پاتوق شب نشینی -
Dariush - 03-22-2013
درود بر دوستان .
احوالتان چطور است؟
پاتوق شب نشینی -
Russell - 03-22-2013
Dariush نوشته: درود بر دوستان .
احوالتان چطور است؟
درود داریوش جان.
دوستان هنوز درگیر مهمان و عید دیدنی اجباری و... هستید؟
پاتوق شب نشینی -
Dariush - 03-22-2013
Russell نوشته: درود داریوش جان.
دوستان هنوز درگیر مهمان و عید دیدنی اجباری و... هستید؟
درود راسل عزیز .
من که تقریبا چنینام . از خلوتیِ سایت به نظر میرسد اکثرِ دوستان هم چنیناند.خوشبختانه مهمانانِ من اکثرا مجرد و دوستانی هستند که با آنها راحتم و من اگر ساعتها به آنها محل نگذارم اتفاقی نمیافتد .
آدمِ مهمانی رفتن هم که نیستم.
خودت چطور راسل جان؟ شیرازیها تا آنجا که من شناختهام به دنبال بهانهاند برای مهمانی رفتن!
پاتوق شب نشینی -
Russell - 03-22-2013
Dariush نوشته: درود راسل عزیز .
من که تقریبا چنینام . از خلوتیِ سایت به نظر میرسد اکثرِ دوستان هم چنیناند.خوشبختانه مهمانانِ من اکثرا مجرد و دوستانی هستند که با آنها راحتم و من اگر ساعتها به آنها محل نگذارم اتفاقی نمیافتد .
آدمِ مهمانی رفتن هم که نیستم.
خودت چطور راسل جان؟ شیرازیها تا آنجا که من شناختهام به دنبال بهانهاند برای مهمانی رفتن!
من هم بد نیستم داریوش جان،خبر خاصی نیست،همه چیز در امن وامان است.حال و هوای عیدی هم تمام شده تقریبا اینورها.در کل هر چه انسان سنش بیشتر میشود برایش عادیتر میشود این داستان عید.
پاتوق شب نشینی -
Dariush - 03-22-2013
Russell نوشته: من هم بد نیستم داریوش جان،خبر خاصی نیست،همه چیز در امن وامان است.حال و هوای عیدی هم تمام شده تقریبا اینورها.در کل هر چه انسان سنش بیشتر میشود برایش عادیتر میشود این داستان عید.
براستی چنین است . البته من پیش از این نیز چندان به «ایام خاص» توجه نداشتم و اهمیتی برایشان قائل نبودم . اما واقعا نوروز را دوست میداشتم . کلا به دلیل علاقه ژرفی که به طبیعت دارم، روزهای بهاری برایم فوقالعاده دلچسب هستند .
پاتوق شب نشینی -
Newton - 03-23-2013
نامرد دلت خنک شد من ره اخراج کردی اخه چرا ؟
عیب نداره حافظه کوتاه مدن غرب کم شده شاید هم من
عیب امثال هم حال نداد فقط نشستم پای ماهپاره جفنک میبینم
سنم بالا رفته داره به سه برابر سن یک اسب میرسه راستی این حیوان نجیب اگر سقط نشه چقدر زنده میمونه
خودم هم نفهمدیم چی نوشتم شما فهمیدید
پاتوق شب نشینی -
sonixax - 03-23-2013
شیلای گرامی تنها کافیست از طرفداری از نازیسم پرهیز کنید و سخنان تند نژادپرستانه نزنید کسی هم کاری به کار شما ندارد
پاتوق شب نشینی -
Dariush - 03-23-2013
iranbanoo نوشته: چرا یاهو مسنجر دوباره این مدلی شد؟
کسی میدونه باید چی کار کنم؟
از فیلتر شکن هم که استفاده میکنم کانکت نمیشم(
یاهو مسنجر کلا مدتیست مشکل دارد . شما فریگیت یا سایفون را اجرا کرده و در تنظیماتِ یاهومسنجر نیز از منوی Messenger->Connection Prefernces ، گزینه Connect via a proxy server را برگزینید، احتمالاً کانکت میشود .
پاتوق شب نشینی -
yasy - 03-23-2013
درود بر همگی
خوب هستید؟
پاتوق شب نشینی -
Dariush - 03-23-2013
yasy نوشته: درود بر همگی
خوب هستید؟
درود بانو یاسی ؛
شما خوبید ؟
اینجا که اوضاع را میبینید . دوستان همگی در حال و هوای نوروز هستند.
شما در نوروز چه میکنید؟خوش میگذرد؟