این استاد عزیز که این همه جایزه گرفته توان یه وبسایت راه انداختن نداشته ؟
یکی از اقواممون میره به این کلاسا چند وقته،تو گفتگو هم یه تاپیک زدم برای این،ادعاهای عجیب غریبی دارند.چند وقت پیش یه بیماری گرفته بود این فامیلمون رفته بود دکتر،بعد تو کلاس بهش گفته بودند که چرا رفتی دکتر.اینها انرژی منفیه که از بدنت داره میاد بیرون،باید هیچکاری نکنی همینجور درد بکشی خودش خوب میشه
خلاصه یه ترکیبی از شبه علم و بودیسم و عرفان و خرافات و اینهاست.مثل اینکه ج.ا هم از اینا زیاد خوششون نمیاد این ملاها چند وقته دارند زیر آبشون رو میزنند.
وقتی ادعاهای ماواءالطبیعه مثل قارچ از اینور اونور تو کشور سبز بشه هر کی میاد همچین ادعاهایی میکنه دیگه،میگه چطور شما بکنین من نکنم.خلاصه یکی دو سالیه که رو اعصاب من هست،نمیتونم هم زیاد چیزی علیهش بگم به این فامیلمون به دلایلی.
در مورد همه چیز هم نظر دارند اساتید،مثلاً تکامل رو قبول ندارند و از این جور اراجیف
Russell نوشته: مثل اینکه ج.ا هم از اینا زیاد خوششون نمیاد این ملاها چند وقته دارند زیر آبشون رو میزنند.
چون در دوکون دین فروشها رو تخته میکنه .
sonixax نوشته: چون در دوکون دین فروشها رو تخته میکنه .
البته تحته که نمیکنه،رقیب دین فروشیشونه
نقل قول:گاهی اوقات میشه که ویندوز کامپیوتر ما خراب میشه و ما ویندوز رو از طریق اینترنت و شبکه نت به ماکروسافت وصل می کنیم که در این صورت جزیی که ویندوز ما باشه به کل خودش ماکروسافت وصل شده و از این طریق اتصال ویندوز اسکن شده و هر مشکلی که داشته باشه آپدیت میشه و سالم میشه..
من به شدت توى كف جمله بنديشم
sonixax نوشته: من به شدت توى كف جمله بنديشم
آدم نمیداند از کجا با این همه نادانی آغاز کند؟؟