پاتوق شب نشینی -
Ouroboros - 10-16-2012
ایران باید سه تا گُل میخورد. اینهمه از صبح گشتیم در اینترنت یکجایی را بیابیم که بازی را نشان بدهند... خودآزاری به این میگویند دیگر..
پاتوق شب نشینی -
Anarchy - 10-16-2012
Ouroboros نوشته: ایران باید سه تا گُل میخورد. اینهمه از صبح گشتیم در اینترنت یکجایی را بیابیم که بازی را نشان بدهند... خودآزاری به این میگویند دیگر..
امیر جان خب میخواستی چی بشه؟ فوتبال ما همینه...اگه دنبال لینک پخش بازی میگشتی زودتر میگفتی.این سایت ها بازی های مختلف رو نشون میده:
Sport Lemon - From Bar - From Sport - Watch Live Sports Online - FromSport
Football | LiveSports - From Sport - Watch Live Sports Online - FromSport
پاتوق شب نشینی -
Russell - 10-16-2012
برای من عجیب بود که امیر گرامی هم پیگیر بازی باشد،البته من خودم هم برای خودم عجیب است که این بازی بخصوص را دنبال میکنم تعجب میکنم چطور زمانی با شور نسبتا بالایی آنرا دنبال میکردم!
پاتوق شب نشینی -
Anarchy - 10-16-2012
Russell نوشته: برای من عجیب بود که امیر گرامی هم پیگیر بازی باشد،البته من خودم هم برای خودم عجیب است که این بازی بخصوص را دنبال میکنم تعجب میکنم چطور زمانی با شور نسبتا بالایی آنرا دنبال میکردم!
من زمانی بود که با باخت تیم ایران گریه میکردم...موقع بازی دست و پام یخ میکرد!!! اما الان دیگه نه،یعنی نه خوشحال میشم نه ناراحت...
پاتوق شب نشینی -
Anarchy - 10-16-2012
ایران یکی زد...خوشم اومد
پاتوق شب نشینی -
sonixax - 10-16-2012
Ouroboros نوشته: ایران باید سه تا گُل میخورد. اینهمه از صبح گشتیم در اینترنت یکجایی را بیابیم که بازی را نشان بدهند... خودآزاری به این میگویند دیگر..
Glwiz.com
ir2007.com
Jahantv.com
و حتا سایت خود صداو سیمای میلی . همه آنلاین پخش میکنند . جی ال ویز از همه بهتر است .
پاتوق شب نشینی -
Unknown - 10-16-2012
این جمهوری اسلامی شرایطی ساخته که خیلی از مردم از موفقیتهای کشورشون خوشحال نمیشن، صرفا به این خاطر که این موفقیتها به نوعی به جمهوری اسلامی وصل هستند. خود من دوست داشتم ایران این فوتبال رو یا ببره، یا دستکم با اختلاف 6 گل ببازه!
پاتوق شب نشینی -
Anarchy - 10-16-2012
sonixax نوشته: Glwiz.com
ir2007.com
Jahantv.com
و حتا سایت خود صداو سیمای میلی . همه آنلاین پخش میکنند . جی ال ویز از همه بهتر است .
میلاد تبلیغ نکن،اون سایتی که من دادم از همه بهتره
غیر از فوتبال،ورزش های دیگه رو هم میشه دید.
پاتوق شب نشینی -
sonixax - 10-16-2012
Anarchy نوشته: میلاد تبلیغ نکن
اینها که سایتهای من نیستند که
خوبند دیگه من خودم از اینها میبینم اگر بخوام ببینم . گزارشش هم که فارسیه خوبس
آلمان هم همین الان گُل زد ، بازی قبل رو هم که ۶-۱ برده بود . حالا میره تا نیمه نهایی بعدش تِرررررررررررررررررررررررررررر
پاتوق شب نشینی -
Anarchy - 10-16-2012
sonixax نوشته: اینها که سایتهای من نیستند که
خوبند دیگه من خودم از اینها میبینم اگر بخوام ببینم . گزارشش هم که فارسیه خوبس
آلمان هم همین الان گُل زد ، بازی قبل رو هم که ۶-۱ برده بود . حالا میره تا نیمه نهایی بعدش تِرررررررررررررررررررررررررررر
شوخی میکنم...حالا این glwiz مگه رایگان نشون میده؟
من اون از اون سایتی که دادم بیشتر تنیس نگاه میکنم...دنیا راجر فدرر،خیلی دوسش دارم