پاتوق شب نشینی -
sonixax - 11-25-2012
فِفول بخورید جانم !
پاتوق شب نشینی -
Theodor Herzl - 11-25-2012
mamad1 نوشته: الان به غم نیاز دارم
آهنگ مصلوب داریوش رو بذار تو گوشت ، به بچه پولدارهای فامیل نگاه کن حسرت بخور ، فکر بدهکاریها رو بکن ، فکر دخترهایی که بهت .... زدن!
این آهنگ مصلوب به نظرم غمگینترین آهنگ ایرانی هست
پاتوق شب نشینی -
Theodor Herzl - 11-25-2012
دوستان برنامههای دهه ۷۰ ایران چه چیزهایی رو یادتون هست؟ من هرکول پوآرو ، خانوم مارپل ، سریال ارتش سری ، زیزی گولو ، پرواز ۵۷ مهران مدیری ، خانه سبز ، آرایشگاه زیبا ، فوتبالیست ها! ، بابا لنگ دراز ، سمندون ، پدر سالار ، و..... یک جایی روی اینترنت هست بشه اینها رو دانلود کرد؟
پاتوق شب نشینی -
mamad1 - 11-25-2012
sonixax نوشته: فِفول بخورید جانم !
ففول چیه؟
همون فلفل؟
تو مایه های علفه؟:e057:
David Hume نوشته: آهنگ مصلوب داریوش رو بذار تو گوشت ، به بچه پولدارهای فامیل نگاه کن حسرت بخور ، فکر بدهکاریها رو بکن ، فکر دخترهایی که بهت .... زدن!
رفتم یک سازو آواز غمبار شجریان رو پیدا کردم انقدر غمناک شدم حالتی رفت که محراب به فریاد آمد
اخیش اروم شدم
الان غمو شادی تنظیم شد
پاتوق شب نشینی -
mamad1 - 11-25-2012
David Hume نوشته: دوستان برنامههای دهه ۷۰ ایران چه چیزهایی رو یادتون هست؟ من هرکول پوآرو ، خانوم مارپل ، سریال ارتش سری ، زیزی گولو ، پرواز ۵۷ مهران مدیری ، خانه سبز ، آرایشگاه زیبا ، فوتبالیست ها! ، بابا لنگ دراز ، سمندون ، پدر سالار ، و..... یک جایی روی اینترنت هست بشه اینها رو دانلود کرد؟
پوارو . زیزی گولو. خانه سبز. فوتبالیست ها.بابا لنگ دراز. پدر سالار . سمندون که همیشه ازش میترسیدم رو یادم هست
تو گوگل سرچ کن به نظرم پیدا بکنی
پاتوق شب نشینی -
sonixax - 11-25-2012
mamad1 نوشته: ففول چیه؟
همون فلفل؟
تو مایه های علفه؟
Fefol
پاتوق شب نشینی -
shirin - 11-25-2012
خودش گفت دیگه :d
پاتوق شب نشینی -
mamad1 - 11-25-2012
چه تاثیری تو غمگین کردن ادم داره
پاتوق شب نشینی -
sonixax - 11-25-2012
mamad1 نوشته: چه تاثیری تو غمگین کردن ادم داره
قرصه رو میگی ؟ هیچی
بیشتر به درد خانومها میخوره به خصوص در دوران ماهیانگیشون . البته با تجویز پزشک یا متخصص تغذیه . بدون نسخه هم میدن (البته تو ایران چی رو بدون نسخه نمیدن ؟)
پاتوق شب نشینی -
mamad1 - 11-25-2012
حالا چرا به من تجویزش کردی
من که پریود نشدم