دفترچه

نسخه‌ی کامل: کمک ایران به غزه یا زاینده رود؟
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
با درود فراوان خدمت خوانندگان گرامی:

بر اساس گزارشی از رادیو فردا زهرا عبداللهی، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران، روز چهارشنبه، ۵ شهریور، در گفت‌وگو با خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی، ایرنا، از وجود سوء تغذیه و ناامنی غذایی در پنج استان ایران خبر داد. به گفته خانم عبداللهی این پدیده جدیدی نیست تا جا ئیکه وزارت بهداشت در طی ده سال گذشته با بیش از ۴۰ درصد دانش‌آموزان کشور که با مشکل کم‌خونی و کمبود انواع ویتامین‌ها مواجه بوده. در نهایت زهرا عبداللهی افزود: "اکنون بیش از ۷۰ و گاهی تا ۱۰۰ درصد دانش‌آموزان کشور با مشکل و کمبود ویتامین دی مواجه هستند".

بر اساس گزارشی دیگر از پایگاه خبری تحلیلی انتخاب «عیسی کلانتری» ، مشاور رئیس جمهور در گفت‌وگویی از بحران قریب‌الوقوع زیست‌محیطی ایران به عنوان خطری به مراتب جدی تر از منازعات سیاسی داخلی و خارجی هشدار داده بود. هفت سال خشکسالی پی در پی یکی دیگر از مشکلات بزرگ محیط زیست که ایران را مورد هدف باعث وقوع فجایع زیست محیطی که در نتیجه خشکی دریاچه ارومیه و زاینده رود در ایران شده است. با خشک شدن دریاچه ارومیه٬ احتمال کوچ شش میلییون نفر از روستاهای اطراف دریاچه ارومیه را در جستجوی شغل به شهرهای بزرگتر تخمین زده اند که این خود به معضل اقتصادی می افزاید. طبق گزارش «سازمان جنگل‌ها، مراتع، و آبخیزداری ایران» که در اواسط سال 2013 منتشر شده بود، بیش از دو سوم خاک ایران -در حدود 118 میلیون هکتار- به سرعت در حال تبدیل شدن به بیابان است. ریشه این فاجعه را به مدبریت غلط مسئولان و مصرف بی رویه آب در کشاورزی و غیره نسبت می دهند. به هر حال اگر این معضل کلان اصلاح نشود ایران تا 30 سال آینده به شهر ارواح تبدیل خواهد شد.

در عین حال بر اساس گزارشی از خبرگزاری فارس آقای ظریف وزیر امور خارجه کشوردر تماس تلفنی با رمضان عبدالله شلح دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین و خالد مشعل رئیس دفتر سیاسی حماس در روز چهارشنبه شهریور ضمن تبریک پیروزی‌های مردم غزه و گروه های مقاومت فلسطینی - آماده گی ایران را در بازسازی غزه اعلام کرد.

احساس همدردی و کمکهای بشردوستانه یک منزلت والایی در سیاست خارجی هر کشور دارد چرا که این یک عمل داوطلبانه برای انجام عمل خیر از سوی یک مملکت توانمند دیگر است. برای مثال کمکهای ایالات متحده آمریکا به زلزله زده گان بم کرمان در ۲۰۰۳ یک نمونه از رفتارهای خیرخواهانه و حمایت گرانه این کشور به انسانهای مصیبت دیده بصرف همدردی با همنوع خود ورای همه تنشهای بین دو کشور. بنابر این پیشنهاد بشردوستانه آقای ظریف بدون شک قابل درک و جای ستایش دارد

در ضمن محض یادآوری در مورد ثروت ذخایردر ایران برای خوانندگان گرامی ٬ ایران علاوه بر در اختیار داشتن بزرگ ترین ذخیره گاز طبیعی جهان ٬ در حوزه ذخایر نفتی در جایگاه سوم در جهان قرار گرفته است. بنابر این با وجود این همه ثروت هنگفت٬ به نظر می آید که ایران توانایی مالی اعمال اهداف بشردوستانه بین المللی خود را دارد.
حال٬ سئوال من برای خوانندگان عزیز این است٬ با شرایط کنونی که گریبانگیر ایران است و به نظر می آید با بی توجهی مسئولان این وضعیت برای مدت طولانی ادامه خواهد داشت٬ آیا شما با اینگونه پیشنهادات بشردوستانه موافقید؟بلی یا خیر و چرا؟

لطفا نظرات خود را با ما و دیگر کاربران به اشتراک بگذارید

باسپاس
تیم دیجیتال فارسی
فرماندهی مرکزی ایالات متحده
بنظرم ثروت ملی ایران به ۵ قسمت تقسیم می شود.
۱- بخشی به ابرقدرتها باج داده می شود.
۲- بخشی توسط حاکمان بالا کشیده می شود.
۳- بخشی صرف اسلام و صادرات انقلاب و کمک به تروریستها میشود.
۴- بخشی صرف حزب الله داخل و خرج ساندیس خوری و گدا پروری میشود.
۵- بخشی صرف ملت میشود که توام با حیف و میل وابستگان است. مثلا یک تونل در جاده برای مردم میسازند ولی بجای یک میلیارد تومان ۵میلیارد هزینه می کنند که ۴ میلیاردش حیف و میل میشود.
Agnostic نوشته: بنظرم ثروت ملی ایران به ۵ قسمت تقسیم می شود.
۱- بخشی به ابرقدرتها باج داده می شود.
۲- بخشی توسط حاکمان بالا کشیده می شود.
۳- بخشی صرف اسلام و صادرات انقلاب و کمک به تروریستها میشود.
۴- بخشی صرف حزب الله داخل و خرج ساندیس خوری و گدا پروری میشود.
۵- بخشی صرف ملت میشود که توام با حیف و میل وابستگان است. مثلا یک تونل در جاده برای مردم میسازند ولی بجای یک میلیارد تومان ۵میلیارد هزینه می کنند که ۴ میلیاردش حیف و میل میشود.


دوست عزیز سپاس برای اشتراک نظرتان.