دفترچه

نسخه‌ی کامل: جداییده: پدافندی از حقوق مردان
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
چرا باز اسم جستار حقوق مردان و زنان تغییرکرد؟
بالاخره ما از حقوق کی اینجا پدافند کنیم؟
iranbanoo نوشته: چرا باز اسم جستار حقوق مردان و زنان تغییرکرد؟
بالاخره ما از حقوق کی اینجا پدافند کنیم؟

نمیدانم ڃرا تاکنون نشده بود, دوستان گرداننگی نمیکنند‌ ها!


Ouroboros نوشته:
Mehrbod نوشته: انجام شد.

گرچه من نام را نمیپسندم، یکبار و برای همیشه بگوییم «برابری حقوق زنامرد» و این لغزش فمینیست‌ها را نکنیم بهتره (:



مهربد جان راستش من این جستار را براه انداختم تا پیرامون مشکلات و دشواریهای مردان صحبت بکنم، با این هدف فرعی که بانوان فروم شاید از طریق آشناتر شدن با آنها نگاهی جدید به موضوع و گفتمان جنسیتی داشته باشند. اقبال شوم مردستیزی ژرفی که در فضای نت فارسی می‌بینیم بیشتر به گردن احساس گناه بی‌جا و سکوت خودخواسته‌ی مردان است.


در جهانی ایده‌آل می‌شد تنها به برابری پرداخت و امیدوار بود، اما در جهان واقعی فمینیسم تمامی حیطه‌های انحصاری برای مردان را طی یک قرن گذشته درنوردیده، حال آنکه تک‌تک محیطهای یکسر زنانه همچنان منحصرا در اختیار ایشان مانده. تمام وجوهات ضدزن در فرهنگ‌های سنتی نقد و بازشناسی و تقریبا در تمام موارد بزرگنمایی شده‌اند، اما همه‌ی ویژگی‌های عمیقا ضدمرد آن فرهنگ‌ها نه تنها مورد انتقاد قرار نگرفته، بازشناسی نشده و به رسمیت شناخته نمی‌شود، بلکه هر روز به دلیل این زایتگاست ضدمرد، شدیدتر هم شده. تقسیم نابرابر حقوق برطرف گشته، اما تقسیم نابرابر مسئولیت‌ها باقی مانده و...

پس من با گفته‌ی شما یکسر همنگر و همراهم که می‌باید «برابرطلبی» را هدف اول و آخر خود بدانیم، اما تنها راه رسیدن به آن در موقعیت کنونی را گشودن فضای گفتمان پیرامون حقوق، جایگاه و مشکلات مردان می‌دانم. امروز برماست که این دشواریها را به گوش زنان(و دیگر مردانی که فرصت و توانایی پرداختن به آنها را ندارند)برسانیم و از «مدافع حقوق مردان» لقب دادن خودمان شرمنده و هراسیده نباشیم. اگرنه ما در آخر طرفدار برابری در حقوق، مسئولیتها و امتیازات به رغم تمامی تفاوتهای جنسی، جنسیتی، نژادی، زبانی، ملیتی و غیره هستیم. من حتی یکبار با شما بحثی داشتم که در آن طرفدار دادن امتیازات ویژه به گروه‌های فرودست اجتماعی بودم، اما مشروط بر آنکه در تمامی عرصه‌ها به تداوم و وجود داشته باشد و به تشکیل یا تشدید نابرابری میان دیگر گروه‌های جامعه نیانجامد، برای مثال اگر به زنان برای حضور در دانشگاه‌ها و سپس اشتغال و درپی آن «استقلال مالی» یاری می‌رسانیم، از مردان نیز برای رسیدن به حق ماندن در خانه و بزرگ کردن بچه‌ها و تبری از اجبار به روبرویی با تلاتمات اقتصادی حمایت بکنیم. اما اینها همه تنها زمانی میسر خواهند بود که جنبشی مستقل و خودویژه برای مردان تشکیل شده باشد و مشکلات، مصائب و حقایق عینی زندگی آنها را تشریح کرده/تغییر داده باشد، باید چیزی داشته باشیم با کارکرد مشابه فمینیسم برای زنان، چیزی که نقش سنتی مرد را به چالش می‌کشد، نیازی به آنتی‌تزی هست برای رسیدن به آن سنتز.
خوب اگر نظر استارتر همین است که حرفی نیست.
اما روند بحث به حقوق هرد جنس اشاره دارد...
iranbanoo نوشته: خوب اگر نظر استارتر همین است که حرفی نیست.
اما روند بحث به حقوق هرد جنس اشاره دارد...

از آنجاییکه ما اینجا به قول میلاد گرامی کاربرسالاری داریم (: خواسته‌ی آغازگر پایه است, اگرنه نگر من هم روی «برابری حقوق زنامرد» بود.

اکنون مینگریم ببینیم این پاددایِشِ (anti-thesis) امیر ما را به کجا میرساند!



An Etymological Dictionary of Astronomy and Astrophysics - English-French-Persian
Mehrbod نوشته: نمیدانم ڃرا تاکنون نشده بود, دوستان گرداننگی نمیکنند‌ ها!
مهربد جان خودت بگمانم تمام تغییر نامهای این جستار را دادی،ما تنها مشاهده کردیم که !!
Russell نوشته: مهربد جان خودت بگمانم تمام تغییر نامهای این جستار را دادی،ما تنها مشاهده کردیم که !!

خب باید پویا (dynamic) بود دیگر راسل جان من ڃون امیر بود به خودم پروانه بازنامیِ جُستارُ دادم, ولی ڃنانکه میبینی خوشنود نبود! (: