گزینگویهها -
کافر_مقدس - 04-12-2013
انسان پدیدههایی را میدیده است که باعث ترس و اضطرابش میشده و برای اینکه این ترس و اضطراب را آرام کند، نمیتوانسته از علم و شناخت واقعی پدیدهها که بعد منجر به پیدا کردن راه حلی مناسب و منطقی میشده استفاده کند .
در نتیجه به جای علاج واقعه یک مسکن برای خود پیدا میکرده و به تعبیری دل خود را خوش میکردهاست. مثلن با اعتقاد به قضا و قدر ناملایمات زندگی را برای خود تعریف میکرده. یا با اعتقاد به بهشت و اینکه اگر ما اینجا سختی میکشیم در عوض بهشتی وجود دارد که در آنجا راحت هستیم ناملایمات زندگی را برای خود تحمل پذیر و توجیه میکرده است.
برتراند راسل
گزینگویهها -
کافر_مقدس - 04-14-2013
آیا از خود پرسیدهاید چرا همهی فلاسفهی بزرگ افسرده و عبوسند؟ آیا از خود پرسیدهاید چه کسانی ایمن، آسوده و همیشه خوشرو هستند؟ من پاسخ میدهم: تنها آنها که فاقد روشنبینیاند: مردم عامی و کودکان!
نیچه
گزینگویهها -
کافر_مقدس - 04-14-2013
من علیه دین مى نویسم زیرا اگر زنان بخواهند مانند انسان زندگى کنند باید خارج از چهارچوب دینى و قانون اسلامى شریعت زندگى کنند
تسلیمه نسرین
گزینگویهها -
nirvana - 04-15-2013
ما متوجه خواهیم شد كه محكمترین و تعصب آمیزترین باورهای ما آنهایی هستند كه كمترین دلیل ها برای درستی شان در دست است.
برتراند راسل
گزینگویهها -
کافر_مقدس - 04-16-2013
سیاست چیز گُهی است. کار من نیست. تو یک مملکت حسابی سیاست را میدهند دست متخصّص، نه دست من و امثال من
صادق هدایت
گزینگویهها -
کافر_مقدس - 04-20-2013
کسی که مبارزه کند، ممکن است شکست بخورد. ولی آنکه مبارزه نکند، شکست خورده هست.
برتولت برشت
گزینگویهها -
کافر_مقدس - 04-20-2013
سیاست صد صد می کشد و دین هزار هزار
سین اوکازی
گزینگویهها -
کافر_مقدس - 04-20-2013
اگر در شرایط بی عدالتی بی طرف باشی ، طرف ستمگر را گرفته ای
دزموند توتو
گزینگویهها -
nirvana - 04-20-2013
حماقت انسان دین را آورد و دین حماقت انسان را جاودانه كرد.
گزینگویهها - کافر_مقدس - 04-22-2013
هیچکس باکره نخاهد مُرد. زندگی، همه ی ما را خاهد کرد!
کرت کوبین
خواننده - ترانه سرا - موزیسین و بنیانگذار گروه راک نیروانا