پاتوق شب نشینی -
undead_knight - 01-25-2013
نقل قول:نه خود واژه که درسته! اگر یک چیزی بی اندازه نادرستیاش آشکار بود، خود به خود مغز چم دوم را میاورد دیگر.
زمانیکه میگوییم این نوشته بی سر و تهه، آیا نوشته براستی بی سر و تهه؟ هر نوشتهای سرانجام یک سر و یک تهی دارد
دیگر، ولی اینجا ما میدانیم بی و سر ته نماره به همان چیزی که نوشته شده نیست، به درونمایهی نوشته است که "میتواند" بی سر و ته باشد.
پس زمانیکه میگوییم "بی پدر"، روشنه که هر کس یک پدری دارد، ولی اینجا "بیپدر" به همان "ناشناسی" پدر مینمارد.
واژگان دیگر:
بیکار: آیا یک کارمند نمیتواند بیکار باشد؟
بیراهه: آیا راهی داریم که بی راه باشد!؟
...
فلسفه زبانشناسی را داری زیر و رو میکنیا آندد جان (:
هر کسی گاهی نیاز به یادآوری داره:)
اینجا هم فراموش کردم به هر حال بین معنی روزمره و معنای فلسفی باید تفاوت گذاشت،میزارم خوش باشند:))
نقل قول:آلیسش که از هفت فرسخ اونورتر روشن بود، اون یکی هم بیگمان خودت بودی .. به هر روی نه شما نادرست گفتی نه آلیس،
واژههای در گذر زمان میدگرند و همین "روسپی = تنفروش" امروزین خواستنیه. جنده هم نمیدانم از کجا آمده،
برای ناسزا دادن خوبه، ولی بهتره کم کم از گنجواژ بزداییمش، هم عربیه هم افزوده با داشتن "روسپی".
آلیس رو که خب اگر حدس نمیزدی جای تعجب داشت،نه اون یکی سامکینگ بود:))
بیشتر مشکل من سر یکسان پنداشتن معنای وازه ها بود:)
نقل قول:تنکامه هم که گرفتاری منو حل کرد، نبود این واژهها مغز رو آشفته میکنه، تو همین جستار هممیهن دور از
باور میدونم کسی باریک شده باشه که این همه ما میگیم "بی بندوبار جنسی" این همون "بی بند و باری" تنها نیست!
بعید هست چون من پردازش مغزی رو درجه بندی میکنم،اگر از یک حدی از مغز بیشتر کار نکشی بعید هست که اصلا حتی به فکر تفاوت معنای این دو بیافتی:))
نقل قول:من که خودشیفتههای فراتن رو دوست دارم، از فروتنی بدجور بیزارم:
نمایش مشخصات: Mehrbod - دفترچه
خودخواهی و خودپرستی به جای فروتنی و بندگی.
بهتره یاد بگیریم با هم کنار بیایم، اگر نه باید با این فروتنها سر و کله بزنیم (:
منظور رو تا حدی متوجه شدی،ببین منظورم اینه وقتی ما یک خودشیفته رو دوست داریم به این دلیل دوستش داریم که بعضی ویژگی هاش ما رو به یاد خودمون میندازه و فکر میکنیم یک کپی هرچند نه صددرصد از ماست:))
در غیر این صورت هم دارای ویزگی های لازم برای خودشیفته بودنش نمیدونیمش:))
کناراومدن که همیشه کنار میام نو پرابلم:)
پاتوق شب نشینی -
iranbanoo - 01-25-2013
این دیگه چه بازی ای بود.فوتبال اسلامی بود مثلا؟
پاتوق شب نشینی -
SAMKING - 01-25-2013
mamad1 نوشته: با اینکه موقعیت فراوون بوده و گاهی اصرار دوستان هم شدید بوده و البته وسوسه هم میشدم و یا حتی سکس لازم هم بودم و کلا همه شرایط ردیف بوده
اما این کارو نکردم هیچوقت
چون حس میکنم قراره بخوابی توی بغل یه آدم آهنی بی روح و بی حس
ممد اینجا همه خودین، بگو که حال و حوصله نداشتی تنبلیت شده .
ما رو با "آدم آهنی" و "بی روح" و "بی حس" سیاهمون نکن!
پاتوق شب نشینی -
SAMKING - 01-25-2013
undead_knight نوشته: نه اون یکی سامکینگ بود:))
من تکذیب میکنم! :)
پاتوق شب نشینی -
Mehrbod - 01-25-2013
nirvana نوشته: خوب شد من دیشب زودرفتم و دراین بحث های مستهجن و گناه بار شرکت نکردم:))از چای و کتاب به کجاها که نرسیدید:))من فقط ازبانو آلیس تشکرمیکنم بخاطر واژه زیبای معاشقه با کتاب ؛من هم فقط دوست دارم کتاب در دستم باشد وبخوانم تا اینکه مطلبی را در نت بخوانم مثل عکس که دوست دارم در دستانم لمسش کنم و ببینمش تا اینکه عکس را روی سیستم ببینم :)
من که این روزها نه یکجا ساکنم نه میتوانم مانند داریوش گرامی پول بالای کتاب بدهم که
بس گرانه، یکipad ولی کارم راه میاندازد و شباروز به درگاه اسپاگتی سپاسگزارم.
شما خودتان را میتوانید از نگاه من خوشبخت ببینید که دسترسی به کتابخانه و بوی کاغذ و .. دارید (: که مرا سخت یاد کتابخانه پدرم
میاندازد ... بویژه با بوی همیشگی تنباکو و کتابهای کهنه و جورواجور و جایی که آدم برای خودش آسوده لم داده و قهوه کنار دست در کتاب فرو برود ...
پاتوق شب نشینی -
SAMKING - 01-25-2013
نمایار مهربد دگرگون شده ...!!!:e420:
کی هست حالا؟
پاتوق شب نشینی -
Mehrbod - 01-25-2013
SAMKING نوشته: نمایار مهربد دگرگون شده ...!!!:e420:
کی هست حالا؟
سپاس:
David Bowie - WiKi
بیدینِ دوجنسگرا با سدایی بس خواستنی و منحرف در چند چیز و اندیِ دیگر، الگویی خوب برای خدا ناباوران (:
پاتوق شب نشینی -
undead_knight - 01-25-2013
Mehrbod نوشته: من که این روزها نه یکجا ساکنم نه میتوانم مانند داریوش گرامی پول بالای کتاب بدهم که
بس گرانه، یکipad ولی کارم راه میاندازد و شباروز به درگاه اسپاگتی سپاسگزارم.
شما خودتان را میتوانید از نگاه من خوشبخت ببینید که دسترسی به کتابخانه و بوی کاغذ و .. دارید (: که مرا سخت یاد کتابخانه پدرم
میاندازد ... بویژه با بوی همیشگی تنباکو و کتابهای کهنه و جورواجور و جایی که آدم برای خودش آسوده لم داده و قهوه کنار دست در کتاب فرو برود ...
باز هم فتیش:)))
پاتوق شب نشینی -
SAMKING - 01-25-2013
Mehrbod نوشته: بیدینِ دوجنسگرا با سدایی بس خواستنی و منحرف در چند چیز و اندیِ دیگر، الگویی خوب برای خدا ناباوران (:
احساس میکنم دیگه اینجا امنیت ندارم .
پاتوق شب نشینی -
Soheil - 01-25-2013
sonixax نوشته: شخص اول نباشه كفایت میكنه ، مورتال كامبت ٢٠١١ گزینه خوبیست .
منم هستم. بیشتر با سبک سوم شخص اکشن/ماجراجویی. یکم سرم خلوت بشه میخوام بترکونم. کلی بازی و فیلم آماده دارم. وای دلم حسابی تنگ شده برای بازی و فیلم. :e420:
sonixax نوشته: سپاس بهتر هستم ، فقط مدام سرفه میكنم . حداقل تشنج و تب و لرز ندارم