پاتوق شب نشینی -
blackswan - 10-16-2012
شب همگی دوستان خوش ...:e303:
پاتوق شب نشینی -
viviyan - 10-16-2012
Anarchy نوشته: من به آنارشی معتقدم البته!! ولی من رو معاف کنید بانو
اینجا یه بحث هایی شده قبلا در این مورد:
نگرشی پیرامون جنس ''زن''
منم طرفدار آنارشی ام.
پاتوق شب نشینی -
Anarchy - 10-16-2012
viviyan نوشته: منم طرفدار آنارشی ام.
سردمدار آنارشیسم در این انجمن امیر گرامی هستن...من رو هم در واقع ایشون علاقمند کردن
پاتوق شب نشینی -
کافر_مقدس - 10-16-2012
Ouroboros نوشته: اینهمه از صبح گشتیم در اینترنت یکجایی را بیابیم که بازی را نشان بدهند... خودآزاری به این میگویند دیگر..
بمیرم الهی ! جیگرم کباب شد واستون !
پاتوق شب نشینی -
viviyan - 10-16-2012
برم بخوابم که فردا صبح ساعت 8 کلاس دارم.
شبتون خوش دوستان
پاتوق شب نشینی -
sonixax - 10-16-2012
بنده كه اگر بنا باشه همسرم كارهای خونه رو انجام بده و به قول خودمونی بوی قرمه سبزی بده ولش میكنم . یكی رو استخدام میكنی انجام بده دیگه .
پاتوق شب نشینی -
کافر_مقدس - 10-16-2012
نمی دونم چرا یهویی خوابم گرفت !
شب همگی خوش ، خواب های رنگی و رویاهای شیرین ببینید
پاتوق شب نشینی -
Ouroboros - 10-17-2012
Anarchy نوشته: سردمدار آنارشیسم در این انجمن امیر گرامی هستن...من رو هم در واقع ایشون علاقمند کردن
آنارشیسم متعلق به همه است، چنانکه تا صدور حکم غیرممکن بودن محصور کردن آنارشیسم در تعاریف نیز پیش خواهم رفت. به شمار آنارشیستها، آنارشیسم وجود دارد و هرکس خود، ارتباطی شخصی و مستقل بر مبنی ِ تجربیات، خواستهها، توقعات و دانستههای فردی خود با آن برقرار میکند. یکی از برجستهترین وجوه جاذبهی آنارشیسم همین مسیر و نه متن بودن آنست، در این چم که شما با هر موضع ترقیخواهانهی ضداقتداری میتوانید خود را آنارشیست بیانگارید(و به راستی هم باشید).. دوستی داشتم در جایگاه مثل که پیش از آشنایی با من سخت درگیر و مشتاق به دفاع از حقوق حیوانات و طبیعتگرایی و دفاع از محیط زیست بود، او در آنارشیسم سلطهی ماشینیزهی نامشروع انسان بر طبیعت را وجه برآشفتنی دریافت و خیلی زود هرجا که مینشست خود را «آنارکوناتوریست» معرفی میکرد...
Anarchy نوشته: کلی میگما...منم یه مرد ایرانی هستم اما بد بار اومدم!! الان زن ومرد هر دوشون هم کار کنن باز یه قانون نانوشته هست که زن باید کار خونه رو انجام بده و مرد اگه کمک هم کرد در حد یه لطف هست اینم در واقع تقصیر مادر های ما هست
اینها برآمده از بیتجربگی ِ مطلق دوستان در این رابطه است، اگرنه کاری آسانتر از «کار خانه» نیست(مشروط بر آنکه بچهای در میان نباشد). اگر(دست بالا)سه ماه کار خانه بکنید، هرآنچه برای آموختن پیرامون آن وجود دارد را فراخواهید گرفت، و خواهید دانست که در میان آسانترین کارهای دنیاست.
پاتوق شب نشینی -
blackswan - 10-17-2012
عه !
ایتجا که باز سوت و کوره !بازم انعکاس صدا و اینا ..
ممد هم که نیست ... ببینید : اومدیم ... نبودید ...
منم فک کنم بهتره برم !
بای دوستان :e303:
پاتوق شب نشینی -
Mehrbod - 10-17-2012
blackswan نوشته: عه !
ایتجا که باز سوت و کوره !بازم انعکاس صدا و اینا ..
ممد هم که نیست ... ببینید : اومدیم ... نبودید ...
منم فک کنم بهتره برم !
بای دوستان :e303:
ساعتهای پرآمد و شد ویژهای داره اینجا blackswat جان