جستار آزاد تالار رایانگر،اینترنت،تلفن های همراه -
kourosh_bikhoda - 04-24-2014
عجب چیز باحالیه این. مکعب های رباتیک:
Robotic Cubes That Stack Themselves | Popular Science
kourosh_bikhoda - 04-30-2014
رفتند گشتند چند کامیون بازی آتاری مدفون رو جمع آوری کردند از زیر خاک!
Microsoft finds buried Atari games in landfill - The Next Web
Anarchy - 05-15-2014
@
sonixax
میلاد جان الان تو بین xbox one و playstation4 ، دومی رو پیشنهاد میکنی ؟ این playstation 4 چند تا مدل داره ؟ چون دیدم با قیمت های مختلف هست ... کدوم مدلشو پیشنهاد میکنی برای خرید ؟ لینکم اگه بدی که چه بهتر ...
Russell - 05-15-2014
[MENTION=6]sonixax[/MENTION] ، برادر یک فتوا هم دربارهیِ سیستم امنیتی برای ویندوز بده، من خودم دنبال این هستم که در بین مجانیها کدوم (در عین کارایی) از همه سبکتر هست و خیلی رم سیستم رو نمیخوره.
sonixax - 05-15-2014
Russell نوشته: @sonixax ، برادر یک فتوا هم دربارهیِ سیستم امنیتی برای ویندوز بده، من خودم دنبال این هستم که در بین مجانیها کدوم (در عین کارایی) از همه سبکتر هست و خیلی رم سیستم رو نمیخوره.
AVAST و Comodo حلال هستند.
AVG و AVIRA حرام هستند.
ولی به طور کلی این مجانی ها خیلی اعتباری بهشون نیست معمولن دیتابیسشون یکی دو روز دیرتر آپدیت میشه اندازه همون یکی دو روز در خطرید.
از پولی ها هم اصلن طرف محصولات روسی مثل کسپر اسکای نرید.
یا نورتون ، یا نسخه پولی Avast یا مانند اینها.
Russell - 05-15-2014
sonixax نوشته: AVAST و Comodo حلال هستند.
AVG و AVIRA حرام هستند.
ولی به طور کلی این مجانی ها خیلی اعتباری بهشون نیست معمولن دیتابیسشون یکی دو روز دیرتر آپدیت میشه اندازه همون یکی دو روز در خطرید.
از پولی ها هم اصلن طرف محصولات روسی مثل کسپر اسکای نرید.
یا نورتون ، یا نسخه پولی Avast یا مانند اینها.
خوب من نسخهیِ اورجینال نمیخواهم، بین مجانی و پولی کرک شده کدام بهتر است؟
Dariush - 05-15-2014
Russell نوشته: @sonixax ، برادر یک فتوا هم دربارهیِ سیستم امنیتی برای ویندوز بده، من خودم دنبال این هستم که در بین مجانیها کدوم (در عین کارایی) از همه سبکتر هست و خیلی رم سیستم رو نمیخوره.
اشکالی ندارد من هم نگرم را بگویم؟
بیبروبرگرد کومودو بهترین است. مجموعهای بسیار کاملی از انواع ابزارها از قبیل سندباکس و Virtual Desktopهمراه با انواع برنامههای نظارتی بر روی ارتباطات شبکه و اینترنت، آپدیتهای منظم، سبک و روان بودن و در نهایت محیط کاربری بسیار کاربرپسند و راحتاش کومودو را تبدیل به بهترین Security suite در ویندوز کرده. من الان دو سالیست که از آن استفاده میکنم و به کمترین مشکلی برنخوردهام.
Russell - 05-15-2014
Dariush نوشته: اشکالی ندارد من هم نگرم را بگویم؟
بیبروبرگرد کومودو بهترین است. مجموعهای بسیار کاملی از انواع ابزارها از قبیل سندباکس و Virtual Desktopهمراه با انواع برنامههای نظارتی بر روی ارتباطات شبکه و اینترنت، آپدیتهای منظم، سبک و روان بودن و در نهایت محیط کاربری بسیار کاربرپسند و راحتاش کومودو را تبدیل به بهترین Security suite در ویندوز کرده. من الان دو سالیست که از آن استفاده میکنم و به کمترین مشکلی برنخوردهام.
من هم چند سالیست که از کومودو استفاده میکنم، تنها ایرادش بنظرم اندکی کند کردن سیستم بود و البته نگران بودم این مجانی بودن زیادی از امنیت کاسته باشد. ولی با این تقاسیر گویا همچنان بهترین گزینه است.
sonixax - 05-15-2014
Russell نوشته: خوب من نسخهیِ اورجینال نمیخواهم، بین مجانی و پولی کرک شده کدام بهتر است؟
مجانی!
دست کم 2-3 روز عقبید نه 2-3 ماه. و پشتیبانی و آپدیت و ... را منظم دارید.
Dariush - 05-15-2014
از امنیت چه میخواهی راسلجان؟ امنیت شبکه و اینترنت برایت مهمتر است یا ویروسی شدنِ سیستمات؟