12-28-2014, 09:39 AM
در حال حاضر 71 درصد سطح زمین آب و 29 درصد خشکی است. در صورت آب شدن یخچالها چند درصد از سطح زمین آب و چند درصد خشکی میشود؟
kourosh_iran نوشته: چطور؟
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Russell نوشته: تا اونجا که من خاطرم هست، کل زمین زیر آب خواهد رفت و سطح آب بالاتر از قلهیِ اورست خواهد آمد.بعید میدونم!
Russell نوشته: تا اونجا که من خاطرم هست، کل زمین زیر آب خواهد رفت و سطح آب بالاتر از قلهیِ اورست خواهد آمد.
m@hdi نوشته: منم همین فکر را میکردم ولی اینطور نیست:آری من اثر یک فاجعهیِ دیگه رو با این قاطی کردم !!
پرسش و پاسخهای فلسفی/دانشیک با مزدک بامداد
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Russell نوشته: آری من اثر یک فاجعهیِ دیگه رو با این قاطی کردم !!
جالب هست که البته توضیح جناب مزدک هم ظاهرا اشتباه هست. چرا که بنا بر اصل ارشمیدس اصلا نباید سطح دریا بالا بیاد و حجم یخی که وارد آب میشه با کاهش حجم یج درون آب که ذوب میشه خنثی میشه، تنها عامل موثر دیگه یکی شور شدن آب هست و یکی هم انبساط خود آب به علت افزایش دما که اون هم اثر نسبتا کمی داره.
البته اگر یخهای قطبی آب بشند آب و هوای زمین آنچنان بهم خواهد ریخت که زیر یا روی آب بودن خیلی فرقی نخواهد داشت !!