دفترچه

نسخه‌ی کامل: هشدار: فرمان خدعه و ایجاد خانه های امن و تیمی توسط سپاه پاسداران
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
حکومت در حال سرنگونی است.

اسلامگرایان واقعی در سپاه دستور داده اند سپاهیان و واجا و سایر نیروهای مسلح که مسلمان و حزب الهی و طرفدار حاکمیت اسلام هستند
خدعه کنند و خانه های تیمی و امن ایجاد کنند.

در سراسر تهران و ایران دارند چنین می کنند.

آپارتمانهای تیمی می گیرند و آپارتمان پایگاه جلادی می گیرند.


زن و شوهر و کودک در آپارتمان ساکن میشود سپس آدمربایی و قتل و بمب گذاری می کند.
در تهران پارس و جردن و شهرک غرب و نازی آباد ساخته و مشخصاتش را ما شناسایی با پیک خصوصی به احزاب کمونیست و مجاهدین خلق خبر دادیم.
هزاران پاسدار و کارمند واجا از سال ۱۴۰۰ یا کارمندان را کشته جایگزین شده اند یا با جعل پرونده و دخالت در بایگانی خودشان را کارمند وزارت خانه هایی نظیر کشاورزی و بازرگانی و بهداشت و نظایر اینها جا زده اند
هزاران پاسدار طرفدار اسلام خدعه کرده مصلحتی بی حجاب و کرواتی شده اند. ولی دارند طرفداران رجوی و پهلوی و کمونیست ها را ربوده مقتول می کنند
اسلام دستور داده وقتی حکومت اسلامی سقوط کند  برخی مسلمانان باید خدعه کنند و خود را دوست حاکمیت جدید نشان دهند ولی از پشت خنجر بزنند. اما اکثر مسلمانان باید علنی با حکومت جدید مبارزه و ابراز انزجار کنند.
بخش جاسوسی و ضد جاسوسی اپوزیسیون باید این تیمها و خانواده های تقلبی را شناسایی و منهدم کند.
ده ها هزارا یا صدها هزار از این آپارتمانهای تیمی ساخته خواهد شد.
افشای دو خانه امن و تیمی سپاه و واجا توسط کانال تلگرامی افق روشن متعلق به مجاهدین خلق:

https://t.me/ofoghroshan90/32657

https://t.me/ofoghroshan90/32659
سپاه آپارتمانها و ویلاهای تیمی ایجاد کرده و آدمربایی و قتل انجام میده. خیلی هاشون بی حجاب و کرواتی هستند.

صدای مجریان ماهواره را تقلید می کنند و به فعالان اینترنت تلفن میزنند می گویند پیام شما را در اینستا دیدیم من فلان مجری ماهواره هستم برای کمک به قیام ضد آخوندی مخفیانه به ایران آمدم شما جهت ملاقات من به فلان آدرس بیایید و فرد را میربایند یا نقره داغ می کنند.
(02-12-2026, 12:11 PM)HANI.Sistan.h04209653 نوشته: [ -> ]سپاه آپارتمانها و ویلاهای تیمی ایجاد کرده و آدمربایی و قتل انجام میده. خیلی هاشون بی حجاب و کرواتی هستند.
صدای مجریان ماهواره را تقلید می کنند و به فعالان اینترنت تلفن میزنند می گویند پیام شما را در اینستا دیدیم من فلان مجری ماهواره هستم برای کمک به قیام ضد آخوندی مخفیانه به ایران آمدم شما جهت ملاقات من به فلان آدرس بیایید و فرد را میربایند یا نقره داغ می کنند.

یک روش دیگرشان تقلید صدای مجریان و شبیه القیافه و شبیه الصورت مجریان ماهواره دستورات ماهرانه تخریبی ضد اپوزیسیون به فریب خورده ها می دهد.
مورد قبلی زیاد اجرا نمیشود ولی مورد دوم بسیار از سال  ۱۴۰۱ دارد اجرا میشود.

شبیه الصدا و شبیه القیافه صدها فعال مخالف حکومت اسلامی را دارند.

مثلا شبیه القیافه الصدای فلاحتی یا پیام یزدیان که با گریم توانسته اند چنین کندبه ۶ فریب خورده می گویند به روش خاص جهت هدایت عملیات آمدند و دستور منهدم کردن ساختمان یا قتل چند نفر را می دهند و آن لاتها چنین می کنند و بعد از قتل پلیس آگاهی هم اصلا صدایش را در نمیاره.

یعنی واجا و ساس از این طریق دارد مخالفان حکومت اسلامی را مقتول می کند.