نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مسلمان شدن گروه ژاپنی با "انجیر" و "زیتون"!
#4

sinasharrr نوشته: من به شایعه ی زیتون و انجیر و معجزه ی دروغین در وبلاگم پاسخ دادم

توهم معجزه
[h=3]معجزه ی انجیر و زیتون؟[/h]

من پاسخ شما را نقل می کنم تا خوانندگان فروم بخوانند:

[COPY]نویسنده:پیج ستاد مبارزه با چرندیات

این مقاله رو میتونید در پیج ستاد مبارزه با چرندیات ببینید

شایعه:
"خداوند در سوره "تین"(انجیر) به این میوه قسم خورده است و دانشمندان دین‌پژوه می‌گویند، احتمالاً علت آن است که انجیر، یکی از میوه‌های همه چیز تمام است و کلکسیونی از املاح و ویتامین‌ها دارد؛لذا مورد توجه خاص قرآن قرار گرفته است. اما این سوگند، ویژگی ظریف دیگری هم در بر دارد که موجب مسلمان شدن یک تیم تحقیقاتی ژاپنی شده است.قصه از این‌جا شروع شد که یک گروه پژوهشی ژاپنی، در بین مواد خوراکی به دنبال منبع پروتئین خاصی بودند که به میزان کم، درمغز انسان و حیوانات تولید می‌شود.این پروتئین، کاهش دهنده کلسترول خون ومسئول تقویت قلب و شجاعت انسان است و بازتولیدش بعد از ۶۰ سالگی تعطیل می‌شود. ژاپنی‌ها فهمیدند این ماده فقط در انجیر و زیتون موجود است و برای تأمین آن، باید انجیر و زیتون را به نسبت یک به هفت مصرف کرد. یعنی ۷ زیتون و ۱ انجیر !بعد از ارائه این نتیجه یکی از قرآن پژوهان مصری نامه‌ای به این تیم تحقیقاتی می‌نویسد و اعلام می‌کند که در قرآن، خداوند به انجیر و زیتون در کنار هم قسم خورده. نام انجیر فقط یک بار و نام زیتون نیز هفت بار .در قرآن آمده است.اللــــــــه اکبر."
__________________________

توضیح:

• این تیم ژاپنی کجاست؟ کدام دانشگاه و مرکز تحقیقاتی؟ کدام مقاله ژورنالی؟

• غدد درون مغز شامل هیپوفیز، هیپوتالاموس و پینه‌آل هستند که هیچ‌کدام ربطی به تنظیم کلسترول ندارند. غده‌ای برای کنترل شجاعت هم وجود ندارد. Endocrine Histology

• حال بخش مضحک ماجرا شروع می‌شود که در تمام شایعات طب سنتی وجود دارد. چیزی که در پزشکی اهمیت دارد دوز دقیق و اندازه مشخص مصرف هر دارو است. نسبت یک به هفت انجیر و زیتون یعنی چه؟ می‌دانیم که ده‌ها مدل انجیر و زیتون با ابعاد، طعم‌ها و شرایط متفاوت وجود دارد، همینطور انواع و اقسام زیتون، چه نوع انجیر و چه نوع زیتونی مد نظر آیه بوده؟ اگر انجیر بزرگ و زیتون کوچک باشد چه اتفاقی خواهد افتاد؟ دوز مصرف چطور مشخص می‌شود؟

• بخش آخر نیاز به یک قرآن آنلاین دارد. انجیر یک بار و زیتون شش بار نقل شده و نه هفت بار:
1- سوره: 16 , آیه: 11
2- سوره6 : , آیه :99
3-سوره 80, آیه 29
4- سوره 6, آیه 141
5-سوره 24, آیه 35
6- سوره: 95 , آیه:1


Search Results

• در این شایعه هم همانند بسیاری شایعات دینی مغالطه "مصادره به مطلوب" هم انجام شده است. یعنی شخص با فیلتر کردن اطلاعات به سمتی رفته که به چیزی که باور داشته برسد. اما آیا این معجزات در دیگر موارد هم درست است؟ مثلاً واژه «شتر» 125 بار و واژه «گوسفند» هفت بار تکرار شده، در این یکی چه نشانه‌ای است؟ یا زنبور و ملخ که هرکدام دوبار تکرار شده‌اند چه خاصیتی دارند؟ اگر اینها معجزه است چرا قبل از مسلمان شدن ژاپنی‌ها و کفار غربی خودِ مسلمانان آن را کشف نمی‌کنند؟

• چرا یک آیه را به زور به علم متصل کنیم؟ انجیر میوه خوب و مفیدی است، اما مثلاً هلو و کیوی و گوجه سبز هم مفید است. اگر قصد آیه در قسم خوردن، فایده‌ی یک خوردنی است چرا خدا به اسفناج و کلم بروکلی قسم نخورد؟

*طی هفته گذشته بالغ بر 200 مورد درخواست برای بررسی این ادعا داشته ایم. این پست به بررسی این شایعه و ادعا پرداخته و با نفس معجزه بودن/نبودن آیات قرآن ارتباطی ندارد.[/COPY]

عمل به دستورات و قوانین اسلام ترویج فحشا و قباحت و زشتی واقعی است. رقص و آواز و سکس و برهنگی و پورنوگرافی و اختیار زن به تعدد شریک جنسی نه فساد است و نه فحشا بلکه از حقوق مسلم زنان و مردان جامعه میباشد.
پاسخ


پیام‌های این موضوع

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان