12-01-2010, 10:16 AM
چرا پان تورکیست؟
بسم الله الواحد القهار
دوستان! مدتی است مهمان سایت پربازدید!شماییم و با دیدن نظرات شما و موضع هایتان در مقابل حقیقت دریافتیم که شما یقینا جز افراد شونیست و بی هویت قوم پارس هستید که در هر مطلبتان عقده خود برتر بینیتان را منفجر میساختید چه در عرصه فرهنگ چه در عرصه عقاید مذهبی البته شما که پوچید وبه این علت به عقیده مابقی آشکارا توهین میکردید آری ملت تورک ستون اسلام است سخنان شما در مورد دین مرا به یاد روایتی از پیامبر عظیم الشان دین مبین اسلام حضرت محد (صلی الله علیه و آله وصلم)میاندازد که با مشاهده اسیران تورک ایرانی فرمود همانا دین من به وسیله این ملت زنده نگه داشته خواهد شد و همانا با مطالعه تاریخ به صحت این کلام گهر بار بیشتر پی میبریم شما پندارید دروغ است اصلا پندارید که پارسها به ثریا خواهند رفت و به علم دست خواهند یافت آری من تورکم و دلایلم برایم کافی است دلایلی که گوشی شنوا و چشمی بینا میخواهد که انتظاری نا بجا از دوستان پان فارس نژاد پرست است پس در این سایت که عاری از پان فارس است و فقط دوستان فرهیخته! و عاری از نقص است نباید انتظار فهم سخنان تازه را داشت اگر اینان دگر اندیشند وای بر حال دیگرانشان آری اگر تو نژاد پرست باشی و پان فارس من پان تورک تمام عیارم چون خون اجداد تورکم در رگهایم جریان دارد خون اجداد سومرم وارثان ایران البته ایران نه کویر(فارسستان) و اگر انسانی بدون عقاید مغرضانه باشی من هم به احترام انسانیت با تو مانند انسان رفتار خواهم کرد ولی اگر مغرضانه رفتار کنی پان تورک که سهل است آنتی ایرانیست نیز خواهم بود .
دلایل ما برای ما کافیست و اصلا نیازی به قانع کردن شما نداریم شما در توهم خوراکی های دودی هم نژادان افغانی خود مارا مغول فرض کنید .
آری افتخار من این است که پدران تورکم هزار سال بر کل دنیا حکومت کرده اند و آثار زبانم را در بسیاری از زبانها مشاهده کرده و بر خود میبالم بر عرق ملی خود میبالم که با وجود این همه تلاش و کشت وکشتار ملت تورک ایران باز هم زبانم استوار تر از همیشه پای بر جا است تا کورشود هر آنکه نتواند دید آری هرگاه زبانم را با لحن کتابهای قدیمی صحبت کنم به اصالتم افتخار خواهم کرد اما آشنای پارس من (از این به بعد به جای کلمه پارس از فارس استفاده میکنم چون کلمه پارس چیز دیگری را به یاد می آورد) آیا میتوانی به زبان اصیل شاهنامه ات که مایه مباهات ابلهانی همچون پان فارسها هست تکلم کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به جای مواخذه بگویی بادافره زحمت جوابت را من میکشم نه چون اگر این کار را بکنی به قول قرتی های تهرانی بی کلاس میشوی و تمام مردم به ریشت میخندند .
وآری سیاست یک بام و دو هوا در شما دوستان پان افغان مشهود است خودتان تماما پان فارس هستید اما وقتی یک حق طلب تورک را میبینید میگویید که عقیده <پان >خیانت است اما ما میدانیم در ذهنتان چه افکارشومی دارید .
آری مفتخرم به استحضار برسانم ملت همیشه قهرمان تورک آذربایجان دیگر از خواب غفلتی که امثال رضا پالانی که خود را فرزند خلف کوروش سگزی میدانست مسببش بودند بیدار شده و بیش از پیش از تمدن خود آگاه شده و به جز منافع خود دیگر به چیزی نخواهد اندیشید از جمله حرکتهای چرت وپرتی همانند جنبش سبزکه چون آذربایجان و ملت تورک حمایتش نکرد با سر که چه عرض کنم ...به زمین خورد این نمونه ای است تا بدانید دیگر دوره آن گذشت که ما انقلاب کنیم شما صاحبش شوید .
میدانی چرا؟
چون سران جنبش سبز در زمان دردست داشتن قدرت غرض ورزی ها و پای مال کردن حقوق آذربایجان را آشکارا اعمال کردند و چون هیچ گونه نفعی برای حقوق مدنی آذربایجان قائل نبودند ملت آذربایجان آنها را پس زد چرا که اکنون بزرگترین دغدغه ملت آذربایجان حقوق مدنی و بر حقش است که حتی در قانون اساسی کشور نیز آمده است(اصل 19 و 15 )
پس اگر به چنین اعتقاداتی پان تورکیسم میگویید آری ملت آذربایجان پان تورکند همانگونه که قوم مجهول الهویه پارس تماما پان فارسند آری در ورزشگاهها هم شعار پان تورکی میدهیم یعنی میگوییم
تورک دیلینده مدرسه
اولمالیدی هرکسه
و چون تمام ملت آذربایجان طرفدار تراختورند پس همه پان تورکند
آری نماد من سمند نیست من برای خود نماد دارم بوز قورد و تمایلی برای به کار بردن سمند (اسب)به عنوان نماد ملی ندارم چرا که ایران عمدتا متعلق به ملتهای غیر فارس است تا فارس پس دلیلی برای قبول کردن سمند به عنوان نماد ملی برای خود نمیبینم .
آشنایان من شمایید که ولی نعمتتان را نمیشناسید اگر برادران الاهوازی و جوانمردان تورک آذربایجانی و غیور مردان قشقایی را از ایران حذف کنیم معنی فارسستان را میدانید و میدانید که از خود هیچ ندارید و تمام آسایشتان را مدیون ملل نواحی مذکور هستید واگر نبودند اینان حال شما با برادران افغانیتان خشخاش درو کرده و به اسبهایتان شلوار میپوشانیدید و ان زمان بود که قدر انسانیت را میدانستید.
من تورکم آبا و اجدادم تورک بودند و ساکنان بومی ایران اجداد من سومریان متمدن بودند که با اسناد معتبر دیگر جایی برای بحث وحود ندارد اما حکایت شما حکایت
صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لاَ يَرْجِعُونَ
كرند لالند كورند بنابراين به راه نمىآيند
پس دلایلم را برای پان تورک بودن بفهم چون تو پان فارسی پس من ناچارم در مقابلت پان تورک باشم (موشک جواب موشک)
پس بدان که ملت آذربایجان به ان حد از آگاهی رسیده که فرق دوست ودشمنش را که همان شما پان فارسهای خود برتر بین هستید بداند به قول حضرت شهریار(مرا این بس که میدانم تمیز دوست از دشمن الا تهرانیا انصاف میکن ...تویی یا من) نمونه اش هم در این چند سال اخیر شاهد بودیم در سال 85 که عظیم ترین تظاهرات مردمی بعد از انقلاب درآذربایجان در واکنش به روزنامه ایران انجام گرفت و ملت اسطوره ساز آذربایجان بدون حمایت حتی یکی از شهرهای پارس( ببخشید فارس )یکه و تنها فرزندانش را تقدیم خاکش کرد کجا بودید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بلی ملت من بیدار است و دیگر گذشت آن زمان که با حیله ونیرنگ در مواقع نیاز حمایت مارا جلب کرده و در موقع آرامش به یاد ماهم نیافتید در هر بازی تراختور سازی به طور میانگین 60هزار نفر در ورزشگاه جمع میشوند و شعارهای حق طلبانه سر میدهند اما چرا حتی 200نفر هم در جنبش سبز شما در آذربایجان به خیابان ها نریخیتند آری ملت من میداند که از چه چیز حمایت کند و حمایت از شما بیهوده است چرا که همین شما ها که تعداد اندکی از آن گروه را تشکیل میدهید طرز تفکرتان در مورد من واجدادم این است وای به روزی که قدرت نیز در دستتان باشد در آن صورت همانند پدرتان رضا پالانی تکلم زبان تورکی آذربایجانی را در مدارس ممنوع میساختید آری ای آشنا آزموده را آزمودن خطاست شکافی که بین من و تو افتاده،روز به روز در حال گسترش است اگر گذرت به آذربایجان الخصوص تبریز افتاد بد نیست از جوانان این شهرها در مورد پارسها بپرسی آن وقت معنی شکاف را خواهی یافت آری به تو از دبی و از دختران فراری که همان هم زبانهای پارست است خبر میدهند در مورد فحشا نیز در اصفهان و شیراز و تهران که دیگر نپرس در مورد غیرت نیز میتوانی سوال کنی اما همه یک ضرب المثل تورکی در مورد فارسها به کار خواهند برد که دلنشینت نخواهد بود چون حقیقت تلخ است میدانی از گذشته ها هر کس در تبریز فارسی حرف بزند چه میگویند ،میگویند
تبریزین چورکین ییب فارسی دیزقیتما (نان تبریز را خورده و فارسی زرت و پرت نکن)
میدانی در آذربایجان میگویندهاردا گوردون فارس توت ..........(+18)(هرکجا فارس دیدی بگیر و....)
فارس دیلی .....دیلی(زبان فارس زبان....)
شاهنامه هم که دیگر جای خود دار و معروف است به قاسدان نامه فردوسی(چاخان نامه فردوسی)
این ها را من در نیاوردم اینها ضرب المثلهایی هستند که از گذشته من هم شنیده ام
البته اینها را میگویم تا بدانی که در مقابل حرفهایی که پشت سر تورکها در آورده اید چه حرفهایی پشت سرتان در بین ملت تورک از گذشته جاری است اما چون ما عقده هایی که در شما بدیهی است را نداریم تا حال چنین سخنانی را تکیه کلام نکرده ایم چون بر این اصل واقفیم که هیچ قومی بر قوم دیگر برتری ندارد.
صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لاَ يَرْجِعُونَ
كرند لالند كورند بنابراين به راه نمىآيند