دفترچه

نسخه‌ی کامل: کاربران دفترچه و زندیق؟!
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
مقابل برج افق اکباتان و مقابل پژوهشکده سوانح طبیعی دست اتحادی از مافیا(مافیا= انواع قاچاقچی و شرخر و فساد اداری و فساد اقتصادی ) و  افغانی ها و پاکستانیها و سپاه قدس و پلیس و ارتش و قوه فضائیه و شکنجه گران و جلادان و جنگ علیه فرهنگها و جنگ روانی است که در یکی از ساختمانها ادعا کرده اند ده ها نویسنده مهم زندیق و دفترچه پیش آنئها هست ولی کسانی که صحبت کردند جای نویسندگان لحهجه افغانی یا لاتی و خیلی بیسواد هستند.

یک سوال مهم چرا دفترچه همه پستها را آرشیو کرده و فقط چند پست باقی مانده؟

من یکی از تارگتها و قربانی های شرارتهای  اسلام و حکومت اسلامی هستم و اگر مثل بقیه فقط اخبار را به حذب مورد علاقه داده بودم همه اپوزیسیون سرنگون شده بود من هم مجاهدین خلق هم پهلوی و هم سایر احزاب را از تحرکات اسلامگراها با خبر کرده بودم و اینها در خیلی از اهداف خود شکست خورده اند ولی هنوز با قدرت جنایت میکنند.
چنین به نظر میرسد تعداد زیادی از جنایتکران واجا و سپاه برای در امان ماندن از دادگاه و یا برای نفوذ در حکومت بعدی و اخلال در حکومت بعدی معلوم نیست چه بلایی سر کارمندان ادارات معمولی نظیر کشاورزی و نیرو و .. آورده اند و خود را جای آنها گذاشته اند.

افغانیها و پاکستانی ها قدرت و اختیارات زیاد بدست آوزده اند.

مردم از توطئه های پاکستانیها و علاقه شان به هجوم به ایران در قالب کارگری که خود ر افغانی اعلام میکند بی خبر هستند.
(05-03-2025, 05:50 PM)itrb نوشته: [ -> ]یک سوال مهم چرا دفترچه همه پستها را آرشیو کرده و فقط چند پست باقی مانده؟

دفترچه از روز یک تا امروز در دسترس است. نگارش پیشین دفترچه نیز اینجا بایگانی شده ولی همه‌ی نوشته‌های آنجا, در نگارش کنونی نیز در دسترس میباشند: https://bayganih.daftarche.com