پاتوق شب نشینی -
sonixax - 09-29-2012
من دیدم راسل :e308::e530:
زده گفتم لابد كاكتوس تو شتر وای خاك عالم
بنده هم بین ٠ تا ١٠٠ هستم دیگه هر چی كرمتونه !
راستی مهربد مباركه رفتی صدر جدول دیگه كم كم داشتم خجالت میكشیدم هر كی میدید میگف این یارو چی میگه دو ساله اون بالا
پاتوق شب نشینی -
Anarchy - 09-29-2012
sonixax نوشته: راستی مهربد مباركه رفتی صدر جدول دیگه كم كم داشتم خجالت میكشیدم هر كی میدید میگف این یارو چی میگه دو ساله اون بالا
میلاد بابا یه تکونی به خودت بده...بیارم پایین مهربد وارسته رو
!!! البته خودم فرصت کنم جفتتون رو میفرسته سیاه چاله خودم میام اون بالا
پاتوق شب نشینی -
Mehrbod - 09-29-2012
Anarchy نوشته: میلاد بابا یه تکونی به خودت بده...بیارم پایین مهربد وارسته رو!!! البته خودم فرصت کنم جفتتون رو میفرسته سیاه چاله خودم میام اون بالا
مهربد رفت اون بالا که دیگه رفت...، آنارشی جان فعلا بکوش برسی به راسل، همیناست میشه فرزامگرایی و perfectionism دیگه، گام به گام آدم باید پیش بره
پاتوق شب نشینی -
Mehrbod - 09-29-2012
sonixax نوشته: راستی مهربد مباركه رفتی صدر جدول دیگه كم كم داشتم خجالت میكشیدم هر كی میدید میگف این یارو چی میگه دو ساله اون بالا
سپاس، هرچند 75 درسد کپی پیست بوده
پاتوق شب نشینی -
Anarchy - 09-29-2012
Mehrbod نوشته: مهربد رفت اون بالا که دیگه رفت...، آنارشی جان فعلا بکوش برسی به راسل، همیناست میشه فرزامگرایی و perfectionism دیگه، گام به گام آدم باید پیش بره
خب باید همیشه بلند پرواز بود دیگه مهربد جان
!! ولی Top poster حقیقی ای که من دیدم یه نفر بود با حدود 250,000 تا پست...حالا حساب کن کپی پیست هم که بوده به فرض همش، چقدر از عمرشو صرف این کار کرده
پاتوق شب نشینی -
Alice - 09-29-2012
:e308:
پاتوق شب نشینی -
کافر_مقدس - 09-29-2012
پاتوق شب نشینی -
Reactor - 09-29-2012
Mehrbod نوشته: 20 تا 30
خیلی تعجب کردم! اصلا فکر نمیکردم
پاتوق شب نشینی -
Anarchy - 09-29-2012
Reactor نوشته:
خیلی تعجب کردم! اصلا فکر نمیکردم
حالا که نظر جمع به پیرمرد بودن مهربد هست، بهتر بیشتر بررسی شه...نکنه داره جنس تقلبی به ما غالب میکنه
!!
پاتوق شب نشینی -
mamad1 - 09-29-2012
میدونید چی بده؟
اینکه ادم دزد بهش زده باشه
بعد سرما هم بخوره
بعد از دماغش مث چشمه اب بیاد
هر کاری هم بکنی بند نیاد
اصن یه وضی