پاتوق شب نشینی -
meaning - 02-16-2013
هركلیتوس معروف به فیلسوف ِ گریان!
اون از ناپایداری اتفاقات و طبیعت نگران بود و گوشه عُزلت(اگه درست نوشته باشم)گزیده بود!
و همیشه گریه می كرد فكرشو بكنید یه فیلسوف كه همیشه در حال ِ دو دو تا چهارتا و گاهی اوقات پنجتا كردن ِ مدام گریه كنه! خیلی عجیبه! خوشحالم وقتی توی خیابون راه می رم قدِّ مردم می فهمم و الّا اگه بیشتر ازشون می فهمیدم كه چه انسان های دیوانه و مجنونی دور و برم هست خودمو زنده به گور می كردم؛ یا اگه مستجاب الدعوه بودم درخواست ِ مرگم رو از اون كه آرزو ها رو براورده می كنه می كردم!
پاتوق شب نشینی -
iranbanoo - 02-16-2013
جالب اینجاست که من باید 6 صبح یه سفر بیرون از شهر داشته باشم اما کلا خوابم نمیاد!!!
پاتوق شب نشینی -
Soheil - 02-17-2013
اینجا خیلی سوت و کور شده الان. فکر کنم اولین باره که خودم تنها آنلاینم.:e420: یکم ترسناکه.
بهتره ما هم برویم.:e04b:
پاتوق شب نشینی -
SAMKING - 02-17-2013
به به چشم روشن مهربد اومدش... چه خبر؟
خوش میگذره؟
پاتوق شب نشینی -
ملینا - 02-17-2013
سلام دوستان
روزتون بخیر و شادی:e303:
پاتوق شب نشینی -
Anarchy - 02-17-2013
درود میلنای عزیز...اوضاع خوبه؟
پاتوق شب نشینی -
Mehrbod - 02-17-2013
SAMKING نوشته: به به چشم روشن مهربد اومدش... چه خبر؟ خوش میگذره؟
درود,
امروز خانه تُهیک (=خالی} شد, ولی شوربختانه من تا ڃند روزی بیشتر خانهیِ خودم نیستم که این ڃند روز را هم باید به
ڃندین و ڃندکار تا پیش از نوروز برسم, که خرافهوارانه بس میباورم اگر با گرفتاری سال نو را هومن بجا بیاورد, همه سال را نیز در گرفتاری خواهد گذراند (:
پاتوق شب نشینی -
Mehrbod - 02-17-2013
Fiona نوشته: شاعر میگه:
تا مرد سخن نگفته باشد...عیب و هنرش نهفته باشد ؛
هر پیسه گمان مبر نهالیست...باشد که پلنگ خفته باشد
انگارید که چه سخت بر من گذشت تا سرانجام دهان گشودم...:e405:
wow...
فیونا جان من همینجا ابراز شادمانی ژرفی میکنم از زبانگُشاییات, آنهم بڃنین نگارشِ زیبا و پارسیکای که تک تک واژگانش اینجور آراسته و بجا بکاررفتهاند!
Respect
پاتوق شب نشینی -
ملینا - 02-17-2013
Anarchy نوشته: درود میلنای عزیز...اوضاع خوبه؟
ممنون دوست عزیز و مهربانم
اوضاع زندگی ما بسیار روتین و یکنواخته...صبح ساعت هفت برو اداره تا سه برگرد..بعدشم کارهای خونه ...دو روز تو هفته کلاس زبان...دوباره شب go to bed
البته اطرافیان و دوستان رو هم که میبینم همشون از این اوضاع یکنواخت مینالن..
متاسفانه تو کشور ما برای زنان بدتره ...نه تفریحی نه خوشی ...
هی دوست عزیز...چی بگم
پاتوق شب نشینی -
ملینا - 02-17-2013
راستی این پاتوق شب نشینی
برای من پاتوق روز نشینیه
بنده ساعت 8 شب ...میخوابم ...پس من یکی رو بابت گذاشتن کامنت در روز عفو بفرمایید.