پاتوق شب نشینی -
iranbanoo - 06-24-2013
میگویم گویا یک زمانی اینجا پان ترکیست ها برو و بیایی برای خود داشته اند....
تالار تاریخ و فرهنگ نیاز به احیا کردن دارد!
پاتوق شب نشینی -
mosafer - 06-24-2013
درود نیاز به همفکری دارم اگر کسی میتواند ممنون میشوم عنوان کند و اما: اگر یکی از نزدیکان شما (اعم از دوست،دایی ،عمه ،پسر عمو و یا هر شخص دیگر)دچار غرور کاذب شود و تمام لطفهایی که به او کردید ظاهرا از یاد ببرد و قرار باشد تمام بی شعوری ها و نمک نشناسی هایش را در یک "اس " به او بفهمانید چه جمله ای را استفاده میکنید؟ جمله ای که در کمال احترام ،بتواند شخصیتش را ویران کند بعد از مدتها آنلاین شدن امشب کمی ذهنم درگیر بی معرفتی یکی هست که تا حرفم را نزنم آرام نمیشوم و مانده ام چه جمله ای کارساز است :e058: سپاس
پاتوق شب نشینی -
iranbanoo - 06-24-2013
mosafer نوشته: درود نیاز به همفکری دارم اگر کسی میتواند ممنون میشوم عنوان کند و اما: اگر یکی از نزدیکان شما (اعم از دوست،دایی ،عمه ،پسر عمو و یا هر شخص دیگر)دچار غرور کاذب شود و تمام لطفهایی که به او کردید ظاهرا از یاد ببرد و قرار باشد تمام بی شعوری ها و نمک نشناسی هایش را در یک "اس " به او بفهمانید چه جمله ای را استفاده میکنید؟ جمله ای که در کمال احترام ،بتواند شخصیتش را ویران کند بعد از مدتها آنلاین شدن امشب کمی ذهنم درگیر بی معرفتی یکی هست که تا حرفم را نزنم آرام نمیشوم و مانده ام چه جمله ای کارساز است سپاس
یک بیت شعر طعنه آمیز برایش بفرستید تا اعماق تهمش آتش بگیرد
پاتوق شب نشینی -
Shlomo Shumbulowitz - 06-24-2013
mosafer نوشته: درود نیاز به همفکری دارم اگر کسی میتواند ممنون میشوم عنوان کند و اما: اگر یکی از نزدیکان شما (اعم از دوست،دایی ،عمه ،پسر عمو و یا هر شخص دیگر)دچار غرور کاذب شود و تمام لطفهایی که به او کردید ظاهرا از یاد ببرد و قرار باشد تمام بی شعوری ها و نمک نشناسی هایش را در یک "اس " به او بفهمانید چه جمله ای را استفاده میکنید؟ جمله ای که در کمال احترام ،بتواند شخصیتش را ویران کند
یادته وقتی بچه بودی همش خراب کاری میکردی منم هی زیرتو عوض میکردم؟ هی گذشت اون روزا. آدما بزرگ میشن... اما گاهی باد میکنن.
یه چیز تو این مایه ها:e420:
پاتوق شب نشینی -
mosafer - 06-24-2013
iranbanoo نوشته: یک بیت شعر طعنه آمیز برایش بفرستید تا اعماق تهمش آتش بگیرد
گیر همین هستم :e405: دقیقا چه شعری میتواند به آتش بکشد؟
پاتوق شب نشینی -
mosafer - 06-24-2013
Shlomo Shumbulowitz نوشته: یادته وقتی بچه بودی همش خراب کاری میکردی منم هی زیرتو عوض میکردم؟ هی گذشت اون روزا. آدما بزرگ میشن... اما گاهی باد میکنن. یه چیز تو این مایه ها:e420:
این الان محترمانست؟ :e108:
پاتوق شب نشینی -
Shlomo Shumbulowitz - 06-24-2013
mosafer نوشته: این الان محترمانست؟
خب لازم نیست حتما پوشک عوض کردن باشه یه زمانی که عاجز یا قدرنشناس بوده رو یادآوری کن. کنایه دیگه ادب نداره که
پاتوق شب نشینی -
mosafer - 06-24-2013
Shlomo Shumbulowitz نوشته: خب لازم نیست حتما پوشک عوض کردن باشه یه زمانی که عاجز یا قدرنشناس بوده رو یادآوری کن. کنایه دیگه ادب نداره که
شما متوجه ی منظور من نشدید حرف من یاداوری عجز و قدرنشناسی نبود مثلا با کسی دوست شو که اگه به آسمون رسید یادش باشه که ریشه اش کجاست (دقیق خاطرم نیست ولی منظورش همینه)
پاتوق شب نشینی -
Dariush - 06-24-2013
میتوانید از هجویاتِ سعدی، خواجوی کرامانی، وحشی و دیگران استفاده کنید. مثلا این:
نقل قول:همجنس خویش می طلبی در جهان کسی / در زیر آسمان نبود چون تو هیچکس
سعدی نفس شمردن دانا به وقت نزع / خوشتر ز زندهگانی با غیر همنفس
پاتوق شب نشینی -
iranbanoo - 06-24-2013
mosafer نوشته: گیر همین هستم دقیقا چه شعری میتواند به آتش بکشد؟
بهرام که گور میگرفتی همه عمر.......
نه....
قومی زگزاف به غرور افتادند......
شور نمک نگر که نمکدان شکست و ریخت.....:))