پاتوق شب نشینی -
Mehrbod - 10-18-2012
sara نوشته: البته باید اضافه کرد که این یعنی سخن گویی به شیوه ی پارسی ، زیبایی و جذابیت خاص خودش رو داره ها ...
هر چند باید افزود که این سخنگویی به شیوهی پارسی، زیبایی و گیرایی ویژه خودش را داره ها.
این زبان مادری ما است، باید همینجوری باشد
اگرنه، اگر عرب، انگلیس را هم گرفته بود، انگلیس ها باید مانند زیر می نوشتند و می خواندند! همان كاری كه ما می كنیم.
نقل قول:" سلام ، عزیز فرندز، وات طور ایز یور حال؟
وی آر ممنون اند متشكّر فور یور محبت دت یو دید انتخاب آور صفحه.
گادحافظ"
----------
پاتوق شب نشینی -
sara - 10-18-2012
Mehrbod نوشته: هر چند باید افزود که این سخنگویی به شیوهی پارسی، زیبایی و گیرایی ویژه خودش را داره ها.
این زبان مادری ما است، باید همینجوری باشد
اگرنه، اگر عرب، انگلیس را هم گرفته بود، انگلیس ها باید مانند زیر می نوشتند و می خواندند! همان كاری كه ما می كنیم.
الان یعنی جمله ی من اصلاح شد ؟
خب من به این اعتقاد دارم که این ایرانی ها بودند که در مقابل عرب به راحتی و بدون هیچ گونه مقاومتی سر فرود آوردن وگرنه این اتفاق نمی افتاد .... اما از قرن سوم بعد از ورود اسلام به ایران و بعد از گذشتن ار بحران این خود ایرانیها بوند که برای نجات زبان پارسی دست به کار شدند ...
پاتوق شب نشینی -
sonixax - 10-18-2012
مهربد الان دقیقن چی نوشتی ؟ من هر چی خوندم نفهمیدم !!!
پاتوق شب نشینی -
Alice - 10-18-2012
سلام
درباره پارسی گویی مهربُد
:
جدای از مخالفت هایم در این باره اما
؛ این پارسی گویی مهربُد زیباست و به دل مینشنید
! علاوه بر این با نگارش ویژه و منحصر به فرد خود شناخته می شود
!
به هر حال من هم از مُتون ایشان خیلی چیزها یاد گرفته ام
:)
اما مهربُد دستکم یکی دو روز همانگونه که حرف میزنی بنویس یه کم بخندیم تاپیک فان شهـــ....
:)
پاتوق شب نشینی -
sara - 10-18-2012
Alice نوشته: سلام
درباره پارسی گویی مهربُد :
جدای از مخالفت هایم در این باره اما ؛ این پارسی گویی مهربُد زیباست و به دل مینشنید ! علاوه بر این با نگارش ویژه و منحصر به فرد خود شناخته می شود !
به هر حال من هم از مُتون ایشان خیلی چیزها یاد گرفته ام :)
اما مهربُد دستکم یکی دو روز همانگونه که حرف میزنی بنویس یه کم بخندیم تاپیک فان شهـــ.... :)
این پارسی گویی زیباست اما به طوری رسمی و سنگینه و با فضای واقعی زبان امروزی جامعه بیگانه است ... البته مشکل از زبان نیست مشکل از گذر زمان و تغییرات و ورود کلمات بیگانه به این زبانه ....وگرنه در زیبای زبان اصیل پارسی شکی نیست .
پاتوق شب نشینی -
sara - 10-18-2012
در رابطه با تاثیر پذیری ایرانیان از عربها هم یه نکته ی کلی بگم و اون اینکه ایرانی ها ملتی هستند که قرن ها زیر بار استبداد بوده و هستند . یعنی این پیشینه ی تاریخی نشون میده این قضیه یه جورایی توی خون ایرانی هاست ..
یکی از سیاستمداران می گه : ملت ایران آ رامش استبداد را بر آشفتگی آزادی همیشه ترجیح داده اند ...
این جمله ی بالا حقیقتی بیش نیست .
پاتوق شب نشینی -
shirin - 10-18-2012
مهربد منظورت از هویت بیرونی چیه؟ و چرا فکر میکنی باید مخفیش کنی؟ :D
پاتوق شب نشینی -
Mehrbod - 10-18-2012
shirin نوشته: مهربد منظورت از هویت بیرونی چیه؟ و چرا فکر میکنی باید مخفیش کنی؟ :D
هویت بیرون از اینجا دیگر شیرین جان. چون مسلمین به خون ما تشنه هستند، هر چه کمتر بشناسنمان بهتره!
شیوه نگارش بیرون من را هم کسی از دوستان و نزدیکان گذرش بخورد در جا میشناسد، پس فکر خوبی نیست. بیرون از
اینجا 0 آدم میدانند مهربد کیست و هتا هیچکدام از دوستان من هم نمیدانند که من از پارسی سررشته دارم! پس بهتره همینجور نگه داشته بشه
پاتوق شب نشینی -
shirin - 10-18-2012
درسته احتیاط شرط عقل هست ولی به نظر من اینهمه محافظه کاری هم بیهوده و عبث هست. یعنی اینقدرها هم تهدید وجود نداره. دلیلی برای نگرانی وجود نداره. مخصوصا شما که ایران هم نیستید. اینهمه کاربر اینترنت بیخدا و ضد اسلام تو ایران حتی با هویت واقعی فعالیت میکنن. کسی نمیتونه اینهمه آدم رو ردیابی کنه. مخصوصا بی هویت و فقط با یه آی دی.
پاتوق شب نشینی -
sonixax - 10-18-2012
Alice نوشته: چرا پُستم حذف شد ؟
برای امنیت کاربران دیگر