مسابقه نمایارِ برتر ماه -دور چهارم (رایگیری) -
کافر_مقدس - 08-01-2013
Anarchy نوشته: خب دوستان همه چیز به وضع سابق برگشت...یه شوخی بود برای عوض شدن حال و هوای انتخاباب !!
سواستفاده از امکانات مدیریتی؟!!
کمی دیرتر خبر رسانی کرده بودید این تقلب بزرگ منجر به ایجاد بزرگ ترین جنبش اعتراضی چند دهه ی اخیر شده بود!
با اینحال خوشحالم از اینکه صدای کاربران دفترچه را شنیدید و رای های دزدیده شده رو برگرداندید!
Soheil - 08-03-2013
دوستان اگر قصد انتخاب آواتار برتر را دارید هر چه زودتر در نظر سنجی شرکت کنید، چون زمان اعلام شده برای رای گیری تمام شده است. :e303:
Soheil - 08-04-2013
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام و صلوات بر محمد و خاندان پاک و مطهرش و درود به شما کاربران دفترچه.
امت حزب الله و همیشه در صحنه دفترچه بار دیگر حماسه آفرید. به پشتیبانی امام زمان، حضور مردم در جشن انتخابات گسترده تر از همیشه بود...
با استقبال گسترده ای که از انتخابات شد مجبور به تمدید زمان رای گیری شدیم که در این زمان هم تعداد بسیار زیادی رای به صندوقها ریخته شد.:))
برخی کاندیداها در زمان رای گیری اعمالی خلاف امنیت ملی انجام دادند که بعد از انتخابات ان شاء الله به تخلفاتشان رسیدگی خواهد شد.
ضمنا بعضی از تحریمیون با تبلیغ تحریم مانع از شرکت برخی از مردم شدند که در موعد مقتضی تحت تعقیب قرار خواهند گرفت.:))
اما شرح نتایج انتخابات:
برنده بلامنازع این دور داریوش گرامی است که 4 رای یعنی 63 درصد آرا ببخشید 36.36 درصد آرا را بدست آورد. به نوبه خودم شادباش میگم.:e303:
پس از ایشان یاسی عزیز با دو رای مقام دوم رو کسب کرد. دوم شدن هم به نظرم جای تبریک گفتن داشته باشه.:e303:
بعد از داریوش و یاسی، 4 نفر داشتیم که یک رای بدست آوردند:
Russel
Anarchy
Bibak
nevermore
در آخر کاربران گرامی زیر بدون کسب رای در انتهای لیست قرار می گیرند:
Aquarius
یه نفر
همین که این قدر خودباوری داشتید که در این مسابقه شرکت کنید جای آفرین گفتن داره، امیدوارم این مقدمه ای برای پیروز شدن در دورهای بعد باشه.
توضیح به و پوزش از یه نفر گرامی اینکه قبلا گفتیم رای به خودی پذیرفته نیست.
در پایان از همه دوستان عزیز که شرکت کردند، رای دادند، نظر دادند و هتا کسانی که فقط تنکس زدند سپاسگزاری میکنم.:e303:
Dariush - 08-04-2013
عالی بود بیباک جان. مرسی
در ضمن اگر بتوانی یک رابطهای را میانِ گردانندگیِ خودت و پیروز شدنِ من اثبات کنی، امتیازِ این مسابقه را برای همیشه به خودت واگذار میکنم
meaning - 08-05-2013
اوکی.. من از آخر اول شدم .
Anarchy - 08-05-2013
بی باک جان بیا نتایج رو به صورت رسمی اعلام کن...مراسم تحلیفی چیزیم قرار هست انجام بشه بگو !! حکم هم دست آقا وحید(حقانیان) هست ازش بگیر برای تنفیذ
kourosh_bikhoda - 08-05-2013
من میگم برنده باید 50%+1 رای بیاره. الان این انتخابات باید بره دور دوم. این که نشد!
Dariush - 08-05-2013
kourosh_bikhoda نوشته: من میگم برنده باید 50%+1 رای بیاره. الان این انتخابات باید بره دور دوم. این که نشد!
There will be blood