دشواریهای فاروم -
Anarchy - 08-06-2013
agn0stic نوشته: چکار کنم تا در هر جستاری که پست دادم هموند نشوم؟
اگر درست متوجه شده باشم منظورتون این هست که الان تو هر جستاری که پست میدید ، وقتی مطلب جدیدی توش ارسال میه با ایمیل بهتون اطلاع میده...
خب برای غیر فعال کردنش برید اینجا :
دفترچه ===> حالت پیشانگاشت برای اشتراک جُستارهای تالارها ===> مشترک نمی شوم :e420: !!
دشواریهای فاروم -
کافر_مقدس - 08-11-2013
درود ... یکی دو تن از دوستان قصد عضویت داشتند ولی می گفتند دعوتنامه میخاد و گویا نیاز به کد دعوتنامه هست، اینطور هست؟!
دشواریهای فاروم -
Russell - 08-11-2013
کافر_مقدس نوشته: درود ... یکی دو تن از دوستان قصد عضویت داشتند ولی می گفتند دعوتنامه میخاد و گویا نیاز به کد دعوتنامه هست، اینطور هست؟!
آری کافر جان، البته این دشواری نیست، از قسمت "دعوت دوستان" در آن بالای سایت میتوانی برایشان دعوتنامه بفرستی.تغییر یکباره اتفاق افتاد فرصت توضیح و آموزش برای دوستان نبود، باید اینرا هم انجام دهیم.
دشواریهای فاروم -
Anarchy - 08-11-2013
کافر_مقدس نوشته: درود ... یکی دو تن از دوستان قصد عضویت داشتند ولی می گفتند دعوتنامه میخاد و گویا نیاز به کد دعوتنامه هست، اینطور هست؟!
همون طور که راسل عزیز گفتن از
اینجا میتونی دعوت نامه ارسال کنی...کافی هست ایمیلشون رو داشته باشی !!
دشواریهای فاروم -
کافر_مقدس - 08-12-2013
Russell نوشته: آری کافر جان، البته این دشواری نیست، از قسمت "دعوت دوستان" در آن بالای سایت میتوانی برایشان دعوتنامه بفرستی.تغییر یکباره اتفاق افتاد فرصت توضیح و آموزش برای دوستان نبود، باید اینرا هم انجام دهیم.
جدی ؟!! چه باکلاس!!
به خاطر مقابله با کاربران ترول؟!!
آخه دو نفر گفتند نمی تونند عضو بشن تعجب کردم، اول فکر کردم بلد نیستند فکر نمی کردم جدی جدی دعوتنامه ای شده باشه!
اتفاقن اینطوری بهتره، کاربران گزینش شده دعوت میشن و اگر بعدها کاربر تازه وارد ایجاد دردسر کرد این امکان هست که ببینیم چه کسی کاربر مورد نظر رو دعوت کرده و بریم دادگاهیش کنیم!
دشواریهای فاروم -
Russell - 08-13-2013
دوستان از رفقای اهل بحث و نظر دعوت کنید به اینجا بیایند، فروم خودمان است دیگر، هر گلی بزنیم به سر خودمان و گسترش خردگرایی زدهایم
دشواریهای فاروم -
Soheil - 08-13-2013
متاسفانه نوشته های مهربد عزیز به هم ریخته و خوندشون رو دشوار کرده. چرا اینطوری شده؟
مثلا این متن رو ببینید:
نقل قول:بازگردان بخشهایی از کتاب «زندگی در پایان زمانهها[SUP][aname="rpa8b05d50910ce4ed1964fac453d33fde1"][[/aname][anchor="pa8b05d50910ce4ed1964fac453d33fde1"]1][/anchor][/SUP] (Living in the End Times)»
بنیاد شالودهیِ کتاب پیش رو ساده است: سرمایهداری جهانی به یک تیل[SUP][aname="rpadd1b89ca3c8a4214a3d7a07e425f5b76"][[/aname][anchor="padd1b89ca3c8a4214a3d7a07e425f5b76"]2][/anchor][/SUP] صفر آپوکالیپتیک پیش میرود. «چهار سوار آپوکالیپس» آمیخته[SUP][aname="rpa9c50831dccfb4a15b6e22ce85a28be57"][[/aname][anchor="pa9c50831dccfb4a15b6e22ce85a28be57"]3][/anchor][/SUP] از آشفتگی اقتصادی (global crisis)، پیآمدهای آشوبناکِ زیستزادی (biogenic revolution)، ناهمسنگیهای درونیِ خود سیستم (دشواریهای کنونی با مالکیت معنوی (copyright)؛ کشمکش بر سر بُنمایههای خام زیستی چون آب و خوراک) و رشد سرسامآورِ «بخشش و بیبهرگی».
در بازنمود واپسین[SUP][aname="rpa27ea03d4190e4d23b0293fdbb5c20352"][[/aname][anchor="pa27ea03d4190e4d23b0293fdbb5c20352"]4][/anchor][/SUP] باره، در هیچ کجایی مگر دولتهای نفتخیر میانباختری این جدایی[SUP][aname="rpaf0f7e11a24f14109998a389508b1c44b"][[/aname][anchor="paf0f7e11a24f14109998a389508b1c44b"]5][/anchor][/SUP] بساویدنی نیست – کویت، عربستان سعودی، دوبی. پنهان و در گوشه و کنارهای شهرها، چه بسا پشت دیوارها، دهها هزار کارگر مهاجر «ناهویدا» سرگرم انجام و رسیدگی به همهیِ کارهای کثیف میباشد، از خدماتدهی تا ساختوسازهایِ ساختمانی، جدا از خانوادههایِ خود و بیبهره از هرگونه بهرهوری[SUP][aname="rpac300aaf54593468b990088e08c72574a"][[/aname][anchor="pac300aaf54593468b990088e08c72574a"]6][/anchor][/SUP].
نوشتههای اسلاوی ژیژک (Slavoj Žižek)
دشواریهای فاروم -
Russell - 08-13-2013
Bibak نوشته: متاسفانه نوشته های مهربد عزیز به هم ریخته و خوندشون رو دشوار کرده. چرا اینطوری شده؟ مثلا این متن رو ببینید:
آری،نوشتههایِ مهربد اکثرا به فنا رفتهاند، میلاد هم ظاهرا نمیداند داستان چیست و مربوط به برنامه خود مهربد است.میخواهید برایش پیغام بگذارید تا بیاید بلکه خود این رفیق بیمعرفت را ملاقات مجازی کنیم و هم این ایراد را درست کند که این همه زحمت کشیده شده برای نوشتهها به هدر نرفته باشد.
دشواریهای فاروم -
Mehrbod - 08-13-2013
Bibak نوشته: متاسفانه نوشته های مهربد عزیز به هم ریخته و خوندشون رو دشوار کرده. چرا اینطوری شده؟ مثلا این متن رو ببینید:
نوشتههای اسلاوی ژیژک (Slavoj Žižek)
Russell نوشته: آری،نوشتههایِ مهربد اکثرا به فنا رفتهاند، میلاد هم ظاهرا نمیداند داستان چیست و مربوط به برنامه خود مهربد است.میخواهید برایش پیغام بگذارید تا بیاید بلکه خود این رفیق بیمعرفت را ملاقات مجازی کنیم و هم این ایراد را درست کند که این همه زحمت کشیده شده برای نوشتهها به هدر نرفته باشد.
درود,
نوشتههایِ انجمن را هر چند روز یکبار من خود میخوانم گرامیان.
راست اش این لغزشِ parse ناکام سرور را هم بس پیشتر میدانستم, ولی انگیزهیِ درست کردن اش نبود و به نگر ام
چندان ارزشی هم نداشت, با این همه چندباری انگار درخواست شده بود که درست شود و برای اینکه روی دوستان را زمین نیانداخته باشم چشم,
از گردانندهیِ انجمن خواهش کردم که
گذرا[sup][1][/sup] دسترسی به سرور بدهد تا افزونهیِ وابسته که درست کار نمیکند را یک نگاهی انداخته ببینم درست شدنی است یا خیر.
Russell نوشته: بلکه خود این رفیق بیمعرفت را ملاقات مجازی کنیم و هم این ایراد را درست کند که این همه زحمت کشیده شده برای نوشتهها به هدر نرفته باشد.
ما هم همین دور و برها هستیم دوست دیرینه, ولی انگیزهیِ
هنبازش[sup][2][/sup] در گفتگوها را من از دست دادهام و
نبود ام برای شما نیز بهتر است, زیرا اینجا باشم پیوسته دربارهیِ چیزهایی خواهم نالید که نه کسی گوشِ شنوا
دارد و نه اگر داشتْ راهکاری, پس
فرنودانه[sup][3][/sup]
بیهوده[sup][4][/sup] و ناسودمند خواهد بود, تازه انگیزهیِ شما را هم شاید بگیرم.
----
1. ^ gozar+â::Gozarâ || گذرا: متعدی; موقتی Ϣiki-En, Ϣiki-Pâ transitive
2. ^ han+bâxtan::Hanbâxtan || هنباختن: هنبازی شدن; اشتراک گذاشتن Dehxodâ, Ϣiki-En to share
3. ^ farnud+âne::Farnudâne || فرنودانه: منطقوار Ϣiki-En logically
4. ^ Bihudan || بیهودن: باطل گفتن; یاوه خواندن Ϣiki-En, Dehxodâ to refute
دشواریهای فاروم -
Russell - 08-13-2013
Mehrbod نوشته: ما هم همین دور و برها هستیم دوست دیرینه, ولی انگیزهیِ هنبازش[2] در گفتگوها را من از دست دادهام و
نبود ام برای شما نیز بهتر است, زیرا اینجا باشم پیوسته دربارهیِ چیزهایی خواهم نالید که نه کسی گوشِ شنوا
دارد و نه اگر داشتْ راهکاری, پس فرنودانه[3] بیهوده[4] و ناسودمند خواهد بود, تازه انگیزهیِ شما را هم شاید بگیرم.
البته منظوری نبود مهربد جان جز یادی از خودت و البته یکچیزی که اگر خواندی حتما جواب دهی، وگرنه در معرفتت که حرفی نیست