kourosh_bikhoda نوشته: اینکار چه معنی داره؟ "توهین آمیز" یعنی چه؟ کسی میدونه آیا توهین آمیز رو در جایی تعریف کردند یا نه؟
لینک هایی که حاوی فحش و.....به بزرگان ادیان است من خودم مدت هاست در مباحث مذهبی شرکت میکنم با اطمینان کامل میگویم توهین به مذهبی خاص علاقه مومنین به آن مذهب را چند برابر میکند.
sonic نوشته: لینک هایی که حاوی فحش و.....به بزرگان ادیان است
در بالاترین این موضوع مطرح شده؟
kourosh_bikhoda نوشته: اینکار چه معنی داره؟ "توهین آمیز" یعنی چه؟ کسی میدونه آیا توهین آمیز رو در جایی تعریف کردند یا نه؟
معنی خاصی نداره ، یعنی دیدند ماهیت اسلام عزیز با اندکی آزادی بیان به مخاطره میوفته ، میخوان جلوش رو بگیرند عزیزان اصلاح طلب .
اون چيزی که بالاترين در
وبلاگش نوشته هزله (؟) تعريفی براي اين ارائه نشده و باتوجه به بی قانونی بالاترين و اينکه يک زمانی کلا قوانين ضمنی بود! انتظار نداشته باشيد تعريفی هم ارائه بشه . بالاترين
هميشه طرف کاربران مذهبی رو ميگرفته اينجا هم در اين پست وبلاگشون گويا فرق توهين رو با هزل نميدونندتيتر توهينه ولی مطلب هزله به هر حال اين کار باز هم باعث کاهش بازديد کاربران بالاترين ميشه . کاش يه ذره عقل تو کله اين مهدی کچل بود
در حال حاضر هم که کاربران به شدت واکنش نشان دادند که خيلی خوبه
نقل قول:تاکید میکنیم که این طرح شامل لینکهای محتوای نقد و تفسیر دینی نمیشود و این قبیل لینکها کما فیالسابق به صفحه اول بالاترین راه پیدا خواهند کرد.
امیدوارم به این قولشون عمل کنن!!!
باز هم بالاترین تعریفی برای هزل ارائه نداد و همون طور که گفتم فکر نکنم کلا ارائه بشه . ولی مثالی که برای هزل زده مثال خوبیه . به نظر من هم اگر این طور مواردی از صفحه لینک های داغ برداشته بشه هم در بالارفتن بازدید کمک می کنه هم این که هزل فقط باعث یک دیواره دفاعی در شخص خواننده میشه و تاثیر عکس داره که خیلی بده . هجو و طنز خیلی بهتره
بعله مهدی کچل ديده که بازديد کننده ها و سايتش کلا در حال به فنا رفتنه پشيمون شده و عقب نشينی کرده به هر حال فعلا کاربران در تحريم هستند