Alice نوشته: نه نمیگوید ؛ کجا من و یاسی گفتیم ما فاکتورهای دیگری بجز «زیبایی» را برای رای دادن در نگر میگیریم ؟
(تحریف سخن نکن دیگر)
Alice نوشته: یکم اینکه شما برپایهی کدام فرنود و برگه اینچنین از فرهنگ زنان سخن میگویید ؟ بیمایه هم که فطیر است ...
Damn, how come I'm so good at formulating behavior?
viviyan نوشته: به نظر من آواتار امیر خیلی قشنگه ولی چون خیلی متفرعن هست من بهش رای نمیدم. اگر آواتار آنارشی جان اینقد مردانه نبود بهش رای میدادم.
اگه فیونا شرکت میکرد، بهش رای میدادم.
بنابراین من در انتخابات شرکت نمیکنم
Mehrbod نوشته:Damn, how come I'm so good at formulating behavior?
viviyan نوشته: اگه فیونا شرکت میکرد، بهش رای میدادم.
Dariush نوشته: خب دوستان ، موافقید جستار رایگیری را راه بیاندازیم؟ سه روز شد و اگر کسی میخاست شرکت کند شرکت میکرد. آمارِ کسانی که در 48 ساعتِ گذشته فعال بودهاند نشان میدهد تقریبا همهی کاربرانِ فعال سایت را دیدهاند.
Fiona نوشته: تا این دم که داریوش گرامی بنده را از رای دادن نیز بی بهره ساختند؛ چه رسد که در این هماورد نام نویسی کنیم!نامتان را مینویسم فیونا جان تا کمتر اینجا غریبی کنید و قدری بیشتر با ما دوستانه باشید!
viviyan نوشته: اگر آواتار آنارشی جان اینقد مردانه نبود بهش رای میدادم.
Fiona نوشته: سپاس از مهرتان ؛ این بار من تنها رای می دهم.نه دیگر نامتان رفت در لیست و امکان خارج شدن از آن وجود ندارد! تازه مشخص شده یک نفر هم هست که میخواهد به شما رای دهد.اسپاگتی را چه دیدهاید شاید برنده این دور شما شدید.از نظر من نمایار شما این پتانسیل را در خود دارد.
Dariush نوشته: خب دوستان ، موافقید جستار رایگیری را راه بیاندازیم؟ سه روز شد و اگر کسی میخاست شرکت کند شرکت میکرد. آمارِ کسانی که در 48 ساعتِ گذشته فعال بودهاند نشان میدهد تقریبا همهی کاربرانِ فعال سایت را دیدهاند.