مسابقه آواتار برتر ماه - دور پنجم (رایگیری) -
Alice - 02-04-2014
به اسپاگتی گزینهی نمایش عمومی را تیک زدم. :) برای شما هم نشان داده نمیشود؟
مزدك بامداد - 02-04-2014
شگفتا، من به نمایار خودم رآی دادم ...
*
Mehrbod - 02-04-2014
Alice نوشته: به اسپاگتی گزینهی نمایش عمومی را تیک زدم. :) برای شما هم نشان داده نمیشود؟
لغزش اتان را من ویراستم ..
Alice - 02-05-2014
[MENTION=505]Persepolis[/MENTION]
من میخواستم به آواتار شما رای بدهم، ولی چون در مسابقه شرکت نکردید رای من به آواتار خستهی شهریار رفت. به چه دلیل؟
چون چند روزیست فاز وسترنهای اسپاگتی برداشتهام (به پاس این هنر مرده و بیطرفدار)، و آواتار شهریار بطرز مشکوکی من را به
یاد ویلیام مانی در فیلم «نابخشوده» میاندازد. نابخشوده آخرین وسترن/شبه وسترن ایستوود است که بسیار خوشساخت و واقعی
از آب در آمده است، قهرمان فیلم نه سپید مطلق است نه سیاه مطلق، پیرمردیست «خسته» و مهجور (خسته مثل فریمن در هفت).
پیرمردی که در کثافت به کنار خوکها زمین میخورد و مساوی با حیوانات و جانوران است...
من هم شوربختانه عاشق کاراکترهای خسته هستم! خستههای سینمایی (و ادبی) معمولا با رجالهها و مردم ارتباطی ندارند و برای
مخاطب یک «دنیای درونی» ترسیم میکنند، بطوریکه اجبارا تمام مکنونات و آلام ایشان در این دنیای کوچک و پرمعنا مدفون میشود!
(مثلا ویلیام مانی به خاطر همسرش دیگر شراب نمیخورد و بیبندوباری نمیکند، باید یک همسر خوب هم به شما بدهم تا یاد بگیرید
و دست از دختران بیچاره بشویید.)
Nevermore - 02-05-2014
Alice نوشته: @Persepolis
من میخواستم به آواتار شما رای بدهم، ولی چون در مسابقه شرکت نکردید رای من به آواتار خستهی شهریار رفت. به چه دلیل؟
چون چند روزیست فاز وسترنهای اسپاگتی برداشتهام (به پاس این هنر مرده و بیطرفدار)، و آواتار شهریار بطرز مشکوکی من را به
یاد ویلیام مانی در فیلم «نابخشوده» میاندازد. نابخشوده آخرین وسترن/شبه وسترن ایستوود است که بسیار خوشساخت و واقعی
از آب در آمده است، قهرمان فیلم نه سپید مطلق است نه سیاه مطلق، پیرمردیست «خسته» و مهجور (خسته مثل فریمن در هفت).
پیرمردی که در کثافت به کنار خوکها زمین میخورد و مساوی با حیوانات و جانوران است...
من هم شوربختانه عاشق کاراکترهای خسته هستم! خستههای سینمایی (و ادبی) معمولا با رجالهها و مردم ارتباطی ندارند و برای
مخاطب یک «دنیای درونی» ترسیم میکنند، بطوریکه اجبارا تمام مکنونات و آلام ایشان در این دنیای کوچک و پرمعنا مدفون میشود!
(مثلا ویلیام مانی به خاطر همسرش دیگر شراب نمیخورد و بیبندوباری نمیکند، باید یک همسر خوب هم به شما بدهم تا یاد بگیرید
و دست از دختران بیچاره بشویید.)
برای که می خواهید همسر بیابید؟
جدا خسته نباشید با این رای گیری ای که برگزار کردید.
مزدک و کسری که به خودشان رای دادند.آن رایی هم که امیر به مزدک داد باید به خاطر جریمه ی مزدک به من داده شود.:e057:
Alice - 02-05-2014
Nevermore نوشته: برای که می خواهید همسر بیابید؟
جدا خسته نباشید با این رای گیری ای که برگزار کردید.مزدک و کسری که به خودشان رای دادند.آن رایی هم که امیر به مزدک داد باید به خاطر جریمه ی مزدک به من داده شود.
شما قول بدهید دست از دختربازی و PUA بشویید، من برایتان در میان دوستانم search میکنم و
همسری خوشگل و سربراه مییابم.
---
مزدک به خودش رای میدهد بعد میگوید "ای شگفتا" (بعد تازه به من میگوید موشمرده). کسری
هم که از مدیریت برکنار شده دیگر رسما قوانین را دور میزند!
این عزیران میتوانند در همین جستار رای خود را به دیگری بدهند، طبق قوانین مسابقه رای به خود
شمرده نمیشود!
Nevermore - 02-05-2014
Alice نوشته: شما قول بدهید دست از دختربازی و PUA بشویید، من برایتان در میان دوستانم search میکنم و
همسری خوشگل و سربراه مییابم.
---
مزدک به خودش رای میدهد بعد میگوید "ای شگفتا" (بعد تازه به من میگوید موشمرده). کسری
هم که از مدیریت برکنار شده دیگر رسما قوانین را دور میزند!
این عزیران میتوانند در همین جستار رای خود را به دیگری بدهند، طبق قوانین مسابقه رای به خود
شمرده نمیشود!
خیر،من همچنان در دسته ی مدافعان حقوق مردان هستم تا PUA ها،همسر هم اگر اسپاگتی کمک کند تا 30،40 سال دیگر نیاز نداریم،سپاس از لطف اتان،بکوشید شوهری برای خود دست و پا کنید که تا چشم بر هم زنید موسم 30 سالگی فرا می رسد.
Alice - 02-05-2014
Nevermore نوشته: خیر،من همچنان در دسته ی مدافعان حقوق مردان هستم تا PUA ها،همسر هم اگر اسپاگتی کمک کند تا 30،40 سال دیگر نیاز نداریم،سپاس از لطف اتان،بکوشید شوهری برای خود دست و پا کنید که تا چشم بر هم زنید موسم 30 سالگی فرا می رسد.
سی چهل سال دیگر که قوای جنسیتان خشکیده است، میخواهید مثل امیر معرکه بگیرید؟
من بطور نمایشی و تشریفاتی صرفا جهت برائت و بیزاری از PUA رایام را پس میگیرم و اعلام میکنم که به «دن ژوان»های دفترچه رای نخواهم داد.
Nevermore - 02-05-2014
Alice نوشته: سی چهل سال دیگر که قوای جنسیتان خشکیده است، میخواهید مثل امیر معرکه بگیرید؟
من بطور نمایشی و تشریفاتی صرفا جهت برائت و بیزاری از PUA رایام را پس میگیرم و اعلام میکنم که به «دن ژوان»های دفترچه رای نخواهم داد.
خیر،چه بسیار مردانی بوده اند که تازه 60،70 سالگی آغاز چلچلی اشان بوده.
Alice - 02-05-2014
Nevermore نوشته: خیر،چه بسیار مردانی بوده اند که تازه 60،70 سالگی آغاز چلچلی اشان بوده.
عجب جانوران درندهای هستید، در شصتاد سالگی هم دندان تیز میکنید؟