پاتوق شب نشینی -
viviyan - 11-19-2012
به نظر من کاربر حزب الله از قصد داره این پستا رو میذاره، خودشم زیاد معتقد نیست. چون پستاش خیلی مسخره است.
پاتوق شب نشینی -
Mehrbod - 11-19-2012
viviyan نوشته: به نظر من کاربر حزب الله از قصد داره این پستا رو میذاره، خودشم زیاد معتقد نیست. چون پستاش خیلی مسخره است.
هر کی بود دستش درد نکنه ما را خنداند
پاتوق شب نشینی -
viviyan - 11-19-2012
آنارشی کجاست؟ چند وقته نیستش. فکر کنم 24 ساعت با اون یکی میره بیرون.
پاتوق شب نشینی -
undead_knight - 11-19-2012
viviyan نوشته: به نظر من کاربر حزب الله از قصد داره این پستا رو میذاره، خودشم زیاد معتقد نیست. چون پستاش خیلی مسخره است.
نه در واقعیت هم از این نمونه ها زیاده من از شدت ریسه رفتن گریم میگیره:))
viviyan نوشته: آنارشی کجاست؟ چند وقته نیستش. فکر کنم 24 ساعت با اون یکی میره بیرون.
از وقتی توی هم میهن محروم شده وقت ازادشم زیادتر شده کلا مشکوک میزنه:))
پاتوق شب نشینی -
viviyan - 11-19-2012
استادمون میگه تو صداوسیما یه مرکز هست برای نظرسنجی از مردم و مشخص کردن اینکه مردم چه جور برنامه هایی رو دوست دارن و اتفاقا خیلی هم آماراش دقیق هست ولی مسئولان (به جای مسئول چی بنویسیم مهربد؟) تلویزیون اصلا توجهی بهش نمیکنن. خاک بر سرشون.
پاتوق شب نشینی -
shirin - 11-19-2012
عاطفه در مورد شناسنامه های بچه های نامشروع گفته بودی یه نشونه ای هست که قاضیا فقط میفهمن. مگه تو شناسنامه های بچه های نا مشروع اسم باباشون هم نوشته میشه که برای بقیه قابل تشخیص نباشه نامشروع هستن یا نه؟
پاتوق شب نشینی -
viviyan - 11-19-2012
شیرین تو شناسنامه یکی اسم بابا نبود معنیش این نیست که حتما نامشروع هست. مثل فیلم "من ترانه 15 سال دارم" که آخرش ترانه تصمیم میگیره اسم پدر رو تو شناسنامه بچه ش نذاره.
پاتوق شب نشینی -
shirin - 11-19-2012
بچه ترانه هم نامشروع بود تو اون فیلم. وقتی اسم بابا تو شناسنامه نباشه یعنی پدر قانونی نداره.
پاتوق شب نشینی -
Mehrbod - 11-19-2012
viviyan نوشته: استادمون میگه تو صداوسیما یه مرکز هست برای نظرسنجی از مردم و مشخص کردن اینکه مردم چه جور برنامه هایی رو دوست دارن و اتفاقا خیلی هم آماراش دقیق هست ولی مسئولان (به جای مسئول چی بنویسیم مهربد؟) تلویزیون اصلا توجهی بهش نمیکنن. خاک بر سرشون.
بجایش باید پرسید چی ننویسیم، از خوب به پایین:
سرپرستان
پاسخگویان - پاسگو = مسئول
کارگزاران (گزاردن = بجا آوردن)
دستاندرکاران
...
پاتوق شب نشینی -
viviyan - 11-19-2012
shirin نوشته: بچه ترانه هم نامشروع بود تو اون فیلم. وقتی اسم بابا تو شناسنامه نباشه یعنی پدر قانونی نداره.
نه، تو فیلمِ صیغه بودن وگرنه ترانه شلاق میخورد، بچه شم ازش گرفته میشد و به بهزیستی داده میشد. آخرش دادگاه نامه داد برای ثبت احوال که پسر مهتاب نصیری پدر بچه بوده و باید اسمش تو شناسنامه بچه ثبت شه که ترانه بعد از گرفتن نامه، نامه رو جلوی روی مادر پسرِ و قاضی پاره میکنه فکر کنم.