پاتوق شب نشینی -
Anarchy - 12-11-2012
کاربر Nirvana هم بانو هستند؟! اسپاگتی به دادمون برسه پس
پاتوق شب نشینی -
mamad1 - 12-11-2012
درود
عجبی یک نفری پیدا شد رونقی به اینجا داد
پاتوق شب نشینی -
Dariush - 12-11-2012
خبر خوب اینکه پیج رنک سایت دفترچه در گوگل از 1 به 2 ارتقا یافته است!
پاتوق شب نشینی -
iranbanoo - 12-11-2012
آقایون محترم دست از حسادت و زن ستیزی بر دارید و فکری به حال جمعیت در حال انقراضتون بکنید....
من به نیروانای گرامی خوشامد میگم اما ایشون خودشون افتخار حضور دادن و من بی اطلاعم....
پاتوق شب نشینی -
Dariush - 12-11-2012
iranbanoo نوشته: آقایون محترم دست از حسادت و زن ستیزی بر دارید و فکری به حال جمعیت در حال انقراضتون بکنید....
من زنان را دوست دارم!
پاتوق شب نشینی -
iranbanoo - 12-11-2012
Dariush نوشته: من زنان را دوست دارم!
زنان هم شمارو دوست دارن:)))
البته شما که یکبار با اون نظریه ی شوپنهاورتون نقاب از چهره برداشتید جناب داریوش:))
اما خوب در توبه همیشه بازه......
پاتوق شب نشینی -
undead_knight - 12-11-2012
Dariush نوشته: من زنان را دوست دارم!
به سبک "من زن نیستم ولی زنان رو دوست دارم"؟! :)))
من نمیدونم چرا این امام راحل همش میاد توی ذهنم :))
پاتوق شب نشینی -
کافر_مقدس - 12-11-2012
mahtab71 نوشته: با این همه گرونی و صبح تاشب کارکردن مگه کسی دیگه خیلی بیکار باشه که بخواد دنبال عشق وعاشقی بره
Anarchy نوشته: دوستان، من که هر چی میخوام مثبت و امیدوار فکر کنم واقعا نمیتونم....آینده تاریکه، نسل ما که سوخت، دلم برای بچه هایی که هر روز به دنیا میان میسوزه:e058:
دیگه کار از تلقین کردن و خوش بینی بیهوده گذشته و اوضاع وخیم تر از این صحبت هاست . به قول حامد فرد همه چی داغونه !
چند روزی ذهنم درگیر این موضوع گرانی و به روزمرگی افتادن مردم هست و افسردگیم افزون شده
فقط می تونم بگم با تمام وجود غمگینم ...
پاتوق شب نشینی -
Dariush - 12-11-2012
iranbanoo نوشته: زنان هم شمارو دوست دارن:)))
البته شما که یکبار با اون نظریه ی شوپنهاورتون نقاب از چهره برداشتید جناب داریوش:))
اما خوب در توبه همیشه بازه......
تند میروید بانو.گفتم که بیشتر شوخی بودند. این چیزها همیشه برای سربه سر گذاشتن و شوخی با زنان خوب است.انگار خفاش شب را گیر آوردید!؟من از گفتن آنچه که باید بگویم ابائی ندارم که بخواهم نقاب بر چهره بزنم.
اما از شوخی گذشته، در آن تاپیک و در مورد زنها حرفهای ناگفته ای دارم.ایده هایم در ذهنم گیر کرده اند و هنوز نتوانسته ام به آنها شکل دهم.
فعلا شب خوش.
پاتوق شب نشینی -
Dariush - 12-11-2012
undead_knight نوشته: ه سبک "من زن نیستم ولی زنان رو دوست دارم"؟! :)))
من نمیدونم چرا این امام راحل همش میاد توی ذهنم :))
نه
من واقعا زنها را دوست دارم.