خاک با زمین یکتا شد
آمد شدن تو اندر این عالم چیست
آمد مگسی پدید و ناپیدا شد
بسیار هم خوب! :)
از قضا هنگامیکه آن تصویر کیهانی مرا غرق خود کرده بود و این پرسش لعنتی را برای شما مطرح میکردم همین رباعی در ذهنم زمزمه میشد..!
:e303:
پاتوق شب نشینی -
Ouroboros - 02-13-2014
Alice نوشته: نمیشود امشب بروید ما هوای آزاد را استشمام و نفسی تازه کنیم؟!
بعید میدانم به این سادگیها باشد و بتوانید با ندیدن خشک و خالی فراموشم کنید. :e057:
پاتوق شب نشینی -
undead_knight - 02-13-2014
Ouroboros نوشته: آرش تولد شماست؟
مبارک باشد. بگویید ببینم، از جشن تولد خوشتان میآید؟
من نمیدونم چرا تولد من به جای ولنتاین، هالوین نیست:))
فکر کن حتی یک درصد خوشم بیاد!من کلا از هرگونه مناسک اجتماعی بیزارم،از مراسم جشن یا سوگواری گرفته تا هدیه دادن و گرفتن، دید و بازدید، احوال پرسی و...
موقعی که توی جایی تنها باشم ایده آل ترین لحظه های زندگیمو میگذرونم:)))
پاتوق شب نشینی -
kourosh_bikhoda - 02-13-2014
Alice نوشته: بسیار هم خوب! :)
از قضا هنگامیکه آن تصویر کیهانی مرا غرق خود کرده بود و این پرسش لعنتی را برای شما مطرح میکردم همین رباعی در ذهنم زمزمه میشد..!
گویا ما در این موارد بسیار تفاهم داریم :e057:
پاتوق شب نشینی -
Alice نوشته: برای اینکه من هم به رباعیهای خیام علاقهی وافری دارم! :) به قول پرسپولیسی سوال است دیگر کوروشجان، پیش میاید:
شما خامهی کاکایویی دوست دارید؟! کمی باهم درد دل کنیم..
انصافن اگر حرف برای ما در نیاورند باید بگم که من زیاد با شیرینی رابطه ندارم و این علاقه از آن بانوان گرامی می باشد :)
ولی اگر از دستِ یا در جوارِ یک حوری زمینی باشه به قول رضا مارمولک «چه بهتر»
[ATTACH=CONFIG]3617[/ATTACH]
پاتوق شب نشینی -
Ouroboros - 02-13-2014
Alice نوشته: ؟؟!
توضیح میدهید؟
ببینم بالاخره شما میخواهید وانمود بکنید که به من اهمیتی نمیدهید و تحویلم نمیگیرید و منتظر رفتنم هستید و از من بیزارید، یا دربارهی قلبم ابراز کنجکاوی بکنید و هرچه نوشتم را اینگونه بقاپید ؟
حتی خود منهم آن پست را نخواندم.. عشق با زنان چهها که نمیکند..
پاتوق شب نشینی -
undead_knight - 02-13-2014
امیر از موقعی که ایران برگشتی رفتارت یخورده تغییر کرده.
فکر کنم قصد تور کردن گزینه های مجازی رو هم داری،نکن به دستگیر شدن نمی ارزه:)))))
پاتوق شب نشینی -
Alice نوشته: نه خیر، من هم اصلا از شیرینی و... خوشم نمیاید، تنها و یگانه کاکایو را گفتم! :) پس به این برآیند میرسیم که به چشم برادری هیچ تفاهمی میان ما موجود نیست!
داشتم امیدوار میشدم که :)
اگر توصیفات من از شما درست باشه، من 90% مطمئن هستم که شما شبیه یکی از دوست دخترهای سابق منید :)
+
آندد جان تولدت مبارک. شوالیه هم تولد داره مگه؟
پاتوق شب نشینی -
Ouroboros - 02-13-2014
شوالیه آنر ولش کن، اگر زودتر گفته بودی تولدت است یک تکنیکی در بازی هست که شما میآموختم: به تمام دختران حاضر در جشن تولد میگویید بیایید یک بازی بکنیم که آنها چشمان شما را میبندند و لبانتان را میبوسند و شما باید حدس بزنید که چه کسی بوده.. اگر قبول نکردند بریدن کیک را مشروط بکنید به انجام این بازی، اگر دفترچه و کاربران مونث آن معیار باشند گلوکز راه دل زنان است نه بازی!
اینهم برای آنکه نگویی هیچوقت چیزی به تو یاد ندادم.
پاتوق شب نشینی -
Ouroboros - 02-13-2014
Alice نوشته: راستی چطور پیامی را که مینویسید نمیخوانید؟!
اینرا هم بیافزایید به لیست بلند سوالات بیپاسختان از من! :e057: