دشواریهای فاروم -
sonixax - 02-17-2011
Russell نوشته: اینجانب هر کاری میکنم نمیتونم پست آخرم رو ویرایش کنم،در صفحه ویرایش هیچ کدام از دو دکمه "ذخیره تغییرات" و "نمایش تغییرات" عکس العملی نشان نمیدهد.این اشکال فقط برای من است یا از خود ساین است؟
فکر کنم به خاطر فیلتر شکنتون باشه ، روی دکمه ویرایش که کلیک کردید بعدش بزنید ویرایشگر پیشرفته شاید اوضاع بهتر بشه .
----------------------------
این رو هم ویرایش کردم که خودت ببینی .
دشواریهای فاروم -
Russell - 02-17-2011
sonixax نوشته: فکر کنم به خاطر فیلتر شکنتون باشه ، روی دکمه ویرایش که کلیک کردید بعدش بزنید ویرایشگر پیشرفته شاید اوضاع بهتر بشه .
قبلاً همینکارو میکردم،منتهی نیست همچین دگمه ای اصلاً.البته فیلتر شکنم رو عوض کردم و خودم هم برای همین احتمال میدوم که مشکل از اون باشه.الان برای تو میلاد جان،هستش دکمه ویرایش پیشرفته؟
دشواریهای فاروم -
sonixax - 02-17-2011
Russell نوشته: قبلاً همینکارو میکردم،منتهی نیست همچین دگمه ای اصلاً.البته فیلتر شکنم رو عوض کردم و خودم هم برای همین احتمال میدوم که مشکل از اون باشه.الان برای تو میلاد جان،هستش دکمه ویرایش پیشرفته؟
ویرایش پیشرفته ندارم ، ولی وقتی روی ویرایش کلیک میکنم یک ضرب میره توی صفحه ویرایش پیشرفته و درست هم کار میکنه - من حدس میزنم مشکل از فیلتر شکنتون باشه .
قبلی رو ویرایش کردم .
دشواریهای فاروم -
Mehrbod - 02-17-2011
admin نوشته: مهربد گرامی با درود ،
مهر ورزیده ویرایش های سازگار با نگارش برنامه تارنما را شناسایی کرده و در همینجا پیوندهایشان را بنویسید .
با سپاس
درود،
دشواریهای فاروم -
admin - 02-23-2011
مهربد نوشته: درود،
مهربد گرامی با درود ،
نگارش افزونه هایی که ارسال کردید با نگارش برنامه تارنما سازگاری ندارد .
کوشش خود را میکنیم تا نگارش آن را با نگارش برنامه تارنما سازگار سازیم .
افزونه ای که برای برچسب img پیشنهاد کردید از پیش به دو شکل در تارنما موجود بوده است ، یکی به شکل خودکار و دیگری به شکل دستی که میتوانید از این شمایل
برایشان بهره ببرید .
با سپاس
دشواریهای فاروم -
Mehrbod - 03-23-2011
درود،ا
میتوانید برای این جستجوی فاروم هم فکری بکنید، فکر میکنم برای راهاندازی آن با پارسی، بایستی
سورس فاروم را patch کرد و گویا میلاد گرامی (سونیکساکس) پیشتر برای همینکار آن را نوشتهاند:
دشواریهای فاروم -
admin - 03-23-2011
مهربد نوشته: درود،ا
میتوانید برای این جستجوی فاروم هم فکری بکنید، فکر میکنم برای راهاندازی آن با پارسی، بایستی
سورس فاروم را patch کرد و گویا میلاد گرامی (سونیکساکس) پیشتر برای همینکار آن را نوشتهاند:
با درود ،
دشواری جستجوی پارسی برطرف شد .
با سپاس .
دشواریهای فاروم -
Mehrbod - 05-14-2011
درود،
گرداننده گرامی، میتواند «آمار پانزدهگانه انجمن» را به جای پیشین خود در بالا برگردانید؟
این یکی از کاربردیترین ابزارهای فاروم برای من و شاید دیگران برای دیدن واپسین تغییرات است.
دشواریهای فاروم -
admin - 05-14-2011
مهربد نوشته: درود،
گرداننده گرامی، میتواند «آمار پانزدهگانه انجمن» را به جای پیشین خود در بالا برگردانید؟
این یکی از کاربردیترین ابزارهای فاروم برای من و شاید دیگران برای دیدن واپسین تغییرات است.
با درود
انجام شد
دشواریهای فاروم -
بهمنیار - 07-09-2011
با درود فراوان
دگمه سپاس کار نمی کند با جوندو و تور هر دو آزمایش نمودم در هیچ یک کار نمی کند