دفترچه

نسخه‌ی کامل: کاربران دفترچه و زندیق؟!
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
مقابل برج افق اکباتان و مقابل پژوهشکده سوانح طبیعی دست اتحادی از مافیا(مافیا= انواع قاچاقچی و شرخر و فساد اداری و فساد اقتصادی ) و  افغانی ها و پاکستانیها و سپاه قدس و پلیس و ارتش و قوه فضائیه و شکنجه گران و جلادان و جنگ علیه فرهنگها و جنگ روانی است که در یکی از ساختمانها ادعا کرده اند ده ها نویسنده مهم زندیق و دفترچه پیش آنئها هست ولی کسانی که صحبت کردند جای نویسندگان لحهجه افغانی یا لاتی و خیلی بیسواد هستند.

یک سوال مهم چرا دفترچه همه پستها را آرشیو کرده و فقط چند پست باقی مانده؟

من یکی از تارگتها و قربانی های شرارتهای  اسلام و حکومت اسلامی هستم و اگر مثل بقیه فقط اخبار را به حذب مورد علاقه داده بودم همه اپوزیسیون سرنگون شده بود من هم مجاهدین خلق هم پهلوی و هم سایر احزاب را از تحرکات اسلامگراها با خبر کرده بودم و اینها در خیلی از اهداف خود شکست خورده اند ولی هنوز با قدرت جنایت میکنند.
چنین به نظر میرسد تعداد زیادی از جنایتکران واجا و سپاه برای در امان ماندن از دادگاه و یا برای نفوذ در حکومت بعدی و اخلال در حکومت بعدی معلوم نیست چه بلایی سر کارمندان ادارات معمولی نظیر کشاورزی و نیرو و .. آورده اند و خود را جای آنها گذاشته اند.

افغانیها و پاکستانی ها قدرت و اختیارات زیاد بدست آوزده اند.

مردم از توطئه های پاکستانیها و علاقه شان به هجوم به ایران در قالب کارگری که خود ر افغانی اعلام میکند بی خبر هستند.