پاتوق شب نشینی -
shirin - 11-13-2012
ترور خامنه ای چه ربطی به طبیعت یا کارای شاعرانه داره؟ البته به ترور خامنه ای هم فکر کردم، ولی حوصله ندارم برم تهران.
پاتوق شب نشینی -
shirin - 11-13-2012
کتاب در جستجوی زمان از دست رفته رو هم شروع کردم به خوندنش. چون حوصله نداشتم بشینم پای کامپیوتر بخونمش هر تعداد صفحه ای که میخوام بخونم رو رو کاغذ A5 پرینت میگیرم. تموم که شد صحافیشون میکنم. میشه دوره کامل کتاب. :D
پاتوق شب نشینی -
Alice - 11-13-2012
من چرا نمی توانم در ده موسیقی ِ برتر یا کلاسیک و . . .
؛ ویدئو آپلود کنمـــ...
؟
افزون بر این
؛ هیچ ویدئویی برایم Play نمی شود
! :e059:
پاتوق شب نشینی -
Anarchy - 11-13-2012
Alice نوشته: من چرا نمی توانم در ده موسیقی ِ برتر یا کلاسیک و . . . ؛ ویدئو آپلود کنمـــ... ؟
افزون بر این ؛ هیچ ویدئویی برایم Play نمی شود ! :e059:
آلیس جان لازم نیست آپلود کنید...لینک ویدئو رو از یوتیوب بذارید اینجا...پخش نکردن هم احتمالا به خاطر این هست که با تور میای اینجا !! شما تو یه براوزر دیگه لینک ها رو باز کن...
پاتوق شب نشینی -
Reactor - 11-13-2012
Mehrbod نوشته: انگار آدم شاد نداریم تو این انجمن!
چرا آقا من هستم. همیشه ام نیشم تا پس کله ام بازه
پاتوق شب نشینی -
Reactor - 11-13-2012
sonixax نوشته: خامنه ای رو ترور کن
گیریم که خامنه ای را ترور کردید با 78 میلیون "اسب" دیگر چه میکنید؟
فرازی از سخنرانی امام نقی
پاتوق شب نشینی -
mamad1 - 11-13-2012
Alice نوشته: چاشتگاه امروز ؛ در آن حال و هوای دلنشین ، و البته وهم آلود تهران ؛ باران پاییزی گویا گرد ِ کهنگی را از سُهش ِ گردون سای ِ هُنرمندی و فرتورگری ِ بنده و دوستان ؛ شُسته و رُفته ؛ و سوژه ای نایافت و فریبنده در یکی از خیابان های شهر ، ما ( من و دوستان ) را به سوی خود فراخواند ؛
چیره دستی و هومندی ِ دوست فرتور گرمان ؛ مرا نیک شادمان گردانید !
همانجا بر آن گشتم تا نگاره ی یاد کرده را امشب در انجمن بگذارم ؛ که بی درنگ سُخن گوهربار ِ امیر با آن صدای زَمُختش ، گوشمان را نوازش داد !
" یا میخواهید خودمان را به نزدیکترین واحد حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران جمهوری اسلامی معرفی بکنیم " :)
چکیده اینکه ؛ اکنون از پس ِ یکروز شاد و پُرماجرای پاییزی ، روی تختمان شاهانه لَم داده ایم ، و به نغمه ی شکوفه های ِ باران ، که وجودمان را گلگون میکند ، گوش فرا میدهیم !
از سویی دیگر در پیشگاه دوستان ِ بامداد نشین ِ شب زنده داردوست ِ دفترچه نیز هستیم* !
* دوستانی هم خُرده میگرفتند که نوشتار آلیس را در نمی یابیم ( البته چندان سره نویسی که نمی کنیم )
آنان را به پانویس زیر "ارجاع میدهیم" !
چاشتگاه = یک بخش از چهار بخش روز ؛ زمان خوردن چاشت
هومـندی = در اینجا توانمندی
سُـهــش = احساس
فـرتـور = عکس ؛ فرتورگری = عکاسی
نـیــک = بسیار ( قید است ) ؛ نیک شادمان گشتیم = بسیار شاد و خوشحال شدیم
نـگـاره = تصویر
نغمه ی شکوفه های باران ( که وجودمان را گلگون میسازد ) = نوای چکه های باران ( که مارا شاداب می کند )
بابا الیس؟؟؟!!!
عالی عالی
بسیار لذت بردم
درود بر شما
پاتوق شب نشینی -
mamad1 - 11-13-2012
حالم خوبه
روحیه دارم
مریض نیستم
کد هامو نوشتم
هیچ مرگیم نیست
بعله این مدلیشم داریم
شب همه دوستان بخیر
پاتوق شب نشینی -
shirin - 11-14-2012
هوا اینجا عالیه. آدمو حسابی سرخوش میکنه.
پاتوق شب نشینی -
Anarchy - 11-14-2012
بابا شماها چه روحیه ای دارید!! هوا هم شما رو سرخوش میکنه