نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اعجاز عددی 19 در ته خط!
#11

بنظر من کسانی که واقعا کارشون خطرناکه و میخوان امنیت بالا داشته باشن باید اون سیستمی که باهاش اینترنت میان علاوه بر نرم افزارهای فیلترشکن که بنظرم عاقلانه است چند لایه هم باشه (مثلا همزمان هم VPN و هم Tor فعال باشه روی سیستم)، اون سیستم باید اختصاصی واسه همون کار باشه و روش هیچ اطلاعات شخصی و مشخصهء خاص دیگری نباشه و باهاش کار دیگه ای نکنن.
یه سیستم دیگه هم که باید داشته باشن که روش همینطور کارها مثل تست نرم افزارها رو انجام بدن که اون سیستم از اینترنت قطع باشه و حتی بازم روی اون کار دیگه نکنن و اطلاعات دیگری هم نباشه!
بعد بگو پس یه سیستم دیگه هم باید داشته باشن که کارهای عادی و شخصیشون رو باهاش بکنن.

تا اینجا شد 3 تا سیستم!

حالا بگی VM و این حرفا بجای 3 تا سیستم مجزا استفاده کنن، بنظرم میشه، اما اونم باز نکات و ظرافت های امنیتی داره و فکر نمیکنم به اندازهء سیستمهای مجزا امنیت داشته باشه. تازه شاید روی اون سیستمهای مجزا هم VM ران کنیم بهتر باشه (بازم یه لایهء امنیتی که خواص خودش رو داره).

امنیت واقعی و سطح بالا چیزی نیست که به این سادگی ها بدست بیاد. خودت هم باید متخصص امنیت باشی اصلا!
مثلا من گفتم همزمان هم VPN و هم Tor استفاده کنیم، ولی خودم به این شک دارم و میگم نکنه اصلا امنیت رو به این شکل پایین بیاره! (کاملا ممکنه). یعنی باید کامل احاطه داشته باشی بدونی هر سیستم و پروتکلی چطور کار میکنه چه خواصی داره چه تضمین هایی میده امنیتش چطوریه، باید تحلیل کامل و دقیق بکنی تا بتونی بفهمی که باید چکار کنی.
پاسخ
#12

اخیرا کشف شده NSA بدافزارهایی درست کرده که firmware دیسک سخت رو بازنویسی میکنن و یک دیسک مجازی پنهان روی دیسک سخت ایجاد میشه که بدافزار ازش استفاده میکنه. این اطلاعات حتی با فرمت و پارتیشن مجدد دیسک سخت یا حتی روشهای wipe در حد استانداردهای نظامی هم از بین نمیره.
بعید نیست کدهای این بدافزار نهایتا دست دیگران هم بیفته یا افتاده باشه تاحالا.
خلاصه یعنی نرم افزار، سخت افزار، اینترنت، همه رو باید ایزوله کرد و امنیت چند لایه داشت. سیستمهایی که استفاده میشن هم دست آخر نباید فروخته بشن یا برای کار دیگری استفاده بشن. مثلا هاردتون رو باید ذوب یا پودر کنید نمیدونم خلاصه یه بلایی سرش بیارید. البته اینا برای کسانی هست که میخوان امنیت حداکثری بدست بیارن، وگرنه که فکر نمیکنم برای بیشتر افراد این همه هزینه و وسواس صرف بکنه! شاید احتمال اینکه آدم در تصادف رانندگی بمیره از این بیشتره که با این روشهای پیشرفته در نهایت هک و شناساسی و دستگیر بشه!!
پاسخ
#13

حالا این برنامه هه درست بود؟ تستش کردید؟ داستانش چیه؟ کی نوشته؟
پاسخ
#14

m@hdi نوشته: الان تنها چیزی که برام بصورت سوال باقی مونده تعداد تکرار ط در قبل و بعد از سوره طه هست که هر دو 636 بار است.

این مسئله هم اگه خوب بهش توجه میکردم سوال نبود! یکی از مذهبیون مخالف اعجاز عددی یک حرف خوبی به من زد که الان منظورشو خوب متوجه میشم! اون میگفت این سیستم اعجاز عددی موقعی درست هست که براساس یک "رویه ثابت" صدق کنه. حالا میپرسید رویه ثابت یعنی چی؟ خب از من بپرسید که عمری دنبال اعجاز عددی در قرآن بوده ام!

مثلا بسیاری از سایت ها ادعا میکنند که فلان واژه فلان بار تکرار شده پس معجزه هست حال آنکه این وسط یک رویه ثابت وجود ندارد:

واژه یوم 365 بار تکرار شده است ولی این منوط به این هست که پسوندها را نشماریم.
واژه های رجل و امراة (مرد و زن) 24 بار تکرار شده (مساوی) ولی اینجا رویه تغییر میکنه و باید پسوندها را شمرد تا به این رابطه رسید. (البته این را هم در نظر داشته باشید که بهتر بود تعداد تکرار رجل و امراة 23 بار بود تا برخی فریبکاران مثل هارون یحیی کشفیاتشون مثل اینکه میگن رجل 23 بار اومده و تعداد کروموزوم های پدر 23 تا و امراة 23 بار اومده و تعداد کروموزوم های مادر 23 تا هست درست میشد!)
واژه های جهنم و جنة (جهنم و بهشت) 77 بار تکرار شده (مساوی) ولی در اینجا باید جاهایی که جن به شکل جنة آمده (مثل آخرین آیه قرآن که آمده "من الجنة و الناس") را هم باید بشماریم یعنی باید به شکل ظاهری استناد کنیم نه به معنی تا رابطه شکل بگیرد.

مثال دیگر تکرار حرف "ق" هست که 57 بار است که میگویند بر 19 بخش پذیر است. در اینجا هم یک رویه ثابت وجود ندارد و تعداد تکرار حروف مقطعه در سوره های دیگر بر 19 بخش پذیر نیست.

در مورد تعداد تکرار حرف "ط" قبل و بعد از سوره "طه" هم یک رویه ثابت وجود ندارد. یعنی مثلا اینگونه نیست که تعداد تکرار "ه" هم قبل و بعد سوره "طه" یکسان باشد و بسیاری از حروف مقطعه دیگر. برابر بودن تعداد تکرار حرف "ط" قبل و بعد از سوره "طه" برابر است اما این چیز عجیبی نیست! قرآن 30 جزء هست و سوره "طه" در اوایل جزء 16 قرار دارد و در واقع در اواسط قرآن هست پس برابر بودن تعداد تکرار حرف "ط" قبل و بعد از این سوره معجزه نیست!

در پایان باید گفت از هر کتابی اگر رویه ثابتی نداشته باشیم میتوانیم بسیاری روابط عددی بیرون بکشیم. قرآن هم یک کتاب هست و مستثنی نیست اما چون یک کتاب مذهبی هست برخی افراد از روی نادانی (که قبل از این پست من هم جزو آنان بودم!) اسم معجزه روی آن میگذارند.
پاسخ
#15

خود مسلمین هم فهمیدن که اعجاز اعداد همش کشکه برای همین دیگر توی این بحث‌ها حرفی در مورد این خزعبلات نمیزنند
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: