11-28-2010, 09:37 PM
آقا کسی هست برای ما اندکی روشنگری کنه که آیا نگهداری حیوانات، خصوصن سگ و گربه در منزل و کنار رخت خواب و اینها چه مزایا و معایبی داره؟ این خارجی ها چیکار می کنند که از بچگی با اینها بزرگ میشند و سالمند؟
kourosh_bikhoda نوشته: آقا کسی هست برای ما اندکی روشنگری کنه که آیا نگهداری حیوانات، خصوصن سگ و گربه در منزل و کنار رخت خواب و اینها چه مزایا و معایبی داره؟ این خارجی ها چیکار می کنند که از بچگی با اینها بزرگ میشند و سالمند؟
kourosh_bikhoda نوشته: آقا کسی هست برای ما اندکی روشنگری کنه که آیا نگهداری حیوانات، خصوصن سگ و گربه در منزل و کنار رخت خواب و اینها چه مزایا و معایبی داره؟ این خارجی ها چیکار می کنند که از بچگی با اینها بزرگ میشند و سالمند؟حب اونجا هم نکات بهداشتی رو میدونن و رعایت میکنن هم اینکه مدام اون حیوون رو میبرن پیش دامپزشک...
Havadar_e_Democracy نوشته: حب اونجا هم نکات بهداشتی رو میدونن و رعایت میکنن هم اینکه مدام اون حیوون رو میبرن پیش دامپزشک...
kourosh_bikhoda نوشته: پس اینهایی که میلاد گفت چی؟ یعنی اگر من ماهی یکبار سگ یا گربه ام رو ببرم کلینیک، دیگه میتونم اونها رو زیر تخت خوابم نگهدارم؟
kourosh_bikhoda نوشته: پس اینهایی که میلاد گفت چی؟ یعنی اگر من ماهی یکبار سگ یا گربه ام رو ببرم کلینیک، دیگه میتونم اونها رو زیر تخت خوابم نگهدارم؟معلومه که نه!!! در هر صورت باید جدا باشن از شما!!! حالا چرا اصرار داری نزدیک تخت خوابت باشن؟!
sonixax نوشته: من یک مدتی یک قلاده سگ و یک مدق قبل ترش یک زنگوله گربه داشتمببینم، به نظر میاد داری کلک میزنی!
jooyandeh نوشته: من دلم یه گربه میخواد! [color="silver"]
---------- ارسال جدید اضافه شده در 09:35 am ---------- ارسال قبلی در 09:33 am ----------
[/color]ببینم، به نظر میاد داری کلک میزنی!
این قلاده و زنگوله واحد شناسایی سگ و گربه هستن یا فقط یک زنگوله و یک قلاده داشتی؟
sonixax نوشته: ماهى سد بار هم ببريد از شر موهاش خلاص نميشيد و همونها مريضتون ميكنه
havadar_e_democracy نوشته: معلومه که نه!!! در هر صورت باید جدا باشن از شما!!! حالا چرا اصرار داری نزدیک تخت خوابت باشن؟
kourosh_bikhoda نوشته: یک جواب روشن به این سوال بده که پس چطور خارجیون مریض نمیشند با اینهمه حیوانات در منزل؟