واژگشت ۲۰۲۵ -
Mehrbod - 06-16-2025
به امید اسپاگتی این بار دیگر ج.ا. رفتنیه.
RE: پاتوق شب نشینی -
Rationalist - 06-17-2025
(06-16-2025, 04:27 PM)Mehrbod نوشته: به امید اسپاگتی این بار دیگر ج.ا. رفتنیه.
درود مهربد جان
امیدوارم سلامت باشی.
ولی من هنوز چندان محتمل نمی دانم. طبق وضعیت مشابه در جنگ ایران و عراق، در موقعیت ضعف «جام زهر» را سرمی کشند و ادامه نمی دهند.
آمریکا و اسراییل هم فکر نمیکنم بخواهند هزینه کنند و نیروی زمینی بفرستند تا در جنگ بلند مدت حکومت را ساقط کنند.
بیشینه مردم هم حتی با افزایش هرج و مرج و بحران،همچنان در پی فرار و حفظ جان و مال شان خواهند بود و اپوزیسیون هم قدرت سازماندهی و براندازی را ندارد.
راستی از دوستان قدیمی اینجا خبری داری؟
Anarchy - 06-20-2025
(06-16-2025, 04:27 PM)Mehrbod نوشته: به امید اسپاگتی این بار دیگر ج.ا. رفتنیه.
جمهوری اسلامی باید به دست مردم ایران بره یا تغییر ماهیت بده . یه رژیم جنایت کار فاشیست مذهبی مثل اسرائیل فقط دنبال منافع خودشه .
Mehrbod - 06-20-2025
(06-17-2025, 10:35 PM)Rationalist نوشته: (06-16-2025, 04:27 PM)Mehrbod نوشته: به امید اسپاگتی این بار دیگر ج.ا. رفتنیه.
درود مهربد جان
امیدوارم سلامت باشی.
ولی من هنوز چندان محتمل نمی دانم. طبق وضعیت مشابه در جنگ ایران و عراق، در موقعیت ضعف «جام زهر» را سرمی کشند و ادامه نمی دهند.
آمریکا و اسراییل هم فکر نمیکنم بخواهند هزینه کنند و نیروی زمینی بفرستند تا در جنگ بلند مدت حکومت را ساقط کنند.
بیشینه مردم هم حتی با افزایش هرج و مرج و بحران،همچنان در پی فرار و حفظ جان و مال شان خواهند بود و اپوزیسیون هم قدرت سازماندهی و براندازی را ندارد.
راستی از دوستان قدیمی اینجا خبری داری؟
یک درسد هم شک نکنید که ج.ا. از پس این داستان رفتنیه. اگر درون ایرانید شاید باور این داستان سخت باشد درست مانند کسیکه میپندارد همهی هست و نیستاش را باخته و راه دروروی برایش نمانده, ولی کسیکه از بیرون به زندگی او مینگرد میبیند که اینجورها هم نیست.
اسرائیل تا همنیجا هم از خودش بیش از اندازه مایه گذاشته و همه سران و زیرساختهای ج.ا. رو زده, دولت تا بخواد از این آشوب و منجلابی که درست کرده خودشو بیرون بکشه هزار مقاوت مردمی دیگه به چشم خواهد دید, این مبنا بر اینکه بخواهند تسلیم شوند و جام زهر نامبرده را بنوشند.
همهی واژگشتهای تاریخ همینگونه رخ دادهاند, همیشه درست تا واپسین دم اینگونه به چشم میاید که دیکتاتور همچنان کنترل شرایط را در دست دارد, بیمانند به پُلی نیست که تا واپسین دم همهی خودروها بی هیچ نشانهـی میگذرند تا آن واپسین خودرو که ناگاه به فروریزی پل میانجامد- فشاری که سالها رفته رفته به آن آمده همیشه یکجا بیرون میزند.
Mehrbod - 06-20-2025
(06-20-2025, 06:25 AM)Anarchy نوشته: (06-16-2025, 04:27 PM)Mehrbod نوشته: به امید اسپاگتی این بار دیگر ج.ا. رفتنیه.
جمهوری اسلامی باید به دست مردم ایران بره یا تغییر ماهیت بده . یه رژیم جنایت کار فاشیست مذهبی مثل اسرائیل فقط دنبال منافع خودشه .
دست بردارید آنارشی جان, شما هم این دم آخری بغل آخوند میخواهید بروید!؟
همهی جهان, همهی آدمها بدنبال سود خودشان اند, اینکه نشد فرنود! هر شرکت و دوستیای از بیخ روی این پایه شده که چند تن سودشان را یکسو دیدهاند و میروند که از یک کیسه بخورند!
اسرائیل هم کشور دوست و دیرینهی ایران به شمار میاید و پیوندی تاریخی با ما دارد. تا اینجا هم همهی هوش و کوشاشان را روی این گذاشتهاند که یک شهروند هم ایرانی هم بیخود جانش را از دست ندهد. رژیم جنایتکار و مذهبی همان فلسطین گوربهگور شدهی مسلمان دوزاریست که این همه سال دستآویز ج.ا. برای بجا ماندن و توجیه هستیاش بوده.
Anarchy - 06-20-2025
(06-20-2025, 06:00 PM)Mehrbod نوشته: (06-20-2025, 06:25 AM)Anarchy نوشته: (06-16-2025, 04:27 PM)Mehrbod نوشته: به امید اسپاگتی این بار دیگر ج.ا. رفتنیه.
دست بردارید آنارشی جان, شما هم این دم آخری بغل آخوند میخواهید بروید!؟
همهی جهان, همهی آدمها بدنبال سود خودشان اند, اینکه نشد فرنود! هر شرکت و دوستیای از بیخ روی این پایه شده که چند تن سودشان را یکسو دیدهاند و میروند که از یک کیسه بخورند!
اسرائیل هم کشور دوست و دیرینهی ایران به شمار میاید و پیوندی تاریخی با ما دارد. تا اینجا هم همهی هوش و کوشاشان را روی این گذاشتهاند که یک شهروند هم ایرانی هم بیخود جانش را از دست ندهد. رژیم جنایتکار و مذهبی همان فلسطین گوربهگور شدهی مسلمان دوزاریست که این همه سال دستآویز ج.ا. برای بجا ماندن و توجیه هستیاش بوده.
به قولمزدک بیخود است ...
اسرائیل طرح هایی برای تحریک اقوم ایرانی و تجزیه ایران داشته و حتی تعدادی از نمایندگان مجلسش بیانیه ای هم داده بودن همین چند سال اخیر ... در اسناد ویکی لیکس هم بهش اشاره شده !!!
مقاله دو روز پیش Jerusalem post هم مجددا تاکید بر تجزیه ایران یا فدرالیسم قومیت گرا داره ...
این که شما از قافله روزگار عقبی مشکل من نیست ... حالا بماند که بحث های من و شما اینجا تاثیری در واقعیت های بیرون نداره اما جنایتکار بودن اسرائیل و ارتکاب جنایت جنگی و اقدام به نسل کشی فلسطینی ها واضح تر از اونه که قابل تردید باشه . کشوری که نخست وزیرش حکم بازداشت در دادگاه جنایی لاهه داره!!
موجودیتی که از روز اول با دوز و کلک و زور خودشو حاکم کرده و مردم بومی منطقه رو بر مبنای خزعبلات تورات کشته یا از خونه هاشون بیرون کرده، برای سازمان ملل احترامی قائل نبوده . کافیه سرچ کنید ببینی چند قطعنامه سازمان ملل علیه اسرائیل از روز اولش صادر شده ...
بمب هسته ای داره ، عضو NPT نیست ، اجازه بازرسی به هیچ نهادی نمیده ...
حالا اینها با این سابقه دوز و کلک و جنایت میخوان به ما آزادی بدن ؟؟ حتی قبل از انقلاب هم دوست ایران نبودن و در صحبت های شاه بهش اشاره شده .
قدرت های جهانی هم در همبن صد سال اخیر هر چند دهه یک بار ما رو انگولک کردن ...از حذف و تبعید رضا شاه از ایران گرفته تا تضعیف محمد رضا شاه و خالی کردن پشتش و سپردن قدرت به آخوند گرفته تا الان که ریدن به کل خاورمیانه و ۲۰ ساله بردنش توی جنگ و خونریزی و بی ثباتی...
به هر حال نظرات تغییر میکنه ... این چیزی هست که من الان میبینم . رفتن آخوند ها خوشحال کننده اس در نگاه اول اما بعدش چی میشه واقعا معلوم نیست .
Mehrbod - 06-20-2025
Anarchy نوشته: اسرائیل طرح هایی برای تحریک اقوم ایرانی و تجزیه ایران داشته و حتی تعدادی از نمایندگان مجلسش بیانیه ای هم داده بودن همین چند سال اخیر ... در اسناد ویکی لیکس هم بهش اشاره شده !!!
مقاله دو روز پیش Jerusalem post هم مجددا تاکید بر تجزیه ایران یا فدرالیسم قومیت گرا داره ...
کجای ویکیلیکس این را میتوانیم پیدا کنیم؟
Anarchy نوشته: به هر حال نظرات تغییر میکنه ... این چیزی هست که من الان میبینم . رفتن آخوند ها خوشحال کننده اس در نگاه اول اما بعدش چی میشه واقعا معلوم نیست .
گزینهی رضا پهلوی اینجاست و اینجور که من دنبال میکنم, چه درون ایران چه بیرون هوادارهایش رو به افزایش اند و تا همینجا بیشینهی رایها را دارد.
آرمانگرا که نمیتوانیم باشیم, از درون و نمیدانم اعتراض سکوت و بهمان و بیسار به جایی برسیم, همانجور که این عنترها با انقلاب آمدند به انقلاب هم بیرون میروند. هر جایگزینی روشنه بهتر نیست ولی مردم امروز نسبت به مردم ۵۷ یک چند هزار باری آگاهتر و بساکه باهوشتر شدهاند.
RE: واژگشت ۲۰۲۵ -
Mehrbod - 06-20-2025
bump
Anarchy - 06-20-2025
(06-20-2025, 06:29 PM)Mehrbod نوشته: کجای ویکیلیکس این را میتوانیم پیدا کنیم؟
این مثلا :
https://wikileaks.org/plusd/cables/07TELAVIV2652_a.html
این کارتی بوده که مدت ها ازش استفاده کردن و میکنن. گفتم که حتی دو روز قبل هم در مقاله Jerusalem Post به طرح تجزیه ایران اشاره شده. برای اسراییل اصلا مهم نیست بعد از جمهوری اسلامی، ایران چی میشه. اون فقط میخواد خطر قریب الوقوع برای خودش رفع بشه. بعدا هر گندی زد دیگه گردن نمیگیره !!
(06-20-2025, 06:29 PM)Mehrbod نوشته: گزینهی رضا پهلوی اینجاست و اینجور که من دنبال میکنم, چه درون ایران چه بیرون هوادارهایش رو به افزایش اند و تا همینجا بیشینهی رایها را دارد.
متاسفانه شازده مشنگ تر از این حرفاست که چنین حرکت عظیمی برای آینده ایران رو بتونه هدایت کنه. خودش هم گفته من نمیخوام خونه زندگی و آسایشم رو ول کنم بیام ایران. گزینه دیگه ای که غرب بهش داره فکر میکنه مجاهدین خلقه.
(06-20-2025, 06:29 PM)Mehrbod نوشته: آرمانگرا که نمیتوانیم باشیم, از درون و نمیدانم اعتراض سکوت و بهمان و بیسار به جایی برسیم, همانجور که این عنترها با انقلاب آمدند به انقلاب هم بیرون میروند. هر جایگزینی روشنه بهتر نیست ولی مردم امروز نسبت به مردم ۵۷ یک چند هزار باری آگاهتر و بساکه باهوشتر شدهاند.
تا ببینیم چی پیش میاد ... در هر صورت خیلی به اسراییل و آمریکا امیدی ندارم.
Mehrbod - 06-20-2025
(06-20-2025, 08:23 PM)Anarchy نوشته: این مثلا :
https://wikileaks.org/plusd/cables/07TELAVIV2652_a.html
این کارتی بوده که مدت ها ازش استفاده کردن و میکنن. گفتم که حتی دو روز قبل هم در مقاله Jerusalem Post به طرح تجزیه ایران اشاره شده. برای اسراییل اصلا مهم نیست بعد از جمهوری اسلامی، ایران چی میشه. اون فقط میخواد خطر قریب الوقوع برای خودش رفع بشه. بعدا هر گندی زد دیگه گردن نمیگیره !!
درست بود. اسرائیل یکی از ۵ روشهای رویارویی با ایران را در جداییافکنی و بهرهبرداری از اقلیتهای ملی دیده, که بیاد گفت از دید استراتژیکی گزینهی بدی نبوده.
نگرش من هرگز این نبوده که کشوری بیگانه برای ما از خودگذشتگی خواهد کرد یا دلش برای ما بیشتر از خودمان سوخته, بساکه این بود که در برخی زمانها پیش میاید که سود دو تن یکسو باشد و در این راستا برای اسرائیل, ایران زمان شاه بسی بدردبخورتر و سودمندتر از ایران اسلامی میباشد و دشمن دشمن ما به شمار میاید.
چنانکه میبینیم نیز اسرائیل همه کوش و آماجش را روی ج.ا. گذاشته و راه را برای بپاخیزی مردم ایران دارد هموار میکند. اسرائیل نه کشور هممرز است که منابع مشترک با ما داشته باشد نه برایش میتواند اهمیتی داشته باشد که ایران به ۵ کشور خُرد شود یا نه, میان اینها آسانترین و هموارترین گزینه برای اسرائیل همان بازگشت شاهزاده است که اگر خبرها را دنبال کنیم میبینیم در همین راستا دارند پیش میروند.
(06-20-2025, 08:23 PM)Anarchy نوشته: تا ببینیم چی پیش میاد ... در هر صورت خیلی به اسراییل و آمریکا امیدی ندارم.
نومیدی طبیعیست, ولی سودمند نیست. خواه ناخواه ما باید دستمان را با شرایط پیش رو بازی کنیم.
ایرانیان امروز هم ایرانیان ۵۷ نیستند و در پس از این همه سال و اینترنت یک چیزهایی آموختهاند و از اسلام تا اندازهی بالایی زده شدهاند و دنبال عکس آقا در ماه هم نمیگردند.
(06-20-2025, 08:23 PM)Anarchy نوشته: متاسفانه شازده مشنگ تر از این حرفاست که چنین حرکت عظیمی برای آینده ایران رو بتونه هدایت کنه. خودش هم گفته من نمیخوام خونه زندگی و آسایشم رو ول کنم بیام ایران. گزینه دیگه ای که غرب بهش داره فکر میکنه مجاهدین خلقه.
من نمیدانم این را از کجا دیدهای, ولی اگر کانالهای رسمی شاهزاده را نگاه کنی, هتّا برنامهی ۱۰۰ روزهی گذر از ج.ا. پس از سرنگونی نیز داده.
مانند خودت من هم شاهزاده را مرد جنگ و کاری نمیبینم, ولی یکبار دیگر این نگرشت مرا یاد کسانی میاندازد که هیچ کاری را نمیآغازند چون همیشه در انتظار فرارسیدن بهترین زماناند!
بهترین کس, بهترین زمان و اینها هیچکدام وجود ندارد. شاهزاده بی هیچگمانی بهترین کس برای گرداندن ایران نیست, ولی هزاران بار بهتر از جمهوریه اسلامیه. در همهی این چندسالی که من سخنان او را دورادور دنبال میکردهام هم نیز هرگز حرف هرز و یاوهای نزده و از در این شرایط از سر ایران هم داشتن کسی چون او زیاد است!