پاتوق شب نشینی -
یه نفر - 10-13-2013
چرا پست های مزدک بامداد خالی هستند؟ !!!!
پاتوق شب نشینی -
sonixax - 10-13-2013
یه نفر نوشته: چرا پست های مزدک بامداد خالی هستند؟ !!!!
داریم درستش میکنیم .
پاتوق شب نشینی -
یه نفر - 10-13-2013
یعنی سانسور میکنید؟
پاتوق شب نشینی -
sonixax - 10-13-2013
یه نفر نوشته: یعنی سانسور میکنید؟
نه خیر یعنی کاری رو میکنیم که شما هزار بار دیگه هم بهتون فرصت زندگی بندند یاد نمیگیرید !
پاتوق شب نشینی -
Mehrbod - 10-13-2013
یه نفر نوشته: یعنی سانسور میکنید؟
زمانیکه ته نوشته اتان میزنید "پارسیگر", افزونهای که من آنجا نوشتهام نوشته را گرفته و برچسب میزند (
نرمافزار پارسیکنمایِ پینویس - PN² ), از روی جابهجایی سرور چند ساعتی این افزونه هم خاموش بود و نوشتهها را تُهی بازمیگرداند, که همان چند ساعت بود و درست شد (٧٠% هم تندتر, به پیشنهاد [MENTION=6]sonixax[/MENTION]).
پاتوق شب نشینی -
یه نفر - 10-13-2013
sonixax نوشته: نه خیر یعنی کاری رو میکنیم که شما هزار بار دیگه هم بهتون فرصت زندگی بندند یاد نمیگیرید !
بخندیم؟؟
:ConflictingEmotions
پاتوق شب نشینی -
sonixax - 10-13-2013
یه نفر نوشته: بخندیم؟؟
شما الان باید گریه کنی جانم :e057:
پاتوق شب نشینی -
یه نفر - 10-13-2013
sonixax نوشته: شما الان باید گریه کنی جانم
ترول نکنید جانم. اینجا بحث علمیست!
میدونی ادمین ماهانه چقدر هزینه میکنه؟؟؟ اگر میدونستی اصلا اینجا نمی اومدی و ترول نمیکردی!
میدونی هزینه گرداندن یک فروم چقدر سر سام آوره؟؟ اصلا میدونی اقتصاد آمریکا بخاطر همین فروم ورشکسته شد؟؟؟!
:-)
پاتوق شب نشینی -
sonixax - 10-13-2013
یه نفر نوشته: ترول نکنید جانم. اینجا بحث علمیست!
میدونی ادمین ماهانه چقدر هزینه میکنه؟؟؟ اگر میدونستی اصلا اینجا نمی اومدی و ترول نمیکردی!
میدونی هزینه گرداندن یک فروم چقدر سر سام آوره؟؟ اصلا میدونی اقتصاد آمریکا بخاطر همین فروم ورشکسته شد؟؟؟!
سواد دارید ؟
اگر دارید -> جُستار: پاتوق شب نشینی
پاتوق شب نشینی -
یه نفر - 10-13-2013
sonixax نوشته: سواد دارید ؟
اگر دارید -> جُستار: پاتوق شب نشینی
به هر حال دلیل نمیشه ترول کنید! به صرف اینکه پاتوق شب نشینی هست! من بیچاره در تالار زباله دانی ترول کردم . اخطار گرفتم و بازداشت شدم !
اینجا که گل سر سبد دفترچه ست!
پس جواب خون شهدای غزه و هلوکاست چی میشه؟؟؟ شما با این ترول هاتون خون اون ها رو پایمال میکنید!
واسه تک تک سنت و دلار های هزینه شده برای این فروم، انسان ها سوخته اند و کشته شده اند!
مراعات کنید برادر..