چیستان -
sonixax - 01-29-2014
Mehrbod نوشته: در هوایِ گرم آب نُژمیده[١] و میرود پی کار اش.
از کل کل در جُستار چیستان خوددارید.
خوب من هم همین رو پرسیدم دیگه!
در و پنجره بسته بوده! آب بخار میشود اتاق دم میکند!!!
چیستان -
Alice - 01-29-2014
sonixax نوشته: خوب من هم همین رو پرسیدم دیگه!
بیخیال دیگر !
چیستان -
مزدك بامداد - 01-29-2014
sonixax نوشته: خوب من هم همین رو پرسیدم دیگه!
Mir gefällt Ihre Hartnäckigkeit, erinnert mich an mich selbst,
schade dass diese enorme Energie in der falschen Richtung liegt!!
چیستان -
MEHDI - 06-05-2014
**
* x
-----------
**
**+
--------
**
به جای 9 تا ستاره اعداد 1 تا 9 را قرار دهید تا معادله بالا به درستی شکل بگیرد. از هر عدد 1 بار باید استفاده کنید.ببخشید از لحاظ گرافیکی امکانات نبود...
چیستان -
Dariush - 07-16-2014
تصور بکنید که از طرف موسسهای هر روز برایتان هر هفته ایمیلی میآید مبنی بر این که میتوانند رکود یا صعود ارزش سهام شرکتها در بورس پیشبینی کنند. از قضا در هفت هفته تمام پیشبینیهای آنها درست از آب درمیآیند. شما بعد از اینکه هفت نتیجهی درستِ پیشبینیهای آنها را دیدید متقاعد میشوید که با آنها قرارداد ببندید تا در مدتِ یکسال به شما از این توصیهها بکنند. اما در همان هفتهی هشتم پیشبینی آنها نادرست از آب درمیآید. چطور چنین چیزی ممکن است؟
چیستان -
Russell - 07-16-2014
Dariush نوشته: تصور بکنید که از طرف موسسهای هر روز برایتان هر هفته ایمیلی میآید مبنی بر این که میتوانند رکود یا صعود ارزش سهام شرکتها در بورس پیشبینی کنند. از قضا در هفت هفته تمام پیشبینیهای آنها درست از آب درمیآیند. شما بعد از اینکه هفت نتیجهی درستِ پیشبینیهای آنها را دیدید متقاعد میشوید که با آنها قرارداد ببندید تا در مدتِ یکسال به شما از این توصیهها بکنند. اما در همان هفتهی هشتم پیشبینی آنها نادرست از آب درمیآید. چطور چنین چیزی ممکن است؟
البته اینرا یکبار مطرح کرده بودیها داریوش جان، من هم پاسخ داده بودم
ولی باز هم ببینیم بقیه ارواح سرگردان محترم (کاربران سابق) میتوانند جواب دهند یا نه.
چیستان -
Dariush - 07-16-2014
Russell نوشته: البته اینرا یکبار مطرح کرده بودیها داریوش جان، من هم پاسخ داده بودم
ولی باز هم ببینیم بقیه ارواح سرگردان محترم (کاربران سابق) میتوانند جواب دهند یا نه.
جدا؟ مطمئنید؟ من با تقریب 95 درسد اطمینان دارم که این چیستان را قبلا اینجا مطرح نکردهام. آدرسی از جایی که مطرحش کردهام دارید؟
چیستان -
Russell - 07-16-2014
Dariush نوشته: جدا؟ مطمئنید؟ من با تقریب 95 درسد اطمینان دارم که این چیستان را قبلا اینجا مطرح نکردهام. آدرسی از جایی که مطرحش کردهام دارید؟
من هم با تقریب 95.001 درصد میگویم که گفتهای !!
اما جدا از شوخی مطمئنم گفتهای، احتمالا هم در همین تاپیک باشد. نشان به آن نشان که جواب من ناقص بود و جواب دقیق را خودت در ادامه دادی.
چیستان -
Dariush - 07-16-2014
Russell نوشته: من هم با تقریب 95.001 درصد میگویم که گفتهای !!
اما جدا از شوخی مطمئنم گفتهای، احتمالا هم در همین تاپیک باشد. نشان به آن نشان که جواب من ناقص بود و جواب دقیق را خودت در ادامه دادی.
راستاش من همچنان به خاطر نمیآورم که اینجا این را گفته باشم. ولی حرف شما سند است. حالا ببینم شما یا این ارواح سرگردان میتوانند این یکی را پاسخ بدهند:
فرض کنید 10 سبد داریم که در هر کدام 10 سکه وجود دارد. تمامِ سکههای این سبدها 10 گرمی هستند به جز یک سبد که در آن تمامِ ده سکه نه گرمیست. چطور میتوانیم با یکبار وزن کردن سبدی که در آن سکههای 9 گرمیست بیابیم؟
چیستان -
Russell - 07-16-2014
Dariush نوشته: راستاش من همچنان به خاطر نمیآورم که اینجا این را گفته باشم. ولی حرف شما سند است. حالا ببینم شما یا این ارواح سرگردان میتوانند این یکی را پاسخ بدهند:
فرض کنید 10 سبد داریم که در هر کدام 10 سکه وجود دارد. تمامِ سکههای این سبدها 10 گرمی هستند به جز یک سبد که در آن تمامِ ده سکه نه گرمیست. چطور میتوانیم با یکبار وزن کردن سبدی که در آن سکههای 9 گرمیست بیابیم؟
بگمانم با یک حرکت اندازه گیری که نمیشود. ولی با یکار چنینش سبدها در ترازوی تعادلی چرا.
5 سبد را به طور قرینه دو طرف ترازوی تعادلی میچینیم (مانند الاکلنگ)، سپس در طرف سنگینتر به ترتیب از هر سبد یک سکه برمیداریم و سر جایش میگذاریم تنها در یک سبد با برداشتن سکه تعادل حاصل میشود و نقطهیِ متناظر آن در طرف دیگر میشود آن سبد تحت تعقیب ما !!